Jak dát dítě k babičce a nezbláznit se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
30.8.19 19:03
@Anonymní píše:
@cverunka babička si stěžovat nebude. Ona neuzná, že to nezvládá. Bude si stěžovat zpětně. Ale když tam bude, tak nebude volat, syna mi nepředá (syn odmítá telefonovat, z mobilů ho chytá panika a prostě ho k uchu nedá :nevim: ).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 19:04

@stinga mobil mu babička sebrala hned při příchodu a dávala ho pak mne do ruky. Takže to nevyšlo.

• Citovat
  • Upravit
32325
30.8.19 19:06
@Anonymní píše:
@Monchichik ona to dělala pro jeho zdraví, jak mi vysvětlila. Když pije málo, je dehydrovaný, když moc, zatěžuje si ledviny. :zed:
Ji velice málo a je velice hubený, měl by jíst tak dvojnásobne porce, proto ho cpala jak posvícenskou husu.
Poučila jsem se.

A ona je v tomhle oboru studovaná, že ví, kolik má pít, jak dlouho má spát, kolik toho má sníst atd? Na vaší babičku bych opravdu nervy neměla a dítě by v životě sama nehlídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
30.8.19 19:06

Tak když syn odmítá telefonovat, z mobilů ho chytá panika a prostě ho k uchu nedá, tak k čemu je mu tvůj telefon, aby mohl kdykoli zavolat :zed: :zed:?
(a mimochodem to je u 7letého dost divné, aby měl paniku z mobilu, to jsem ještě neslyšela u zdravého dítěte :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 19:07

@stinga proto by mohl napsat SMS. Ty poslat umí a nedělají mu problém. Třeba sám zavolá. Mám vyzkoušeno u druhých prarodičů. Když volá babička, tak si mobil nevezme. Pokud něco potřebuje, tak mu to nedělá problem. Podle mě mu vadí, že neví, co by říkal, ale když to má nějaký důvod, připraví se na to, tak zavolá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.19 19:11

@stinga to bude rodové :oops: Já taky odmítala telefonovat, když mě někdo nutil a dodnes mi to dělá velké problémy.
Jak jsem psala, sám si zavolá. Ale předat nechce.

@Monchichik byla zdravotní sestra v nemocnici. Jednu dobu snad i na dětském. Ale má svá moudra.

• Citovat
  • Upravit
32325
30.8.19 19:12
@Anonymní píše:
@stinga to bude rodové :oops: Já taky odmítala telefonovat, když mě někdo nutil a dodnes mi to dělá velké problémy.
Jak jsem psala, sám si zavolá. Ale předat nechce.@Monchichik byla zdravotní sestra v nemocnici. Jednu dobu snad i na dětském. Ale má svá moudra.

No na nevyžádaná moudra jsem akorát tak zvědavá ;) my bysme se s babičkou rozkmotřily asi hodně rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.8.19 20:18

@Monchichik to oni taky, ale předhodit ji kluka jim problém evidentně nedělá… Nevím, jestli si to četla i starší :roll: divná rodina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 20:39

@Bubla Bůčková ona slíbila, že se bude chovat slušně.
Asi jsem naivní.
Mně to problém dělalo. Podlehla jsem.

• Citovat
  • Upravit
371
30.8.19 20:51
@Anonymní píše:
Hodnocení se skoro měsíčním odstupem. Syn to zvládl, ale odmítá mluvit o tom, co se dělo. Mluví o výletech, ale o babičce ani slovo. Řekl mi, že na to nechce vzpomínat. První týden se budil s pláčem, že se bál, že jsme mu utekli. Byl ustrašený, bázlivý a pořád se omlouval, že se napil, že šel na WC… Aktuálně odmítá s babičkou mluvit a nechce ji vidět. Když jsme jeli k nim do města, tak z toho byl špatný.
Když se babička nahlásila, že přijede, tak syn odmítl.
Program měl naprosto skvělý, chtěl si to protáhnout. Zůstal tam déle… Babička se mu opravdu věnovala. Hráli hry, cestovali, četla mu pohadky…
Takže mateřský instinkt neselhal. Aktuálně maximálně hodinová návštěva pod dozorem.
Dobrý program a skvělé jídlo neudělá dobré zážitky.

Myslim ze psychiatra potrebujes ty :-) Jen si hledas duvody… puvodne ses chtela vypovidat…

Confirmain bias, to s vygoogli :-) Asi mas duvod byt anonym.

Chudak decko, chtelo by to slyset i nazor manzela, jeho matky a syna :nevim: :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 21:04

@Barfiy důvody k čemu?
Proč je syn chudák?
Názor manžela je ten, že na svoji mámu křičel a zrušil už 2 návštěvy. Takže tak.

• Citovat
  • Upravit
9128
30.8.19 21:18
@Anonymní píše:
Hodnocení se skoro měsíčním odstupem. Syn to zvládl, ale odmítá mluvit o tom, co se dělo. Mluví o výletech, ale o babičce ani slovo. Řekl mi, že na to nechce vzpomínat. První týden se budil s pláčem, že se bál, že jsme mu utekli. Byl ustrašený, bázlivý a pořád se omlouval, že se napil, že šel na WC… Aktuálně odmítá s babičkou mluvit a nechce ji vidět. Když jsme jeli k nim do města, tak z toho byl špatný.
Když se babička nahlásila, že přijede, tak syn odmítl.
Program měl naprosto skvělý, chtěl si to protáhnout. Zůstal tam déle… Babička se mu opravdu věnovala. Hráli hry, cestovali, četla mu pohadky…
Takže mateřský instinkt neselhal. Aktuálně maximálně hodinová návštěva pod dozorem.
Dobrý program a skvělé jídlo neudělá dobré zážitky.

k takový babce bych taky dítě už na delší dobu nedala, jen na chvíli a pod dohledem. hele oni takový lidi prostě existují, na jednu stranu máš pocit, jak se snaží, na druhou jsou to manipulativní vyděrači, kteří mají ty děti rádi jen když dělají přesně to co chtějí oni. A když ne, tak je zle.
ve výchově používají zastrašování, ponižování, nadávky, za nějaké výlety a lego tohle nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.8.19 21:24

@ospalámyš a proc to resit? Vyuzit tchyni a pak hledat strelivo, duvody :-) :zed:

Decko musi mit asi zmatek z tech tlaku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.19 21:25

@Barfiy jak jsme využili tchýni?

• Citovat
  • Upravit
9128
30.8.19 21:35
@Barfiy píše:
@ospalámyš a proc to resit? Vyuzit tchyni a pak hledat strelivo, duvody :-) :zed:Decko musi mit asi zmatek z tech tlaku :pocitac:

Tak ona ji využívat nechtěla nijak právě proto, jak se tchýně chová, rozhodl to manžel.

Děcko z takový babky musí mít v hlavě pořádnej galimatyáš, nedávala bych ho k ní už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová