Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30461
3.11.23 21:31
@Sonarka píše:
No tak šup, čím mě vytočíš dnes? :mrgreen: :P

No já jen jestli bys mi mohla konečně uvařit normální rizotto a ne ten tvůj mix z lednice co zbylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30461
3.11.23 21:32
@Sonarka píše:
Já si to myslela :* Ale buď opatrný, víš, že tu máš spoustu fanynek :nevim: :P

To nevadí je zmlatis ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
3.11.23 21:35
@Josefuna píše:
Protože každá si zde racionalizuje svoji situaci.
Sonorka žádný vztah ani nemá a sex párkrát do roka. Promrhané roky mládí, které rychle plynou.
nemam z ni pocit ze by zila pomrhany zivot , spis , ze ji to dost vyhovuje
@Josefuna píše:
Nechala jsem se zase strhnout, už snad naposledy.
Je to trochu směšné, jak se zde ženy kolem 40 a i 50+ přesvědčují o tom, co je a co není možné, a jak zpochybňují sexuální život jiných.
nejsi náhodou ty vyhlášeny expert na zpochybňováni sexuálního života jiných ?
@Arturie píše:
Ja to takhle vubec nechapu. Spis konstatují, ze tomu jejich to jeste funguje, coz neni u 45 plus, bohuzel, pravidlem.Příspěvek upraven 03.11.23 v 19:50
taky to tak beru …je to prece fajn
@Josefuna píše:
Rozhodně nedebatuj! Zkontroluj mobil, jestli Němec reagoval do hodiny a není s jinou.

nerejpej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 22:02
@sirikit píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mi uniklo :P
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 22:04
@Lorre píše:
No já jen jestli bys mi mohla konečně uvařit normální rizotto a ne ten tvůj mix z lednice co zbylo

Ne, nemohla a pokud ti ten mix nebude po chuti, hodim ti ho na hlavu :nevim: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 22:05
@Lorre píše:
To nevadí je zmlatis ne :andel:

No nevím…a kolik všechny dohromady vážej..? :lol: :* Ráda bych se dožila maturity své dcery :nevim: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30461
3.11.23 22:07
@Sonarka píše:
No nevím…a kolik všechny dohromady vážej..? :lol: :* Ráda bych se dožila maturity své dcery :nevim: :jazyk:

Většinou podle toho co se na mě lepí, tak bude mít každá tak 130 kilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30461
3.11.23 22:08
@Sonarka píše:
Ne, nemohla a pokud ti ten mix nebude po chuti, hodim ti ho na hlavu :nevim: :mrgreen: :P

To hod rovnou do koše, stejně to nikdo nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
3.11.23 22:08

Tak to budou zajisté hóóódně vysoké, aby nebyly ani trochu nemocné.

@Lorre píše:
Většinou podle toho co se na mě lepí, tak bude mít každá tak 130 kilo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
105987
3.11.23 22:10
@pouzitychlap píše:
Hele já vážně nevím.
Mladí je už dávno. Ale nevzpomínám si ani tehdy, že by se po mně chtělo tolikrát, že bych to nedal. A teď jsem rád, když po mně někdo chce jedno číslo.

Tak jsi super výkonný…to je pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 22:10
@sirikit píše: Ále, to je takové povídání do „Deníků červených střevíčků“. :mrgreen:
Jako že v noci sama na chatě, milenec 250km daleko, večer jsme rozjeli sex po telefonu, páč on měl manželku taky někde, ani nevím kde, když tu jeho spontánní nápad - musíme se okamžitě vidět! :dance:
Takže oba hup v jedenáct večer do auta, každej hoďka a půl cesty tam ( schůzka na půl cesty), pak tři hoďky šukací randíčko, hoďka a půl zpátky, dvě hoďky spánku a ráno do práce. :roll: :zed: :zed:
Nebo zima, náledí jak prase, na chatu (místo schůzky) 30 kiláků.
Takže ráno brzo vstát, dojet tam, vytopit chatu na šukací teplotu, pár hodin schůzka, dojatě se rozloučit, milenec vyrazil na 250 km cestu domů teréňákem, já uvedla chatu do „ve vší nevinnosti“ stavu, hupsla do svýho auta a zjistila, že ten kopec od chaty na civilizovanou cestu prostě nevyjedu. 8o
May day may day milenci, ten se vrátil, vytáhl mě na laně a loučení podruhé. :andel:
Milion takovejch zážitků, Panbiček nás měl rád, u mě za celou dobu nikdy nic neprasklo - upřímně se tomu divím.
A echt gold svazovačky, to byl zas někdo jinej, milenec byl jen mírný dominant.
Hele, jako zpestření dobrý a kdybych měla zájem, vydržel by mi do dnešních dnů, měla jsem ho jako Kamaráda s výhodami a nic proti němu nemám.
Vždycky přijel nebo mě někam vytáhnul, výlet, véča, kultura, prodloužený víkend, dovča, pokecali jsme, užili si danou akci a večer na ubytku, nebo i u mě (už jsem byla rozvedená) vytáhl svůj pověstný kufřík a pustil se do uzlování.
Jenže hele, tohle nejde nakombinovat, celou dobu mě měl za princeznu - i mi tak říkal, a já se pak mentálně nedokázala naladit do submise.
Zahrát to jo, ale reálně mi bylo vlastně dost k smíchu, jak on tam skoro s vyplazenou špičkou jazyka motá macramé. :roll:
Měla jsem k němu tenkrát v sestavičce ještě Kamaráda na sex, a ten teda neměl chybu.
Ne do života, samozřejmě ženatej, ale v pelechu naprostý eso. :palec: Takže jsem si v těch co já vím, 54 říkala, že to v této volnočasové kombinaci tak ňák doklepu… 8)
Jenže do toho přišel covid, toho Bejka začala brát záda, takže se mi párkrát po aktu opřel dlaněmi o pelest, nemohl se hnout a zmučeně hekal, neurval se zdaleka vždycky, kdy se zachtělo mně (historka s uzením je na tomto fóru již legendární :pocitac: :pocitac: ), a do toho se mi objednal dominantní Kamarád s výhodami, prej má pro mě překvapení, a přivezl něco ve stylu „vyděržaj, pionier“.
Nekecám, mašinka, potenciometr, nebo jaksetomu, elektrody, kabílky. 8o
Já vyvázaná na posteli, on vytáhl tohle, ujistil mě, že to vyzkoušel na sobě (už jenom ta představa… :zed: :zed: ) a pak se s tím zabavil na půl odpoledne. V tom dětském nadšení mu ani nenajela erekce, zato špička jazyka mezi rty nechyběla. :? :roll:
Hele nebolelo to, neděsilo mě to, ale přesně v ten okamžik mi došlo, že jestli něco ale rychle neudělám, takhle, zauzlovaná, s elektrodami a uměláky strávím sklonek svého sexuálního života. :(
A že chci ze všeho nejvíc úplně normálního, vášnivýho chlapa, kterej nevymejšlí blbosti.
Téhož večera jsem si vytvořila vymazlený profil na seznamce a rozjela nábor. ;)

Wooow… Moc děkuji. Mazec… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75613
3.11.23 22:12
@OpenHearted píše:
Wooow… Moc děkuji. Mazec… :kytka:

Božský historky to bejvaly, vzpomínám ráda. :pankac: :andel:
Znáš to: „Lepší usouložit se k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 22:23
@sirikit píše:
Božský historky to bejvaly, vzpomínám ráda. :pankac: :andel:
Znáš to: „Lepší usouložit se k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.“

Tak to rozhodně. Někteří lidé říkají, že se sex přeceňuje. Já si zase myslím, že ho někteří lidé podceňují. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 22:26
@Lorre píše:
Většinou podle toho co se na mě lepí, tak bude mít každá tak 130 kilo :mrgreen:

A sakra… 8o :lol: Tak už jsem si to rozmyslela, odstupuji od smlouvy :nevim: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
105987
3.11.23 22:27
@Sonarka píše:
No tak šup, čím mě vytočíš dnes? :mrgreen: :P

nee…netahej ho sem, prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...