Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Starej Pardal nádhera.
TO je snem asi nás každého něco takového dokázat a vydržet
![]()
Konečně veselé téma. Taky jsem před nedávnem přemýšlela o tom, že bych podobné založila. Sice na krásný, štastný a věrný vztah po rozvodu čekám a chtěla bych si tuto dobu zaplnit čtením takovýchto příspěvků. Chci to hlavně proto, abych si dokázala udržet tu víru, že je možné mít krásný vztah. Protože když si toto budu myslet, mám šanci takový vztah mít. Také mi přijde, že většina diskuzí tady je o nevěře a problémech. Jakmile jsem je začala číst, měla jsem deprese a utápěla se v beznaději, že se asi nikdy spokojeného vztahu nedočkám.
Zakladatelko děkuji za toto téma, konečně něco pořádného, veselého a normálního na tomto serveru.
![]()
@Lucienda1 píše:
holkyy já mám radost že vás je tolik, hned je mi hezky![]()
TAKY SE MI TO HEZKY ČTE, KONEČNĚ NĚCO VESELÉHO TADY NA E-MIMINU OHLEDNĚ VZTAHŮ.
Teď jsem se dívala na počet rekací v diskuzích na téma manželství a partnerství. Docela si tahle diskuze vede velmi dobře. Jen tak dál. Nejvíc mě rozesmálo, že nejvíc reakcí má diskuze na téma „Šířka penisu“ něco přes 2000 ![]()
Mi s pusíkem spolem budem už 8let z toho 4roky svoji a dvě prťata k tomu. Kdysi jeden moudrý člověk řekl bez hádání není milování. Samo nelze mít pořád čistou oblohu sem tam se objeví mráček a sprchne aby zase mohlo vijít sluníčko a zase být krásně. Na záčátku jsme si sice nevěru odbyli z obou stran kvůli starým nevyřešeným láskám a na začátku i rozešly, sem tam se dnes pohádáme ale to nejdůležitější je že se milujeme. V srpnu to už bude 8let a řekla bych že romantická zamilovanost je u nás stále tedy u mě určitě
.Je nádhera být s někým s kým je člověk spokojený a dokážou se navzájem podržet podpořit. A někdy i já i on si myslíme navzájem že by jsme se roztrhli když je den na prd ale to je všude. Stačí vyjít si jen trochu vztříc v oboustraném kompromisu a vše je pohoda. Myslím že romantické příběhy nejsou vždy jen výmysli autorů, myslím a vím z vlastní zkušenosti že sám život píše romány jen někdy se nám nechce věřit že to není jen sen který není možné žít, pouze snít. ![]()
@Denča.n AHoj to jsi napsala krásně.
Přeji moc štěstíčka. Jo máš pravdu i život píše někdy krásné romány. Jen se o nich málo píše. Dneska je televize a média spíše infokována hnusem.
@jiji007 píše:
Konečně veselé téma. Taky jsem před nedávnem přemýšlela o tom, že bych podobné založila. Sice na krásný, štastný a věrný vztah po rozvodu čekám a chtěla bych si tuto dobu zaplnit čtením takovýchto příspěvků. Chci to hlavně proto, abych si dokázala udržet tu víru, že je možné mít krásný vztah. Protože když si toto budu myslet, mám šanci takový vztah mít. Také mi přijde, že většina diskuzí tady je o nevěře a problémech. Jakmile jsem je začala číst, měla jsem deprese a utápěla se v beznaději, že se asi nikdy spokojeného vztahu nedočkám.
Zakladatelko děkuji za toto téma, konečně něco pořádného, veselého a normálního na tomto serveru.![]()
![]()
Já reaguji až dneska. A četls jsem tě moc hezky, protože přesně ty pocity co máš s téhle diskuze, tak to byl hlavní důvod toho založení. Tady už si ty děsivá témata ani nečtu. Sem tam zachytím nějaké téma co mě zaujme počtu si ho a buď reaguji, nebo ne, ale pokud to jsou témata o tom jak mám milence a nevím co s tím tam ani nelezu. Něco jiného je, když tu sem tam napíše někdo že jim muž utekl k milence a tak. Je to strašná situace a to si přečtu a snažím se napsat alespoň nějaký řádek útěchy. Moc to asi nepomůže, ale až si ten člověk vyřeší svůj život a dá s epak do pořádku vybaví si i tyhle slůvka podpory, která i když při velké bolesti nepomohou moc viditelně srdíčko to zahřát mohou.
Tuhle diskuzi jsme právě založila s těch drsných témat tady všude kolem. To byl prostě jeden den kdy to tady úplně perlilo. I já jsem rozvedená a pak jsem narazila opět na špatného člověka a zažila jsem si své peklíčko. Dostat se k té opravdové životní lásce u nás některých musí jít prostě přes trnité cestičky. Někteří to štěstíčko našli hned. Ale štěstí se usmálo i na mě a jsem hrozně šťastná. A užívám si to jako opravdickou první lásku. A můžu říct že ty první lásky to když teď porovnám bylo opravdu jen první zamilování. Teď když mi je za pár měsíců skoro třicet mohu upřímně a otevřeně říct že zažívám svou OPRAVDOVOU A VĚŘÍM TOMU ŽE I ŽIVOTNÍ LÁSKU. Přeji Ti ať ti rozvod a vše proběhne hladce a bez potíží. A at se na tebe štěstí taky brzy usměje a jak říkáš pročíst si to tady člověku zvedne hned tu víru v opravdovou lásku, která prostě každému člověku výjde v jiný čas.
@peka83 jsme s partnerem 4,5 roku, věrní, šťastní, ale oba jsme zažili od svých protějšků bolest a nevěru. Teď už víme, že existuje i vztah bez nevěry
![]()
JOOO a ať nezapomenu kdžy jsme u té LÁSKY
21.9.2013 V 10 HODIN SE JÁ A MŮJ MILÁČEK STANEME MANŽELÁTKAMA " .{color:purple}"
@-Andrea- A to je ten pravý vztah já opravdu nevěru neuznávám. A když někdo někomu zahýbá neváží si toho druhého a nepatří k sobě.
@peka83 píše:
@-Andrea- A to je ten pravý vztah já opravdu nevěru neuznávám. A když někdo někomu zahýbá neváží si toho druhého a nepatří k sobě.
je asi zvláštní ironii osudu že to co vztah z větší pravděpodobností zabije nevěra v některých případech kdy je vztah na začátku nestabilní otevře v některých případech oči tomu kdo neví co cítí a pak lituje toho co díky ní stratil.Samo né všude. Podle mě existuje mnoho břehů ale dva hlavní jeden který v tom pokračuje a nic si z toho nedělá a bere jen příjemné a neřeší co příjde a ten druhý který se setká s následky a začne o toho koho miluje bojovat uvědomí si že to co udělal mu moc ublížilo a že mu to za tu velkou strátu milujícího člověka kterého vlastně taky miluje nestojí. Je škoda že lidé někdy nedomýšlejí následky a jdou jen za chtíčem bez citu. Nevěru neuznávám taky ale bohužel je to někdy nehezká součást života. Je důležité ji vyřešit a jít dál. Naštěstí život není jen černý a bílý hraje mnoha barvami tak proč je nevidět svět je pak omnoho krásnější
taky vám přeji hodně štěstíčka a lásky bez sklamání všem ![]()
@Denča.n já ale bohužel zjistila v mém životě kdysi dávno, že já prostě nevěru nedokážu překousnout a jsem za to ráda.-).
Víš to je potom jako by někdo řekl byli jsme si nevěrní na začátku a potom může někdo použít větu. Byla ta nevěra ale už před koncem vztahu kdy to moc neklapalo. A pak by mohla přijít někdy i věta. Přišlo to v půlce vztahu kdy sme se oba hledali a nevěděli kam se začlenit ![]()
Je krásné že Vám to tak vyšlo a takhle otevřelo oči. A víte, že si nezahnete. Pokud jste si to vzajemně odpustili a došli jste ke štěstí a věrné lásce tak u vás dvou je to tak správné. Ale to co sedí jednomu páru nemusí sedět druhému. Přece lidi si vždycky hledají sobě rovného partnera:-).
Pokud bys řekla byla jsme mu nevěrná partner to neví a jsme štastní. Neměla bych i tak právo tě soudit, ale asi bych řekla svůj názor ve kterém bych řekla, že potom je vaše láska neupřímná. Ale vaše Láska upřímná je. Vy jste šli do vztahu s čistým štítem a se vším co o sobě víte a co jste si vyvedli:-)
@peka83 píše:
@Denča.n já ale bohužel zjistila v mém životě kdysi dávno, že já prostě nevěru nedokážu překousnout a jsem za to ráda.-).
Víš to je potom jako by někdo řekl byli jsme si nevěrní na začátku a potom může někdo použít větu. Byla ta nevěra ale už před koncem vztahu kdy to moc neklapalo. A pak by mohla přijít někdy i věta. Přišlo to v půlce vztahu kdy sme se oba hledali a nevěděli kam se začlenit
Je krásné že Vám to tak vyšlo a takhle otevřelo oči. A víte, že si nezahnete. Pokud jste si to vzajemně odpustili a došli jste ke štěstí a věrné lásce tak u vás dvou je to tak správné. Ale to co sedí jednomu páru nemusí sedět druhému. Přece lidi si vždycky hledají sobě rovného partnera:-).
Pokud bys řekla byla jsme mu nevěrná partner to neví a jsme štastní. Neměla bych i tak právo tě soudit, ale asi bych řekla svůj názor ve kterém bych řekla, že potom je vaše láska neupřímná. Ale vaše Láska upřímná je. Vy jste šli do vztahu s čistým štítem a se vším co o sobě víte a co jste si vyvedli:-)
jj taky to tak cítím u každého je to jiné u nás jsme žárlivý oba a fest nevím jeslti je to způsobeno tím co jsme si zažily možná ano ale ať je to jakkoliv je to supr jeden o druhého se bojíme a chráníme se navzájem což je supr člověk má z toho pocit že tomu druhému na něm opravdu záleží když si ho tak hlídá. Myslím si že u nás by již nevěra neprošla a při pomyšlení na ni je mi na zvracení a vím sama že ani já bych jí znovu zažít nechtěla je to bolest se kterou se těžko člověk vyrovnává a nikdy na ní zcela nezapomene.Jsem ráda že u nás je upřímnost nadevše a nic před sebou neskrýváme. Mě je právě trochu nepochopitelné že lidé spolu žijí a někdy o sobě ani veci neví a pak se diví je to škoda ale každýho život do kterýho se mu nechci plést. Proto přeji hlavně hodně štěstí ![]()
Taky si tady ctu v diskuzi, chci se trosku nabit energii. Jsem rada, ze porad jeste je nekdo kdo je opravdu stastny. Pro me osobne je to neco co neexistuje. Gratuluju vsem k hodnym a vernym partnerum, vazte si toho, takovych vztahu v dnesni dobe moc neni
Ja uz o vsechny idealy davno prisla, alespon ze o tom muzu snit, to mi nikdo nevezme.