Je zvyklý používat kondomy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
8.1.21 15:05

Příspěvek upraven 08.01.21 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:05
@Pavlik Morozov píše:
Riziko je prijatelne. To je furt i v preejakulatu a podobny kokotiny. Preejakulat z chlapa snad nevychazi celou dobu styku.A kdyz jsme u toho, tak riziko je i gumy. Vsude je riziko a myslim ze riziko selhani HA a otehotneni z preejakulatu bude dosti podobne.

S tím preejakulátem nevím, já si myslím, že u mého muže nic v průběhu nevychází, až na konec, ani u orálního sexu jsem si nikdy nevšimla, že by z něj v průběhu něco vycházelo. Nicméně můj se nikdy nevyjádřil, že by chtěl najet na přerušovanou soulož. Ono je něco jiného, když je ti jedno, jestli otěhotníš nebo ne, to se dá klidně praktikovat přerušovaná soulož. Ale když už 100 procent víš, že dítě nechceš, tak to je potom blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.1.21 15:06
@Pavlik Morozov píše:
Presvedcit se te snazim o tom, ze pokud by zena vyzadovala ciste jen kondom i pozivotnim partnerovi, tak ti garantuji ze kdyz se ji podari nekoho sehnat (coz bude velmi obtizne), tak ten vztah s nejvetsi pravdepodobnosti bude stale casteji narazet na tohle. A ver tomu, ze casem vyvstanou otazky, jestli to nejde jinak.

A já jsem přesvědčena, že jsou páry, které gumu používají celý život a nevadí to ani jednomu. Můžeme o tom založit diskuzi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:06
@Josefuna píše:
No jo, ty víš vše nejlíp. Sto lidí, sto chutí. On se zase třeba nemusí půl hodiny před tím koupat a krémovat apod., a nepovažuje sex za zbytečnou námahu apod. prostě každý je jiný, nemůžeš vše hodnotit podle sebe.
Jestli chápu správně, tak ty doporučuješ přerušovanou soulož, zřejmě to spolehlivé být může, ale jak jsem ti psala, je to také otázka plodnosti daného páru. Znám páry, kde počali po umělém oplodnění nebo čekali rok a déle, tam bych se zřejmě nebála, ale já jsem otěhotněla hned na poprvé, takže bych se přerušované soulože bála. Zažila jsem několikrát i prasknutý kondom nebo zpožděnou menstruaci a měla jsem z toho celkem nervy, když menstruace nepřicházela, i když nebyl důvod si myslet, že jsem těhotná.

Sto lidi sto chuti je oblibena hlaska vsech co maji nejakou svou anomalii. Vzdy jim rikam, kdyz je sto lidi, stu chuti tak jak je ku.va mozne ze 90 ze 100 chutna svickova? Takze porekadlo je dobre na to, jak si obhajit svoji uchylarnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:07
@Pavlik Morozov píše:
Riziko je prijatelne. To je furt i v preejakulatu a podobny kokotiny. Preejakulat z chlapa snad nevychazi celou dobu styku.A kdyz jsme u toho, tak riziko je i gumy. Vsude je riziko a myslim ze riziko selhani HA a otehotneni z preejakulatu bude dosti podobne.

Když tu často čteš, že žena nemá chuť na sex s partnerem, tak jí ostatní většinou radí vysadit HA, tak to asi nějaký vliv na libido mít bude. Mně tedy nejde jen o to libido, ale i o zdravotní následky. Ale jako vezmi si, že chlap teda nechce kondom, žena bude brát HA a na sex zase nebude mít vůbec chuť. Tak co tím ten chlap vlastně získá? Polofrigidní ženu, která se bude sexu vyhýbat? Nebo si má místo prášků nechat zavádět různá tělíska a já nevím co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:08
@Pavlik Morozov píše:
Sto lidi sto chuti je oblibena hlaska vsech co maji nejakou svou anomalii. Vzdy jim rikam, kdyz je sto lidi, stu chuti tak jak je ku.va mozne ze 90 ze 100 chutna svickova? Takze porekadlo je dobre na to, jak si obhajit svoji uchylarnu.

Říkám ti, že u nás to prostě problém není a sexu se nevyhýbáme ani jeden, tak to zřejmě funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:10
@Pavlik Morozov píše:

No v sexu jsou různé anomálie, že. Někdo dělá orální sex, pro jiného je to hnus, jiný zase dělá anální sex, někdo se před a po tom myje, jiný ne. A co my víme, co je normální, navíc zrovna v této oblasti moc informací není, protože se o tom s lidma obvykle nebavíš. Takže ať si každý dělá, co chce. Ale určitě si nemyslím, že se holka neseznámí kvůli tomu, že nechce brát HA, to je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:16
@Josefuna píše:
No jo, ty víš vše nejlíp. Sto lidí, sto chutí. On se zase třeba nemusí půl hodiny před tím koupat a krémovat apod., a nepovažuje sex za zbytečnou námahu apod. prostě každý je jiný, nemůžeš vše hodnotit podle sebe.
Jestli chápu správně, tak ty doporučuješ přerušovanou soulož, zřejmě to spolehlivé být může, ale jak jsem ti psala, je to také otázka plodnosti daného páru. Znám páry, kde počali po umělém oplodnění nebo čekali rok a déle, tam bych se zřejmě nebála, ale já jsem otěhotněla hned na poprvé, takže bych se přerušované soulože bála. Zažila jsem několikrát i prasknutý kondom nebo zpožděnou menstruaci a měla jsem z toho celkem nervy, když menstruace nepřicházela, i když nebyl důvod si myslet, že jsem těhotná.

Podle me to dost hrotis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:17
@Josefuna píše:
I kdybych to brala dle tebe, že mu nic jiného nezbývá, tak se podívej zde na emimino, kolik párů má sexuální soulad. Hodně chlapů má ženskou, která třeba na sex vůbec není a stačí jí jednou za 14 dní nebo ani to ne. Nebo naopak ženská sex chce a chlapa to nezajímá. Tak co je lepší, mít sex s kondomem nebo sexuální frustraci?

Ani jedno. Co je lepsi zlomit si nohu nebo ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:21
@Josefuna píše:
S tím preejakulátem nevím, já si myslím, že u mého muže nic v průběhu nevychází, až na konec, ani u orálního sexu jsem si nikdy nevšimla, že by z něj v průběhu něco vycházelo. Nicméně můj se nikdy nevyjádřil, že by chtěl najet na přerušovanou soulož. Ono je něco jiného, když je ti jedno, jestli otěhotníš nebo ne, to se dá klidně praktikovat přerušovaná soulož. Ale když už 100 procent víš, že dítě nechceš, tak to je potom blbé.

V pozdejsim veku bych se teda fakt nebal otehotneni hned na prvni dobrou. Opravdu par kteremu je pres ctyricet nedela deti na prvni dobrou a jeste z preejakulatu. Podle me z toho v dlouhodbem vztahu delate prilisne halo. Mne to bylo celkem jedno. Tak bych nemel deti dve ale tri. To by se toho stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:23
@Julča001 píše:
A já jsem přesvědčena, že jsou páry, které gumu používají celý život a nevadí to ani jednomu. Můžeme o tom založit diskuzi. :think:

Jsou i pary kde zenska nekouri ptaka, otazka ovsem je, jestli to je bezne nebo anomalie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
8.1.21 15:24
@Hecate píše:
@Pavlik Morozov No tak pro mě je teda ejakulace dovnitř hyper rajcovní a že pak něco teče ven? C'mon. Problém mám spíš s ejakulací jinam.., jsou určité části těla, kam by mi přišla dokonce i ponižující (obličej, vlasy, záda), takže se připojuju k @Julča001.
Samozřejmě kondom má své limity a nejsem z něj úplně odvázaná, ale když si vezmu, kolik chlapů s ním má problém (ať už kvůli erekci nebo prožitku) a bylo by nejraději, kdyby všechno zařídila ženská (včetně cpaní se hormony, o němž vysoce pochybuju, že se obejde bez následků), tak tleskám každému, kdo je ochotný ho bez keců používat.@sagina Pak existuje ještě metoda plodných a neplodných dnů, nazývaná jako Vatikánská ruleta. :lol:

Taky se připojuji, už pro ten lepší závěr, kdy můžete zůstat v objetí, jak dlouho chcete… a určitě příjemnější než někam na tělo.
Kondom nemusím a ani s ní moc zkušeností nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:25
@Josefuna píše:
Když tu často čteš, že žena nemá chuť na sex s partnerem, tak jí ostatní většinou radí vysadit HA, tak to asi nějaký vliv na libido mít bude. Mně tedy nejde jen o to libido, ale i o zdravotní následky. Ale jako vezmi si, že chlap teda nechce kondom, žena bude brát HA a na sex zase nebude mít vůbec chuť. Tak co tím ten chlap vlastně získá? Polofrigidní ženu, která se bude sexu vyhýbat? Nebo si má místo prášků nechat zavádět různá tělíska a já nevím co?

Ty mas ale porad jen kondom a HA jinak to nejde v dlouhodobem vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
8.1.21 15:29
@Josefuna píše: Říkám ti, že u nás to prostě problém není a sexu se nevyhýbáme ani jeden, tak to zřejmě funguje.

Ve spouste manzelstvi se sexu nevyhybaji, ale nemuzou rict ze jsou spokojeni. Jen co jineho jim zbyva nez prcat doma, kdyz jinak delate hned dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.1.21 15:29
@Pavlik Morozov píše:
V pozdejsim veku bych se teda fakt nebal otehotneni hned na prvni dobrou. Opravdu par kteremu je pres ctyricet nedela deti na prvni dobrou a jeste z preejakulatu. Podle me z toho v dlouhodbem vztahu delate prilisne halo. Mne to bylo celkem jedno. Tak bych nemel deti dve ale tri. To by se toho stalo.

Nevím, mám známé, které měli kolem 40 třetí nebo čtvrté dítě, chtěné. Zase bych to z tou ztrátou plodnosti nepřeháněla. Ono se pořád tvrdí, jak plodnost klesá a i po 30, na druhou stranu málo kdo z mých známých otěhotněl před 30. Takže s tou malou plodností bych tomu moc neveřila. Jak bys neměl dvě děti, ale tři? Myslíš, že by ta žena do konce života otěhotněla pak už jen jednou? Chápu, že mezi 30-35 si může říct, no tak budu mít třetí dítě, ale později už třeba nechce. Já bych nechtěla už po 40 rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí