Jsem prý sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
22.11.16 19:58

@jdukolem ja si to taky predstavila podle sebe a… predstavuju si svou mamku (ne tchyni, ta ma nakupy rada). Mamka vecne unavena a protivna…na kafe a jidlo by jit nechtela, nastvana, ze chce domu a ze ji to uz nebavi. Uplne to vidim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 20:10
@Ivan PPZ píše:
@atominnka Váš příspěvek v kontextu úvodního příspěvku trochu ztrácí logiku. Prostě pro ni nebylo zase tak extrémně důležité sem přijet, pro vás evidentně ano. No a co?

4 roky SNÍ o návštěvě IKEA, ale nebylo to důležité. Fajn. Jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
22.11.16 20:23
@anonymouss píše:
4 roky SNÍ o návštěvě IKEA, ale nebylo to důležité. Fajn. Jasné.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.11.16 20:38

Holka, já nečetla celou diskuzi, tak to tu možná už padlo. Ale ty máš tedy dobrý zkraty. Pokud se na něco tak těšíš a opravdu jako malé dítě, tak to tam přece potom nenecháš. Psala jsi, že vyděláváš, tak o co šlo. Mě by teda do toho xxxlutzu nikdo nedonutil jít, pokud tam jedeme a někdo z posádky tam nutně chce, nechávám se vyklopit u Ikei nebo jdu do mekáče na kafe. Nechápu proč jsi to neudělala taky tak a nešla jsi sama v klidu se podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
22.11.16 20:58
@anonymouss píše:

Možná není nutno vše brát doslova. Někdo sní, že pojede metrem, mě to skoro otravuje. A snění může mít různé intenzity. Navíc to nemá nic až tak moc společného s problémem. Sen si splnila, v IKEE byla, jen to tak trochu vlivem okolností nedopadlo. Nějak mi tu schází velkorysost. To měla tchyni vyječet? Prostě se naštvala, věci tam nechala a mlčela. Rozumím. Jako kdyby nikdo neudělal věc, kterou by už druhý den udělal jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.16 21:00

@Ivan PPZ já už se ale nebavila se zakladatelkou :*

@bondy1 píše:
@atominnka k tomu není co dodat

taky si myslím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.16 21:17

@bondy1 děkuji, ale spát dnes nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.11.16 22:04
@anonymouss píše:

Sny jsou různé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
22.11.16 22:53

Nene, 12 stránek o výletu do Ikea :mrgreen: V první řadě radím 4 roky nesnít a vydat se tam sama nebo s partou kámošek. Ve druhé neposlouchat blbé kecy tchyně a v klidu si vysněné nákupy užít. A ve třetí se naučit trochu samostatnosti a případně jít prostě nakupovat sama, zatímco zbytek si užívá Lutz. Manžel Ikeu taky příliš nemusí, jezdí tam se mnou většinou jen na velké nákupy nábytku. Máme to přes hodinu autem, takže tam nejezdíme často. Když chci něco menšího, domluvíme se s mámou, tetou, sestřenicí a uděláme si bezva dámskou jízdu. Chlapi spokojeni, že vypadneme a my si užijeme nákupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
22.11.16 23:17

Já bych tam s tchýní nejela když je taková. Měla si vystoupit u Ikei a ona ať si jde kam chce. Ty by sis to víc užila v klidu. Ty věci si tam nechávat neměla - škoda, spíš si měla přikoupit neco pořádnýho! A vyrazila bych tam znovu, určitě tam někdo z okolí pojede. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.11.16 07:18
@Pomka píše:
Ale to nemusí být o nesamostatnosti. Já si živě dokážu představit, že na takových nákupech (píšu schválně „nákupech“ a ne „výletu“, aby mě tu někdo nechytal za slov), se chodí společně a pokud navrhnu, že se trhnu, budou na mě všichni ostatní naštvaný, že „na ně nemůžu počkat a jít s nima tam a tam a pak společně jinam“.

To pak zavisi na svihlosti konkretni rodiny. Ja si to teda zive predstavit nedokazu. Naopak si spis predstavim, ze pokud bychom jeli na nakup v takove nejake parte, tak si klidne dame rozchod, kam kdo chce a potrebuje, a pozdeji se sejdeme treba na kafe :nevim:. Je to o domluve, jsme lidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
23.11.16 10:15
@Pomka píše:
Ja ti rozumim. Porad jde ale o to, ze… Domluvim se s chlapem, ze vyrazime autem do Prahy, krom jineho zavitame i do Ikey, kam se tesim. Kdyz na to dojde, tchyne zacne s tim, ze je unavena a uz tam nechce. Presto se jde, vyberu co chci, a vyslechnu si hloupy reci. Nezmuzu se v tu chvili na slovo, zareaguju zkratkovite a nakup tam necham. Chlap mi doma rekne, ze jsme aspon usetrili. :-D hele, me by to fakt nastvalo, jako zakladatelku. Nemyslim si, ze je lina nebo tak. Treba ted uz si tam radsi sama dojede. Stejne - jela s chlapem - to je v poradku. Nebo by priste mohla jet sama tchyne :-D To tu nikdo nenadhodil.Jinak jasne, autem i busem muze byt cesta podobna. Prave tim autem je to pohodlnejsi obvykle, i rychlejsi, lidi jedou spolecne.

Podle mne ale byla chyba v tom, že s nimi jela do to XX. Mohla je tam pustit samotné a klidně si jít sama, ne? Copak potřebuje doprovod? Stejně tak v té Ikei mohla říct jo, jste unavená, běžte do restaurace a já pak za vámi přijdu a dám si taky svačinu. A bylo po potížích. nějak nechápu, proč by dospělá ženská potřebovala doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová