Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo ona volá potom
já to stejně nechápu, já nevěřím tomu, že se najde matka, která dobrovolně pošle dítko trpět. V tom případě… Co seš to za matku?
![]()
@bjetuschka @veria protože je správné, aby dítě jelo k babičce na prázdniny a ona je správná babička. Stejně jako jezdila k nám, aby mi mohla vozit kočár, protože babičky to dělají.
Takže se rozhodla, že tam syn pojede. Syn nechtěl, tak začala uplacet a vydírat. Bohužel synovi je 7, takže se ještě nechá koupit. Za krabici Lega a technické muzeum.
Manžel řekl, že kdo chce kam, tak ať si to užije. Prý on si v 7 letech taky uhadal babičku a taky to přežil. Už tam nikdy nechtěl.
@cverunka babička si stěžovat nebude. Ona neuzná, že to nezvládá. Bude si stěžovat zpětně. Ale když tam bude, tak nebude volat, syna mi nepředá (syn odmítá telefonovat, z mobilů ho chytá panika a prostě ho k uchu nedá
). Až zavolám já, tak se dozvím, že se synovi líbí, je spokojený a není žádný problém.
A kromě hraní Lega a předpokládám NEnavsteve musea se mu tam bude dít co?
@Bubla Bůčková dítě má 2 rodiče. Manžel se rozhodl, že mu to za ty hádky s mámou nestojí.
A ne, neposílám ho tam dobrovolně. Bylo několik hádek. Navíc když syn chce, tak proč ne.
@Anonymní píše:
@bjetuschka @veria protože je správné, aby dítě jelo k babičce na prázdniny a ona je správná babička. Stejně jako jezdila k nám, aby mi mohla vozit kočár, protože babičky to dělají.
Takže se rozhodla, že tam syn pojede. Syn nechtěl, tak začala uplacet a vydírat. Bohužel synovi je 7, takže se ještě nechá koupit. Za krabici Lega a technické muzeum.
Manžel řekl, že kdo chce kam, tak ať si to užije. Prý on si v 7 letech taky uhadal babičku a taky to přežil. Už tam nikdy nechtěl.
a co ta babička tak strašnýho dělá, kormě toho, že mu chce koupit lego a vzít ho do muzea? ![]()
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková dítě má 2 rodiče. Manžel se rozhodl, že mu to za ty hádky s mámou nestojí.
A ne, neposílám ho tam dobrovolně. Bylo několik hádek. Navíc když syn chce, tak proč ne.
Ale ty píšeš dost děsivě, jak kdyby byl ohrožen na životě! Jestli tam prosedi týden s babou u Ordinace v růžové zahradě, bude jist parky a nutelu, tak opravdu přežije a příští rok nepojede sám. Jestli mají doma rybník, kam může bez dozoru, babička je alkoholik, tak se klidně můj muž může se mnou rozvést, ale kluk nikam nepojede! Rozumíme si?
@LydiaD mně taky ne. Ale ona taková je. Ona potřebuje být skvělá babička. Moje máma i tchán s ženou si ho berou, tak se jim chce vyrovnat.
@j.a.n.i1 babička ho nezvládá. Chová se u ní hrozně. Vůbec jí nerespektuje. Klidně schválně vylije pití na zem, aby ji ukázal, že může. Nic podobného nedělá ani se mnou, s manželem, ostatními prarodiči. Ve škole mi ho chválí. Na kroužcích není problém. Problém je jen s ní. Ona mu pak nadává, že kdyby byla jeho maminka, tak ho bude triskat do bezvědomí.
Je schopná mu vulgárně nadávat. Citově vydírá.
@Anonymní píše:
Děje se tam něco, co by dítko mohlo nějak ohrozit? nebo jde o rozdílný pohled na stravování a trávení času?
Jako to, jestli tam syn chce, by nemělo být to nejpodstatnější. Pokud rodič má oprávněný strach, tak platí co řekne rodič. Ale jde o to, jestli jsou tvé obavy oprávněné či nikoli, jsou?
@Anonymní píše:
@LydiaD mně taky ne. Ale ona taková je. Ona potřebuje být skvělá babička. Moje máma i tchán s ženou si ho berou, tak se jim chce vyrovnat.@j.a.n.i1 babička ho nezvládá. Chová se u ní hrozně. Vůbec jí nerespektuje. Klidně schválně vylije pití na zem, aby ji ukázal, že může. Nic podobného nedělá ani se mnou, s manželem, ostatními prarodiči. Ve škole mi ho chválí. Na kroužcích není problém. Problém je jen s ní. Ona mu pak nadává, že kdyby byla jeho maminka, tak ho bude triskat do bezvědomí.
Je schopná mu vulgárně nadávat. Citově vydírá.
On vyleje pití a ona mu nadává…aha a klukovi se ty výhrůžky bitim tak líbí, že tam chce na týden ![]()
Porad na popsanem nevidim nic ohrozujiciho… Jen hloupeho z vasi strany, ze ho nestovnate, kdyz vidote, ze to dela.
@Anonymní píše:
A muž je taky pěknej pablb…a když kluk řekne, že jet nechce, tak to bude respektovat nebo opět vyhoví mamince, aby měl klid. Vás oba řídí nějaká senilní matrona a zahrávate si s pocity sedmiletýho kluka? Jste fakt špatný rodiče.
Příspěvek upraven 05.08.19 v 14:33
@j.a.n.i1 já ho srovnám. My ho u toho ale nevidíme. On to u ní zásadně dělá, když tam je sám. Se mnou si to nedovolí, protože by musel vytřít celý byt a byl by týden bez pohádek.
@Bubla Bůčková pokud řekne syn, že nechce, tak ho muž nutit nebude.
On k ní chce, protoze bude Lego. To je jediný důvod. Babičku má rád, protože mu kupuje věci.
@Bubla Bůčková kdyby proseděl týden u Ruzovky, tak jsem v klidu. To by mi nevadilo. Mně vadí, že ho precpava tak, že zvrací. Syn je podle ní podvyživený. Syn má problém s tím, že když se přeji, tak zvrací. Já ho hlídám. Babička povzbuzuje. Takže pravidelně po návštěvě u ní blinka. Podle babičky to je reflux, měly ho všechny její děti (všechny její děti jsou obézní, manžel se drží mezi nadváhou a obezitou, je nejhubenější).
Citově vydírá. Je schopná říct synovi, že když bude brečet, tak ho u ní nechám napořád. Mně to vadí, manžel je v klidu. On v tom vyrostl.