Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1683
16.7.13 15:10

@peka83 mě osobně ta fotka příjde pěkně nechutná. Ale když „kamarádka“ závidí, tak ať, je to její věc, proč si tím kazit náladu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.7.13 15:22
@mamahotel @Gerberka to jsme podobně staré… mě je 42…
@mamahotel píše:
O tom to je, být spolu, všechno spolu sdílet. Jsem s tím asi už trapná, ale já jsem se svými mužskými hrozně ráda a jak musíme být chvíli od sebe, tak pak nejsme schopni se sami sebe nabažit. A taky jsme se museli rozhodnout, jestli lépe placená práce s pracovní dobou od nevidím do nevidím nebo tento styl, věřte, v životě jsme nelitovali, peníze za to nestojí, ty vám tu pusu nebo pohlazení nenahradí!!! :srdce:

Já se svým mužem nejsem každý večer, nedržíme se za ruku, ale klidně si dovolím říct, že spolu všechno sdílíme a jsme spolu strašně rádi… za důležitější považuji to, jak společný čas trávíme a prožíváme, ne kvantitu - kolik ho spolu prožijeme dohromady… téměř každý večer spolu nejméně hodinu mluvíme, probíráme co se událo, plánujeme, povídáme si… dokonce bych řekla, že je to víc, než spolu prodebatuje spousta lidí, co jsou spolu každý večer…
Na druhou stranu - čtyři děti taky člověk neuživí jen z lásky a lesní vůně… ;) :mrgreen:

Jo, a někdo tu zmiňoval supermarkety a kojící mísnosti… já si myslím, že je to fajn… když si představím, jak jsem své první děti musela s kočárkem odstavit dole před Priorem a doufala, že až nakoupím, tak tam bude jak kočárek, tak dítě a peřinky, tak jsem děsně ráda, že dnes nakoupím klidně i s prtětem v kočárku… to jsem jednou tak přišla ke kočárku z naší samoobsluhy a dítě se mi houpalo na kšírách vedle kočárku… no, prvorozená prostě byla divoch… do restaurací se tenkrát s dětmi snad ani nemohlo, to byla doba… dnes je to vše stokrát lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.7.13 15:23

@peka83 ber to jako vtip… já bych tam tu fotku nechala, ba navíc bych ji s klidem i nastávajícímu manželovi poslala, aby věděl, do čeho jde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.7.13 16:14
@peka83 píše:
@káťa To je neuveřitelné. :,( Četla jsem to svému miláčkovi a řekl a shodli jsme se na tom, že je to krásné a zároveň moc smutné. Jsi mě rozplakala :,( :,( :,(
Tvoje maminka prožila něco co si přejeme v hloubi duše prožít každá. Akorát já si přeji, až jednou zemře můj partner abych umřela taky. Žiju v naivní představě nejlépe tak lehnout ve stáři a usnout auž se neprobrat. Tím stářím počítám tak 99 let:-D joo mám krásně naivní představy.

Jj, je to krásné, ale zároveň strašné. Můj názor je ten, že ve vztahu se může kdykoliv cokoliv stát a člověk by měl sice milovat, ale pořád být sám sebou a nebýt na vztahu závislý. A nikomu nezávidím, naopak hrozně ráda vidím, když to kolem mne někomu opravdu klape, nabíjí mě to optimismem…
Ale snažím se si to v hlavě srovnat tak, že ano miluji, jsem šťastná, ale pokud se cokoli stane (partner může kdykoli člověka opustit, zemřít…), otřepu se a půjdu dál.
Jediné, co bych asi neustála, kdyby se stalo něco mému dítěti. Ale na chlapovi bych být jakkoli závislá nechtěla, ačkoli ho miluji…

• Citovat
  • Upravit
peka83
16.7.13 17:18

@káťa svým způsobem souhlasím, ale jsem opravdu natolik zamilovaná, že představa nemít tohohle muže by pro mě byla taky nepředstavitelná představa. Ale jak říkáš dítě je dítě to se ani srovnávat nedá. Dítě prošlo mým tělem.

@Regina Hero Já to smazala a partnerovi jsem to ukázala. odpověděl mi protože ví jaká je nepřejícná někdy takhle: TA JE JEBNUTÁ. :-D vystihlo to vše:-) Nemůže nás nás to urazit. Smazala jsem to protože se nám tohle prostě nelíbilo. :-) Jinak se čtyřma dětma to opravdu finančně musí být nákladné. Jak máš staré děti?

• Citovat
  • Upravit
peka83
16.7.13 17:20

@kalinichta jsme ji odstranili. Taky se nám nelíbila ta fotka. Každý ať si přece žije jak sám uzná za vhodné. Když já básním o věčné lásce ona si jen stěžuje na svého chlapa s ekterým čeká dítě. Tak nevím proč si pak dítě s ním pořizuje vím že sním jednu dobu nechtěla být. A myslím si, že dítě je více, než svatba. Do svatby by nešlaa dítě si pořídí?, To je divné.

• Citovat
  • Upravit
29350
16.7.13 19:52

@peka83 23, 20, 5 a 2 roky… chtěla bych říct, že jsem vždycky chtěla velkou rodinu, ale není to pravda… prvních 15 let jsem měla jasno, že chci víc než jedno a tudíž že budu mít dvě děti… a z toho těch posledních pět let jsem si říkala, že žádné další dítě už nechci ani vidět… a odříkaného největší krajíc… hahaha… být mladší, tak bych klidně brala ještě jedno… škoda, že mi není tak o dva tři roky méně… ;)
Ale ne, není to zas tak strašně finančně náročné… jde to v pohodě zvládnout… a jsem děsně ráda, že je mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
16.7.13 23:39

Měním své předchozí tvrzení. Strávila jsem úžasné odpoledne s kamarádkama a zjistila jsem, že šťastná jsem. Mám báječné děti, úžasné přítelkyně a rodinu. A že se rozvádím a zůstanu sama? No a co? Radši sama, než nešťastná ve vztahu a přežívat ze dne na den. Štěstí přece není jen o mužích, i když vám všem partnery opravdu moc přeju :kytka: Holky, já jsem vážně moc šťastná :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.7.13 16:49

@kalinichta
Gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: Štěstí má různé podoby a i ten rozvod vlastně může být začátkem nového štěstí. A jak se říká: Na konci je hezké to, že něco nového začíná. Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
17.7.13 16:57

Kalinichto,
klobouk dolů…se svým optimistickým přístupem tě určitě za nějaký čas čeká ten pravý partner pro život :palec: Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.12.13 21:55

Ahojte po delší době. Bohužel událo se pár nehezkých osobních krachů. Přišly jsme dvakrát o miminko v začátku těhotenství a našli mi myom, který tomu celému pomáhal, takže v Lednu mě čeká zákrok, abychom s miláčkem měli i to vytoužené miminko, takže částečné dstranění myomu.
Bohužel mi také zemřela na první adventní Neděli kamarádka, takže tak celkově posedávám ještě ve smutku.

Ale jinak co se týče mě a manžela je všechno naprosto v pořádku. Ano někdy mě vyčertí, že mám chuť ho prohodit zdí, ale to vyšumí tak strašně rychle, že to nikdy nestojí ani za řeč:-D. A myslím, že tuhle chuť prohození mě zdí má i manžel. Ale taky to asi vždy rychle vyšumí, protože zatím sem žádnou neprolítla. Brzy budou Vánoce a na terase se nám již opírá Vánoční stromeček, který čeká jen na to, až ho zakotvíme do stojanu a nahodíme mu ty Vánoční korálky a naušničky :-D

@kalinichta máš skvělý přístup k tvé životní chvíli. No to že se rozvádíš je prostě věc, která se občas stane. Za to se nikdo kamenovat nemusí. Když jsi do manželství šla neměla jsi v plánu se rozvádět. Osud máme vepsaný je jen na nás jakou cestou se na tu hlavní osudovou cestu dostaneme. Tys to prostě vzala oklikou a tam je ten rozvod.-) A teď najedeš na tu správnou cestičku kde potkáš muže svého opravdového a životního třeba. A s tvým přístupem to určitě nebude dlouho trvat.

Tak Vám všem přeji krásné předvánoční dny plné pohody a ne jen předvánoční, ale i ty po tom a i později :-). A přeji Vám stále spoustu lásky a optimistické nálady. Jsem strašně ráda, že nás je tolik šťastných a věrných a věřím, že nás i spousta přibyde. A doufám, že ti co šťastní zrovna nejsou najdou sílu na to chytit ten život za pačesy a změnit to. Tenhle rok 2013 nebyl pro mě moc hezký. Nejkrásnější na něm byla jen naše svatba, ale jinak to vážně stojí za prd. Tak doufám, že rok 2014 bude krásný. Krásný večer :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
345
10.12.13 22:03

Juu, to je hezke tema, konecne :) Necetla jsem zadny predchozi komenty, ale za me rikam: jsem stastna a verna :dance: Mame 2 deti, zname se od stredni skoly, ale to jsem mela jinyho chlapa, s manzelem jsme byli jen kamaradi :) Jako joo, taky me nekdy pekne se. e, ale vesmes je milionovej :) Ale bohuzel vim, ze v mem okoli jsou spis stastne neverni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
10.12.13 22:05

NE a NE

• Citovat
  • Upravit
7167
10.12.13 22:06

Držím palečky k pevnému zdraví a vytouženému miminku. Ať je pro tebe rok 2014 šťastný :kytka: Jinak se přidavám k věrným a šťastným ženám :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.12.13 22:21
@magicalee píše:
NE a NE

Prooosiiim? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek