Kterou kérku vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14005
28.1.20 15:57
@LaPaloma píše:
Ten páv, to je něco tak hnusnýho…
Mně je líto holek bez špetky vkusu. Anebo jsi květinářka?

Musis respektovat, ze kazdy ma jiny styl ;).Kazda zena ma vlastne jiny vkus
Ja bych si taky v zivote neudelala tetovani, ale treba muj pritel ma male tetovani a opravdu si myslim, ze kazdyho je to vec ;).

Osobne, si myslim, ze chlap, ktery ma na brisakach jedno drobné a decetni tetovani, tak je to sexy :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.01.20 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.1.20 15:58
@smurfka píše:
@AvadaKedavra
ano člověk který si tím pokryje celé tělo včetně hlavy musí mít sám se sebou nějaký problém..
ještě chápu nějaké menší tetování, nebo i tetování na celou nohu či ruku..oka když se líbí..ale potetovat si obličej, to je prostě…člověk není sám se sebou spokojený, něco skrývá…prostě není v pořádku si potetovat obličej, i kdyby měl potetované celé tělo..

Kdyz pominu tve zcestne uvahy ohledne vnejsiho vzhledu a vyjdu z toho co rikas. Tak by kazda zenska co se maluje mela nejaky problem sama se sebou. Jelikoz ma potrebu neco predelavat a je na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.1.20 16:03
@Russet píše:
Oba nejsou dobří reprezentanti naší země. Jsem zvědavá, koho si zvolíme příště. Ale prý máme takového, jakého si zasloužíme.

Doufam ze bude kandidovat Jirka Paroubek. Hlavne ne zase ten prospecharskej soudruh z akademie ved, jak se na to trepal jak decko na zmrzlinovy pohar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.20 16:11
@Anonymní píše:
@LaPaloma tak které tetování se teď nosí? Rada nebude naskodu :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je přece jedno co se nosí TEĎ… Když to budeš mít doživotně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 16:19
@Komsomol píše:
Kdyz pominu tve zcestne uvahy ohledne vnejsiho vzhledu a vyjdu z toho co rikas. Tak by kazda zenska co se maluje mela nejaky problem sama se sebou. Jelikoz ma potrebu neco predelavat a je na palici

Ano, to urcite muzes srovnavat. Neco co si muzes anebo nemusis namalovat (pripadne to jde vzdy smyt) a neco, co mas trvalé. A ano, zeny se maluji bud kvuli nízkému sebevědomí, nebo jsou spokojene a chteji byt hezci.. Ale clovek ktery si potetuje celou hlavu, to asi nedělá aby byl hezci 😀 😀 stejně tak plastiky(neco co je trvale), dělají to lidi co maji male sebevedomi, stejně tak permanentní makeup.. Je to o sebevědomí

• Citovat
  • Upravit
3781
28.1.20 16:32
@smurfka píše:
Ano, to urcite muzes srovnavat. Neco co si muzes anebo nemusis namalovat (pripadne to jde vzdy smyt) a neco, co mas trvalé. A ano, zeny se maluji bud kvuli nízkému sebevědomí, nebo jsou spokojene a chteji byt hezci.. Ale clovek ktery si potetuje celou hlavu, to asi nedělá aby byl hezci 😀 😀 stejně tak plastiky(neco co je trvale), dělají to lidi co maji male sebevedomi, stejně tak permanentní makeup.. Je to o sebevědomí

Prave ze to neni vubec o sebevedomi. To jako krasna zena by nemela pouzivat rtenku nebo prafem protoze uz je krasna, tak na co jedte pridavat? Podivna uvaha. Zamyslela jsi se nekdy nad tim, ze to nemusi mit nic spolecneho s estetikou? Vsechno co je trvale je jako videno z tveho pohledu jako spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.1.20 16:39
@Komsomol píše:
@AvadaKedavraVhled a vhled je rozdil. Jestli je nekdo spinavej a umastenej, tak se s nim druzit asi chtit nebudu. Nebo kdyz bude smrdet. Ale kdyz bude mit nekdo potetovanou hlavu a bude udrzovany, vonet a normalne se chovat, tak nevidim duvod se stranit. To jako kdyz bude mit nekdo krivej nos a hubu na szranu a bude kulhat, tak nebudu navazovat konverzaci? To je dost „chora“ predstava.

Není to chorá představa. Když si někdo viditelná místa potetuje záhrobní tematikou, tak první, co mně napadne je, že jeho vidění světa bude potemnělé. U některých to zdobení hraničí se sebepoškozováním - tím myslím kroužky v obočí, v nose, hranoly do brady, vytahaná kola do uší. Já si o nich vždy pomyslím, že jim někde něco chybí do životní pohody a že sami sebe neuměli přijmout. Pro mně to jsou depresivní typy, bohužel. Může k tomu vonět jak chce, ale vysílá signál, že nutně ta osoba potřebovala kruhy do nosu, černě podmalovat oči a vykouknou někde na krku zkřížený hnáty, prostě pohodově ten člověk nevypadá. O tom je vizáž.
Na jednom marketingovém školení jsem se doslechla, že během prvních 2 vteřin od podívání se na někoho máš v podvědomí nějaký úsudek. A ten se buď tomu dotyčnému podaří změnit nebo utvrdit. Takže z toho vyplývá, že zjev na lidi nějak působí a o srdíčko, pracovní schopnosti nebo podobné žvásty dost často nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 16:46
@Komsomol píše:
Prave ze to neni vubec o sebevedomi. To jako krasna zena by nemela pouzivat rtenku nebo prafem protoze uz je krasna, tak na co jedte pridavat? Podivna uvaha. Zamyslela jsi se nekdy nad tim, ze to nemusi mit nic spolecneho s estetikou? Vsechno co je trvale je jako videno z tveho pohledu jako spatne?

Ne, vse co je trvale, neni spatne.. Ale je to o tom, ze ten clovek se chtel trvale zmenit, takze nebyl spokojeny jak byl doted, jinak by nic zmenit nechtěl.. Pro neho to špatné neni, bude pak spokojenejsi, ale okoli si mysli, ze pred tim spokojeny nebyl, tudiz nizke sebevedomi. Nebyl jsem spokojený sam se sebou, proto jsem se pokreslil, namaloval, oplastikoval.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14005
28.1.20 16:48
@LaPaloma píše:
Není to chorá představa. Když si někdo viditelná místa potetuje záhrobní tematikou, tak první, co mně napadne je, že jeho vidění světa bude potemnělé. U některých to zdobení hraničí se sebepoškozováním - tím myslím kroužky v obočí, v nose, hranoly do brady, vytahaná kola do uší. Já si o nich vždy pomyslím, že jim někde něco chybí do životní pohody a že sami sebe neuměli přijmout. Pro mně to jsou depresivní typy, bohužel. Může k tomu vonět jak chce, ale vysílá signál, že nutně ta osoba potřebovala kruhy do nosu, černě podmalovat oči a vykouknou někde na krku zkřížený hnáty, prostě pohodově ten člověk nevypadá. O tom je vizáž.
Na jednom marketingovém školení jsem se doslechla, že během prvních 2 vteřin od podívání se na někoho máš v podvědomí nějaký úsudek. A ten se buď tomu dotyčnému podaří změnit nebo utvrdit. Takže z toho vyplývá, že zjev na lidi nějak působí a o srdíčko, pracovní schopnosti nebo podobné žvásty dost často nejde.

Takze nekdo ma tetovani na viditelném miste, ženy casto myvaji male tetovani na kotníku, a hned na tebe působí, nepohodou a ze se neuměla přijmout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AvadaKedavra
28.1.20 16:59

@LaPaloma Slušný a profesionální tatér nic podle obrázků stažených z internetu dělat nebude. Zakladatelka je mi upřímně lhostejná, baví mě provokovat nepopulárními názory, které nemívá většinová populace. Pěkný den :mavam:

Příspěvek upraven 28.01.20 v 17:20

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 17:19

@admin Ani obrázky vykradené z internetu vám nevadí? A na nich ochranné prvky proti kopírování. Zajímavé…

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.1.20 17:33
@AvadaKedavra píše:
@admin Ani obrázky vykradené z internetu vám nevadí? A na nich ochranné prvky proti kopírování. Zajímavé…

Ty mas dost👀 :roll:

• Citovat
  • Upravit
AvadaKedavra
28.1.20 17:34

@smurfka A co když se mu tetování prostě jen líbí? Znám spoustu lidí, kteří mají tetování jako šperk. Mimo jiné, znám osobně i jednu českou spisovatelku s výrazným tetování, u ní konkrétně se jedná o šperk. Já vypadám na první pohled jako konzervativní, usedlá čtyřicátnice, už jsem slyšela mnohokrát názor, že jsem pracovnice OSPOdu, což není tak úplně daleko od pravdy. Všechna tetování mám na místech, která běžně viditelná nejsou, a nepořizovala jsem si je kvůli nízkému sebehodnocení. Co konkrétně mám, psát nebudu, byla bych poznatelná v létě na plovárně, moc lidí s něčím podobným nechodí. Byl to pro mě přechodový rituál, a zároveň i způsob, jak zaznamenat vzpomínky na určitou událost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 17:37

@smurfka ona je blázen :D :D

• Citovat
  • Upravit
14723
28.1.20 17:37
@AvadaKedavra píše:
@LaPaloma Slušný a profesionální tatér nic podle obrázků stažených z internetu dělat nebude. Zakladatelka je mi upřímně lhostejná, baví mě provokovat nepopulárními názory, které nemívá většinová populace. Pěkný den :mavam:Příspěvek upraven 28.01.20 v 17:20

Já se pozastavuji nad počtem tvých ujetých reakcí ohledně tématu završených přáním toho nejhoršího zakladatelce. Není v tobě nic dobrýho a přitom se tu do každého opíráš. Kdyby jsi byla fakt zapálená pro věc, tak pokažení tatérského díla nikomu nepřeješ.
A pěkný den ti rozhodně nepřeju. :jazyk: Kousni se do jazyka a zlom si nehet o klávesnici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová