Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka83 píše:
Taky to trvalo dlouho nez sem nasla toho praveho, mela sem vztah 7let ktery skoncil kvuli tomu ze chlap nechtel deti a nechtel nic menit, pak byli dalsi vztahy vetsinou tak 3mesicni, pak sem nasla meho nynejsiho manzela, sme spolu pres 4roky a jako manzele 1rok a 8m a mame chlapecka 16m,sem stastna a verna, neveru sem zazila jednou a stacilo, pokud chlap podvadi tak nestoji za to.Příspěvek upraven 26.12.13 v 12:36
A krásného, jak vidím na profilovce ![]()
Já jsem věrná a nikdy bych přítelovi nezahnula, ale šťastná, tak nějak nevím, teď zrovna mi přítel odjel a je nedostupný, mám strach jestli se mu něco nestalo…
![]()
@MarkétkaBeruška A víš, že právě odpovídáš na příspěvek z května roku 2012, a že diskuze byla mezitím obnovena jiným příspěvkem? ![]()
@Damael Tak u nás Vánoce moc krásné. Malý nadšený, že se konečně dočkal Ježíška. Pořád samé jídlo a jídlo. Při mé nenažrané náladě v reklamě s UNICEF ukazovali hladová dítka někde v Africe tak jsem poslala darcovskou smsku. Hloupých 60 korun a aspoň něco. No jen ty VÁNOCE utekli strašně rychle. Tak po Novém roce si začnu vylýtávat doktora ať je můj myom co nejdříve pryč a pěkně se později můžeme snažit o miminka. Drží se ve mě ta naděje. Opravdu všechno zlé je k něčemu dobré, ale mělo by se to zlé střídat i s tím dobrým, aby člověk pak nepřestal věřit ![]()
@Damael píše:
@MarkétkaBeruška A víš, že právě odpovídáš na příspěvek z května roku 2012, a že diskuze byla mezitím obnovena jiným příspěvkem?
to nevadí, že diskuze byla obnovena novým příspěvkem..-) Je krásné, že lidí věrných a šťastných přibývá. O tom to přece bylo. Jen sem tam tu skočím počtu a hlásim, že ui u nás je to pořád hezké.
A jsem ráda vždycky za každý nový příspěvek šťastného páru.
@MarkétkaBeruška třeba nemá jen signál. Nebo mu někdo ukradl mobil, nebo spadl do záchodu haha to jsou blbiny, ale neboj se ozve se ti. Nenechá tě se strachovat ![]()
@peka83 píše:
@Damael Tak u nás Vánoce moc krásné. Malý nadšený, že se konečně dočkal Ježíška. Pořád samé jídlo a jídlo. Při mé nenažrané náladě v reklamě s UNICEF ukazovali hladová dítka někde v Africe tak jsem poslala darcovskou smsku. Hloupých 60 korun a aspoň něco. No jen ty VÁNOCE utekli strašně rychle. Tak po Novém roce si začnu vylýtávat doktora ať je můj myom co nejdříve pryč a pěkně se později můžeme snažit o miminka. Drží se ve mě ta naděje. Opravdu všechno zlé je k něčemu dobré, ale mělo by se to zlé střídat i s tím dobrým, aby člověk pak nepřestal věřit
Tak vám s novým rokem přeji, ať ta míma vyjdou a dobré dny, ať se vás drží ![]()
@peka83 jé děkuji za povzbuzení, nakonec to bylo že neměl signál, akorát tak, nevím ale jestli máš chytrý telefon tak to znáš, sám od sebe se ti ten telefon stane nedostupným, ale ty to na něm nevidíš, nermálně jako kdyby fungoval, až když začneš volat tak ti nevytáčí. No a tomu mému to samozřejmě nedošlo!!! ![]()
Ahoj vsem v novem roce
. V loni v lete jsem tady psala, ze jsem stastna i bez chlapa, mam prece krasne zdrave deti. No a chvilku na to si me ten pravy nasel a ja jsem ted tak stastna jak jsem si nikdy ani nedokazala predstavit. Hledali jsme se az jsme se nasli <3 vid @peka83 - moje nova svagrova. Svet je maly ![]()
Já jsem věrná a svého muže miluji. A vím, že i on mě. Letos spolu budeme 20 let.
Mi spolu budeme 13 let mezitím krize ale pořád spolu jsme to zvládli ![]()