Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
8.1.21 14:32
@Pavlik Morozov píše:
Neni to bezne a klidne se s tebou o tom budu hadat. S inteligenci to naprosto nesouvisi a tady se take budu hadat.

Se mnou se hadat nemusis, mne je to jedno, kdyz chce nekdo byt 20 let na HA a jeste pak mit z toho snizene libido, tak at jde do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:33
@Josefuna píše:
My používáme kondom a nikdy námitky nebyly, představ si to.

Chtel vych vajadreni manzela nezavisle na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:34
@Josefuna píše:
Se mnou se hadat nemusis, mne je to jedno, kdyz chce nekdo byt 20 let na HA a jeste pak mit z toho snizene libido, tak at jde do toho.

Tva uroven premysleni se zasekla na HA nebo guma. V tom je asi nejvetsi problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
8.1.21 14:35
@Pavlik Morozov píše:
Kondom nema nic spolecneho s iq. To je blbost nad blbost nejvetsiho kalibru. Rozlisuj pouziti kondomu pri nahodnych znamostech a pouzivani kondomu v dlohodobem vztahu. Dost podstatny rozdil. Tady se bavime totiz o te druhe situaci. V te prvni je to pochopitelne a zrejme vetsina s tim problem mit nebude. V te druhe s tim bude mit problem 99 ze 100.

ale se mnou se nehádej, mně to říkal chlap a ten to vyčetl v odborné studii ;-) mně osobně je to šumák. s kondomem neměl problém ani můj manžel. kdyby ano, těžko bychom to dotáhli až k manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:38
@Josefuna píše:
Vždyť já můžu říct to samé, že taky lžeš.
Hodně párů dělá i jiné praktiky, třeba orální sex a až do konce, no a to je samozřejmě bez kondomu, tak si to muž vynahradí třeba takhle, když jindy používají kondom.

Tak to muze rovnou prcat bez, uspokojit te a pakbse nechat preblafnout. Ten kondom tam je potom k cemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:40
@Pavlik Morozov píše:

Nikdy nic nenamital a HA nenavrhoval, sexu se nevyhyba, zda se spokojen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:40
@sagina píše:
ale se mnou se nehádej, mně to říkal chlap a ten to vyčetl v odborné studii ;-) mně osobně je to šumák. s kondomem neměl problém ani můj manžel. kdyby ano, těžko bychom to dotáhli až k manželství.

Odoborna studie. Docela dost odbornych studii je blabol. Btw to ze nekdo cte odborne studie z nej myslici bytost neudela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
8.1.21 14:41
@Josefuna píše:
Jak to můžeš vědět, že ten vztah bude na tohle narážet. Je hodně párů, kde používají pouze kondom a žádné otázky z toho nevyvstávají. Nemůžeš vše brát jen podle sebe.

Těch párů bude naprosté minimum. Tedy pokud nebereš pár prostitutka-klient.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 14:42
@Pavlik Morozov píše:
@Pavlik Morozov píše:
Tak to muze rovnou prcat bez, uspokojit te a pakbse nechat preblafnout. Ten kondom tam je potom k cemu?

Jde o to, jak jsou ti dva plodni, pokud mel nekdo problem otehotnet nebo cekal rok, tak muze zkouset prerusovanou souloz, pokud otehotni zena hned napoprve, tak se do toho rizika prerusovane souloze moc poustet nechce. Pry je mozne otehotnet i pred konecnou ejakulaci, i v preejakulatu mohou byt pry spermie a dojit k oplodneni.

Příspěvek upraven 08.01.21 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
8.1.21 14:43
@Anonymní píše:
Tak děti rozhodně nechce, taky mu bude 46 :) A já to mám stejně, protože je mi zase naopak teprve 23 :) Taky si dávám sakra pozor abych brala antikoncepci správně i přes kondom + většinou ještě používáme spermicidní gely. Ten sex si chci ale užít, proto si myslím, že když se chráníme jiným způsobem, tak není kondom potřeba.

Já teda bez kondomů, nesnáším je a nechtěla bych to dlouhodobě.
Ale myslím, že sis tímto příspěvkem odpověděla sama.
Nejspíš nechce riskovat, že se mu narodí „vnouče“ s „dcerou“. Tvrdit mu můžeš cokoliv, ale nejspíš se prostě bojí. Upřímně pro mě je ten váš vztah nezdravý už kvůli tomu věkovýmu rozdílu, že kondom mi přijde to nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 14:57
@Josefuna píše:
Nikdy nic nenamital a HA nenavrhoval, sexu se nevyhyba, zda se spokojen :)

Nenazyval bych to spokojen. Asi mu nic jineho nezbyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:01
@Pavlik Morozov píše:

No jo, ty víš vše nejlíp. Sto lidí, sto chutí. On se zase třeba nemusí půl hodiny před tím koupat a krémovat apod., a nepovažuje sex za zbytečnou námahu apod. prostě každý je jiný, nemůžeš vše hodnotit podle sebe.
Jestli chápu správně, tak ty doporučuješ přerušovanou soulož, zřejmě to spolehlivé být může, ale jak jsem ti psala, je to také otázka plodnosti daného páru. Znám páry, kde počali po umělém oplodnění nebo čekali rok a déle, tam bych se zřejmě nebála, ale já jsem otěhotněla hned na poprvé, takže bych se přerušované soulože bála. Zažila jsem několikrát i prasknutý kondom nebo zpožděnou menstruaci a měla jsem z toho celkem nervy, když menstruace nepřicházela, i když nebyl důvod si myslet, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 15:01
@sagina píše:
obzvlášť pokud by jim to snižovalo sexuální libido, jak na sobě v nemalém procentu pozorují ženy, že :nevim:

No právě, to spousta chlapů vůbec neví, jaké to má dopady a že jsou často sami proti sobě, když to žena bere, protože pak si sice můžou prakticky bez rizika upustit, ale nakonec jen teoreticky, protože jim nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:02
@Josefuna píše:
Jde o to, jak jsou ti dva plodni, pokud mel nekdo problem otehotnet nebo cekal rok, tak muze zkouset prerusovanou souloz, pokud otehotnis zena hned napoprve, tak se do toho rizika prerusovane souloze moc poustet nechce. Pry je mozne otehotnet i pred konecnou ejakulaci, i v preejakulatu mohou byt pry spermie a dojit k oplodneni.

Riziko je prijatelne. To je furt i v preejakulatu a podobny kokotiny. Preejakulat z chlapa snad nevychazi celou dobu styku.

A kdyz jsme u toho, tak riziko je i gumy. Vsude je riziko a myslim ze riziko selhani HA a otehotneni z preejakulatu bude dosti podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:02
@Pavlik Morozov píše:

I kdybych to brala dle tebe, že mu nic jiného nezbývá, tak se podívej zde na emimino, kolik párů má sexuální soulad. Hodně chlapů má ženskou, která třeba na sex vůbec není a stačí jí jednou za 14 dní nebo ani to ne. Nebo naopak ženská sex chce a chlapa to nezajímá. Tak co je lepší, mít sex s kondomem nebo sexuální frustraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí