Jak mu mám říct, že s ním chci dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
818
14.11.12 16:50

Já bych se chtěla vrátit k původnímu tématu diskuse. Znám z doslechu příběh, kdy se slečna rozhodla, že si pořídí dítě bez chlapa. Dala si inzerát na nějaký seznamovací server, v něm uvedla naprosto pravdivě, o co jí jde, ozvalo se jí pět pánů, jednoho si vybrala, dohodli se, kdy se sejdou, ona si za tím účelem sledovala ovulaci. V daný den se sešli, ona jej požádala, aby jí materiál předal v kelímku, přecejen se neznají, nemoci atd. Pán byl asi zaskočen, myslel si, že si vrzne, nicméně materiál předal, ona zavedla a za 9 měsíců se narodila krásná holčička. Pán je ženatý, má dvě děti, a kontaktoval tuhle dotyčnou poze jednou s dotazem, zda se to narodilo, ona odvětila, že ano a tím končí příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gapa007
14.11.12 16:56

Nabizi se otazka, je to moralne spravne? Nebo jak si mohu poridit dite ja za predpokladu ze chci dite vychovat sam? Zkuste mi prosim damy odpovedet.

Tomas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.13 20:14

Ahoj holky,
v zimě budu s přítelem dva roky, já už mám dítě z prvního vztahu, já 25,přítel 26let. Nedávno jsem se bála, že jsem těhotná, ale přítel se k tomu postavil tak, že by mu to nevadilo, kdyby se už stalo…Otázkou je, jak mu naznačit, že bych o dítě stála plánovaně? Teda já už nějak naznačila, ale myslím, že to spíš bral jako srandu..Když jsem na tohle téma narazili cca před rokem, řekl, že se na to necítí a že by na to momentálně neměl čas-s jeho prací nebude mít čas ani za 3 roky..Mám mu to říct narovinu, nebo ještě počkat? O dítě bych se chtěla začít snažit třeba za půl roku…

• Citovat
  • Upravit
1998
11.6.13 20:16

Zeptala bych se narovinu, zda by chtel v blizke budoucnosti mimco.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.6.13 20:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
v zimě budu s přítelem dva roky, já už mám dítě z prvního vztahu, já 25,přítel 26let. Nedávno jsem se bála, že jsem těhotná, ale přítel se k tomu postavil tak, že by mu to nevadilo, kdyby se už stalo…Otázkou je, jak mu naznačit, že bych o dítě stála plánovaně? Teda já už nějak naznačila, ale myslím, že to spíš bral jako srandu..Když jsem na tohle téma narazili cca před rokem, řekl, že se na to necítí a že by na to momentálně neměl čas-s jeho prací nebude mít čas ani za 3 roky..Mám mu to říct narovinu, nebo ještě počkat? O dítě bych se chtěla začít snažit třeba za půl roku…

Tak on maloktery chlap dostane specialni volno, protoze chce mit deti :D Asi bych mu to vysvetlila. My mame deti tri, manzel odchazi rano kolem 9 a vraci se vecer kolem 8. Ted treba jeste doma neni :nevim: A tak to ma spousta rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
11.6.13 22:06

Já bych mu to také řekla na rovinu.

• Citovat
  • Upravit
3441
12.6.13 07:18

Tak nenarážej, chlapi, okliky nechápou…a řekni mu to narovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.13 17:31

Ahoj maminky, prosím Vás, jak byste to dotyčnému řekli, jakým způsobem,(dopis, email, osobni schuzka), že s ním chcete mít potomka? Dotyčný je velmi pracovně vytížený…Ještě jsem se k tomu neodhodlala, nevím, jak to mám napsat, říci do očí to nemám odvahu…Odsuzovatelky, prosím nepište. Tady je zakladatelka…

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
15.6.13 18:25
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím Vás, jak byste to dotyčnému řekli, jakým způsobem,(dopis, email, osobni schuzka), že s ním chcete mít potomka? Dotyčný je velmi pracovně vytížený…Ještě jsem se k tomu neodhodlala, nevím, jak to mám napsat, říci do očí to nemám odvahu…Odsuzovatelky, prosím nepište. Tady je zakladatelka…

Záleží na tom, v jakém jste vztahu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.13 18:51
@nepř.G12 píše:
Záleží na tom, v jakém jste vztahu

známe se pracovně, ale spíše od vidění, i když už jsme spolu víckrát něco řešili

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
15.6.13 22:04
@Anonymní píše:
známe se pracovně, ale spíše od vidění, i když už jsme spolu víckrát něco řešili

a proč si myslíš, že by měl být on otec? Mě by třeba nenapadlo chtít to po cizím člověku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.13 22:08

Tohle je ožehavé téma a chce to hodně pochopení, já hledám pochopení a radu, ne odsuzování, snad jsem se někoho nedotkla, ale psala jsem snad někde v úvodu, aby sem odsuzovatelé nepřispívali svými dobře míněnými radami.

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
15.6.13 22:12
@Anonymní píše:
Tohle je ožehavé téma a chce to hodně pochopení, já hledám pochopení a radu, ne odsuzování, snad jsem se někoho nedotkla, ale psala jsem snad někde v úvodu, aby sem odsuzovatelé nepřispívali svými dobře míněnými radami.

já neodsuzuju, snažím se pochopit situaci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.13 22:29
@nepř.G12 píše:
a proč si myslíš, že by měl být on otec? Mě by třeba nenapadlo chtít to po cizím člověku

díky, že se snažíš pochopit,,,on není tak úplně cizí, už se známe skoro deset let, už o něm něco vím…

• Citovat
  • Upravit
nepř.G12
15.6.13 22:30
@Anonymní píše:
díky, že se snažíš pochopit,,,on není tak úplně cizí, už se známe skoro deset let, už o něm něco vím…

nepsala bych, radši osobně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí