KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
2.4.21 11:35

@Jíňa03 ahoj, tak to je hezký, že už máš holčičku :srdce: Asi ještě potřebovala chvilku čas, tak se domluvila s bráškou, že až v dubnu ;) Ať ti to teď vyjde. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
2.4.21 11:56

Holky, ještě ten prolutex (injekce progesteronu)…možná se těhu neudrží kvůli nedostatku progesteronu v těle. Já to chci určitě zkonzultovat a radši si to zaplatim. Prý progesteronu nikdy není příliš, problém je, když je málo. Měřili vám některé před či po KET hodnotu progesteronu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.21 12:13

@Tvojeteta ahoj, ať žije eMimino 😁 jj, snad to klapne… Jinak další IVF :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.4.21 12:40

Ahoj holky, tak jsem tu taky…:-(Doufala jsem, že už to třeba nebudu muset řešit, ale bohužel…V listopadu byl ET-z toho mimoděložní, tři měsíce jsem se dávala dohromady, přešla jsem z Ostravy z Eurofertilu k Machačovi do Omliku, proběhl KET v nativu, protože mám ovulaci, a v podstatě-kromě špatné sliznice, nemám žádný problém, takže jsem dostala jen Femaru-3.-až 7.den menstruace a jinak nic…KET dělala dr. Koutná, chtěla jsem, aby to byl Machač, ale zrovna tam nebyl..Nedostala jsem ani progesteron..Řekl mi, že vlastních hormonů bych měla mít dost, ale prostě to zase nevyšlo…Myslím, že úplně z nejhoršího zklamání jsem venku…Menstruace mi mešká už skoro týden, nechápu to, protože se mi zpoždění nikdy neděje, ale asi z nervů…Doufám, že po Velikonocích pojedu do Olomouce a Machač něco vymyslí, máme posledního mražáčka…Držím vám všem moc pěsti, aby to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
2.4.21 13:28

@Tvojeteta k čemu ten olej ma pomahat prosim? A to vis, ze zustanu tady, zadnou novou skupinku nehledam. Jezis, uz se to vsem blizi🤪 :smiling_face_with3_hearts: 🤩 🤓juchuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
2.4.21 13:34

@Titanie ahoj a vitej, preju pevne nervíky a štěstí, musi to byt tezke prijit o mimi… koukam, ze budes patrit mezi holky z poslednima mrazackama, tech tady je spousta. Tak tfuj tfuj všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.4.21 13:44

@Pavla198
Píšou neplodnost a někde jsem i našla udržení mimina, ale je tak hodně vitamínů a minerálů a listovka a tak… nerada beru léky, tak je to taková ta berlička, jakože dělám něco víc…
Někde jsem četla, že se má svařit s medem a popíjet s vodou 40 dní… to nestihnu, tak alespoň takhle po lžičkách… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.4.21 15:11
@Tvojeteta píše:
Tak holky, já jsem začala užívat olej z černého kmínu a kolem ketu zkusím ananas…

Musíme se podpořit babskejma radama!!!

Duben nám začal, tak jdem do toho a známej holkám, co to vychází na květen- myslím na vás, zůstaňte tady… ať máme hezkou skupinku… to je jedno jak se jmenuje!!!

Určitě, babskych rad neni nikdy dost! 😇
Od 1.dne MS piju 2×denne caj z kontryhele, denně 0,5l grepoveho dzusu, 2dcl červeného vína :andel:
Na ty kapky z kmínu mrknu, ale asi bych to uz nestihla aby to melo nejaky účinek ale rikala jsi ze se ma uzivat i v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.4.21 16:24

@Xena86
Ja to sna d dobrý i na kojení…
jen to sem píšu, aby jsme mohly čerpat nějakou inspiraci…
Grepový džis koupím zítra😉

Červený u mám taky načatý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.4.21 19:48

Teda holky ja mam nastudovany kulovy koukam 8o sliznici teda podporovat uz od prvniho dne MS? Nahodou jsem zjistila ze jeden grepovy dzus doma mame tak jdu na to 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.4.21 20:05

@ancksunamun jj od prvního dne :palec:
To nevadí že nemáš nastudovano, od toho jsme tady :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
2.4.21 20:16

@Xena86 :srdce: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
2.4.21 21:00

@Pavluja @lumr zrovna dneska mi volal Texl, že ty moje odchylky v imunu byly minimální, ale pokud si přeji, tak v úterý odebereme znovu… podle jejich webu si dělají ty odběry nějak sami ve spolupráci s AKI… ale prd tomu samozřejmě rozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.4.21 21:42
@šmoulililinka píše:
@Pavluja @lumr zrovna dneska mi volal Texl, že ty moje odchylky v imunu byly minimální, ale pokud si přeji, tak v úterý odebereme znovu… podle jejich webu si dělají ty odběry nějak sami ve spolupráci s AKI… ale prd tomu samozřejmě rozumím

Ahoj, ja jsem koukala do papiru z imuno a bylo tam u protilatek Anti-tyreoglobulin je zvýšený 14,9 norma je 0,0-4,1
Psala jsem email do Heliosu jestli o tom vůbec ví, protože se mi zdá že tehdy Texl před IVF četl jen první stranu papíru. Leukocyty byly trošku nižší než je norma a zvýšený prolaktin. To jsme ale prisuzivali ze v dobe obderu jsem mela po 2.Zmlk.teh.a stres tam proste byl… Nevite jestli neco z toho může mít vliv na to, že se mi nepovedl KET? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
2.4.21 22:03

Holky, já tomu taky prd rozumim :nevim: Dělali mi imuno jednou, to prý ok. Asi po roce po tom ZT primář chtěl znovu, že už minule byla nějaká hodnota hraniční. Ale já si ty názvy nepamatuju a ten papír nemám :oops: Když přišly výsledky doktor řekl, že to vypadá ok, jen 1 hodnota hraniční, ale že tomu víc nerozumí a pošle mě radši za imunoložkou. Tak jsem byla u Mudr. Malíčkové, která si nechala udělat nějaké podrobnější rozbory a na to řekla, že imunologa k otěhotnění nepotřebuju. Víc nevim, už mi to jen napsala v mailu. Tak asi jestli to máte v limitech, tak hlubší rozbor není třeba. Ale fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí