Jsem zdrcená, máma řekla, že nás nikdy neměla mít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
4.7.16 09:44

Ja jsem taky mela s tatou uzasny vztah kazdy nam ho zavidel bylo to super, mamka mi umrela v 21 a mela jsem tedy jen jeho a sestru… No ted uz zadny vztah neni, kdyz me mel pred rokem oslovit delal na me hh hhh hhh a koukal skrz me a to jsme v jednom malem byte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.7.16 09:45
@Anonymní píše:
@Lili: Já to samé co ty měla s otcem. Nezajímal se o nás, přijel jednou za rok a zpucoval a zkritizoval mě do kuličky. Tak jsem se s ním musela přestat stýkat…Mamka někdy říká o sestře, že je to druhý otec, že s ním se sice rozvedla, ale dostala ségru v jeho podobě..Nemůžu na mamku říct křivý slovo, vychovala mě slušně, dala mi co nejvíc mohla.
A já jí teď musím nechat v klidu, aby si žila svůj vlastní život, ale se ségrou v bytě jí brzy tak leda šlehne.

nech to uležet, až bude chtít, ozve se, ale fakt už ten vztah neobnovuj do té míry jako byl před tím lesem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 09:46

@Lili: My musíme zajít k psychologovi, je vidět, že se tím taky trápíš…

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 09:46
@Anonymní píše:
@Lili: Já to samé co ty měla s otcem. Nezajímal se o nás, přijel jednou za rok a zpucoval a zkritizoval mě do kuličky. Tak jsem se s ním musela přestat stýkat…Mamka někdy říká o sestře, že je to druhý otec, že s ním se sice rozvedla, ale dostala ségru v jeho podobě..Nemůžu na mamku říct křivý slovo, vychovala mě slušně, dala mi co nejvíc mohla.
A já jí teď musím nechat v klidu, aby si žila svůj vlastní život, ale se ségrou v bytě jí brzy tak leda šlehne.

Ale muj tata se o me staral vychoval me bylo to super mela jsem ho za boha, ale prece kvuli tomu si nenecha nadavat do kacen pitomych kdyz neco nedelam podle jeho planu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 09:48

@ilonka12: Máš pravdu. Ten vztah můžu rozdělit na : před lesem / a po lese.

Teď jsem se objednala na další terapii. Musím to už řešit fakt že jooo.
Je na čase dospět a udělat ze života něco víc, než mám teď…

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 09:48
@Anonymní píše:
@Lili: My musíme zajít k psychologovi, je vidět, že se tím taky trápíš…

Obcas to na me vleze to je pravda, ale sama citim, ze to lepsi a ja mam dve skvele deti takze o zabavu postarano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 09:50

A ja si rekla, ze kdyz bude neco chtit tak od toho ma pusu takze kdxz nemluvi ani v ramci slusnosti tak zrejme vsechno ma, na spolecne domacnosti se financne nepodili, ale bere si uplne vsechno zrejme me ma za hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 09:51

Tak asi admin změnil název příspěvku…
Ta věta, že nás nikdy neměla mít - není z nejhorších…

Nejhorší bylo: Neotravuj mi život. :(

Zas se lituju, k sakru.

@Lili: Alespoň máš ty děti :) To je radost :)

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 09:52

Ano deti mam, ale vadi mi co vidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 09:53

@Lili: Tak je možná na čase, to také změnit… :hug:

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 09:55

Neotravuj mi zivot bych ja jeste brala pro me nejhorsi veta byla kdyz umrela segra ktera ho navstevovala maximalne jednou rocne, tak rmi povida a kdo se o me ted bude starat??? 8o 8o to teprve zamrzi kdyz prodelal zavaznou operaci a ja se o nej starala 24 h denne segra vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
4.7.16 09:56

Ano zmenit se to da jen kdyz se odstehuji ale ja se nechci stehovat ze sveho bytu a platit nekde pronajem 13000 skoro cely plat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 09:56

@Lili: To mě mrzí :( Objímám tě na dálku berunko… :srdce:

Nejhorší jsou ta slova, která se pak vryjí do paměti… a zvoní to člověku pak ještě dlouho v uších

• Citovat
  • Upravit
9006
4.7.16 09:57
@Anonymní píše:
@Lili: To mě mrzí :( Objímám tě na dálku berunko… :srdce:Nejhorší jsou ta slova, která se pak vryjí do paměti… a zvoní to člověku pak ještě dlouho v uších

Mas pravdu vzdycky je zaslechnu kdyz mam litostivou naladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
4.7.16 09:58

@Lili A proč se neodstěhuje on, když je to Tvůj byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová