Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
17.9.13 12:46

HOLKY, ZAKUPTE KONTRYHELOVÝ ČAJ A PIJTE HO DO OVULKY, JÁ JSAEM HO PILA když jsme pracovali na JIříkovi a vyšel napoprvé, teď jsem se na všechno vyprdla a taky to nevyšlo…a co mám vyčteno, hodně to pomáhá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.9.13 12:21

Ahóóóój holky, tak jsem zpět. Jsem ráda, že jsme všichni pozitivní!!! :potlesk: :palec:
@Gabrielaaa

A když nevím kdy budu mít ovulku? Můžu ho pít i tak? Co stojí?

Holky, venku je pěkně hnusně, tak máme čas na tom pěkně zapracovat! :lol:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.9.13 12:50

@Nika 88 kolik stojí už netuším já ho měla z minula, mají ho v lékárně myslím že se vejdeš do 50 kč, když nevíš kdy je ovulka kup ovu testy, bývá podle délky cyklu většinou tak 14 dní od prvního dne menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.9.13 19:47

@Gabrielaaa

No tak super, kouknu se na to ;) A jak velkého máš chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.9.13 19:57

@Nika 88 8 listopadu mu budou dva roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
18.9.13 23:39

Krásný večer přeji..
Tak holky jsem v háji, začíná mě přepadat negativistická nálada :( Každým dnem bych to měla dostat a nic necítím, ani příznaky těhu ani MS..je sice ještě čas, ale jestli to nedostanu do konce víkendu, nebo neobjevím // tak je to naprd..Sice si mimi přeji, ale když už by to nebylo, tak at mi to přijde alespon včas.. V pátek frčíme na slovensko, tak doufám že přijddu na jiné myšlenky..Jinak děkuji za radu s tím čajem, určo zítra koupím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.9.13 08:33

@Gabrielaaa

Jééé to už je pořádnej chlap :palec: Teď by to chtělo holcičku, co? :)

@roksy25

Ahojky :mavam: A dělala jsi si test?? Neboj jiný kraj, jiné myšlenky a přijedete tři :palec:

Hlavně žádný smutek, vše bude dobré! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
19.9.13 18:13

@Nika 88 No to by bylo super :dance: byla bych štastná jak blecha.. Ne test jsem si neděla, ještě čekám na konec víkendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.9.13 06:36

@roksy25

No tak to držím palce, dej potom hned vědět! Jo a kámošky mi povídaly, že taky žádné těhu příznaky nepociťovaly! Takže neházej flintu do žita :palec:

Držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
20.9.13 16:56

@Nika 88 Děkuji za povzbuzení, právě jsme na cestě..Sem z nudy vytáhla noťas, přítel mi říká, že sem švihlá, že zase emiminuji:)
Když já fakt necítím vůbec nic, teda, až na to, že mě už přes týden bolí hlava, asi nervy :( Ale to není příznak ani jednoho:) Ale jinak se docela těším, sice jedeme se silně nervním budoucím tchánem, ale i tak se těším, jak já vždy říkám: pár dní day off:) Až se vrátím tak se ozvu, mějte se krásně a přeji všem jen samé úspěšné pokusy:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
21.9.13 16:45

@roksy25 užij si to

jinak těhu příznaky na sobě raději nehledejte, vsugerace dělá divy a pak klame, ebojte se zadaří se všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.9.13 23:02

@Gabrielaaa

JJ, příznaky to je něco. Minulý měsíc jsem měla až na prsa všechny :think:

@roksy25

Užij si dovolenku a budu držet paličky, aby krvavá Mary nedošla a ty jsi nám tu nechala šťastnou zprávičku :dance:

Jinak já se rozhodla, že testovat nebudu a „pokusím se“ všemu nechat volný průběh. Jestli mám být mamčou tak budu. Snažim se zabavit něčim jinym, momentálně bytem - a zlobivým kocourem (snad mi to vydrží). Snažení teď moc nedáváme - kvůli práci, tak v říjnu ani nebudu doufat :|

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.9.13 00:37

Nazdárek děvčata :) My se snažíme 5 měsíců..nevím kdy jsem měla ovu. Poslední MS byla 29.8.-1.9., od 7.9. do 12.9. mě tak nějak všelijak pobolívalo v podbřišku a pravý vaječník (srůsty), 15.9. mě bolel tak podbřišek, že jsem si musela už vzít kapičky. Myslela jsem, že je to den ovulky, ale takle mě to nikdy nebolelo, tak mě ještě napadlo jestli to nebylo uhnizdování. Příznaky necítím, Měsíc jsem tu nebyla, abych na to nemyslela a jsem tu zas :D ale zítra to bude týden od té bolesti a nic necítím, tak nevim :) MS (ne)čekám kolem 26.9. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.9.13 09:15

Ahoj holky, omlouvám se že se zeptám asi trošku mimo vaše téma :oops:

Je tu někdo, kdo by se už strašně rád snažil, ale ještě nemůže (práce, studium…)?

Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.9.13 12:40

@Kamilka90 tak nakup ovu testy, tak zjistíš kdy je ovulace a možná budeš překvapena

jiak jediná zaručená rada k početí: sexovat sexovat a sexovat! :mrgreen:

já třeba při prvním těhu neměla vůůůbec žádný příznaky, prostě nic… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí