Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Přidávám se do skupinky. Mam za sebou 1. KET minulý týden a teď nekonečných 14 dnů čekání… ☹️ Prosím nevíte některá, jaká je ideální hodnota progesteronu v den KETu? Díky.
@Vanda85
Ahoj, mě měřili hladinu prgesteronu, jen aby věděli, jestli už ovulace proběhla, měla jsem asi den po ovulaci 2,45 tak už mi nedávali Pregnyl ani Ovitrell. Pak už se to nesledovalo, dnes jsem byla na krvi 14. den po ket a máme 521 tak super a v pátek utz =)
@NikinaFostova no tak super ![]()
Já dneska další bílý test, tak nic no. Když manžel bude chtít další až v lednu, aby nebyly děti narozeny stejně. Syn ET 10.10. a narozen 2.6. o mesic dříve.
Mě čeká druhý KET teď v říjnu. První ET nešel kvůli OHSS,1. KET byl teď v srpnu a bohužel nevyšel. Máme ještě jeden pokus, tak se modlím, aby to vyšlo. Teď si dávám měsíc pauzu ať se srovnám, uklidním a v říjnu to zkusíme. Čekání po KET je asi nejhorší, to známe každá, co to zažila. Já testovala po 6. dnech a byl tam slabý duch, tak jsem se skoro radovala. Další dny byl ale slabší, tak jsem šla na krev a měla jsem hodnotu 2 HCG, takže nic. Šla jsem radši za 3 dny znovu a už byla nula. To zklamání je děsný, ale člověk musí bojovat a nehroutit se. Pořád si říkám, že je to moje volba mít mimčo a nikdo mě nenutí. A když to holt nejde přirozeně, tak pro to musím něco udělat a vydržet ![]()
@Luso @Sombergova Hodinu před KeT mi bral krev, ze kterého mi vyšla nízká hodnota progesteronu a říkal, že by mela byt 2× -3× větší. Tak jsem už na sal sla zklamena, ze to zrejme nemá cenu. A nikdy pred tim my o teto hodnotě pred zakrokem nic neřekli…
Ahoj já jsem měla první ket 23.8 a jsem zvědavá jestli to vyšlo je mi nějak divně. Bolí mě v podbřišku a dneska mě i píchá v podbřišku. Nevíte je to normální.
Ahoj holky 🤗 včera jsem byla na 2 ketu tak jsem strašně zvědavá 😁
všem vám to přeji
@petruska26 píše:
@Katerinka25 ahojky, byla jsem 22.8. a mám stejné pocity
Opravdu a kdy budeš testovat a bereš utrogestan.
@Katerinka25 beru Utrogestan 1-1-2. Na krev mám jít 5.9, ale určitě to nevydržím ![]()
O víkendu bych asi zkusila test.. Horší je, že mi zítra přijde balíček z lékárny s testíky, tak mě to bude lákat
![]()
@zuzana93 píše:
Ahoj holky 🤗 včera jsem byla na 2 ketu tak jsem strašně zvědavá 😁všem vám to přeji
Tobě taky vše nej držím palečky. ![]()
@Katerinka25 ja jsem 8.den po KET a mam to stejne…hlavne mam bricho citlivejsi, kdyz se vic hybu ![]()
@petruska26 píše:
@zuzana93 ahojky, taky moc držím palečky
Děkuji, je to k nevydržení
první KET mi zanikl
Tak snad tentokrát… První test si udělám v neděli posledně mi taky vyšel takhle brzo. Akorát mám nějak těžké břicho dneska ![]()