Kočárek Gesslein

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6453
27.5.10 10:52

jani a ty jsi tu f4 viděla v těch Pardubicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.5.10 10:54

Právě, mně se nelíbili ty mohutný stříšky u ostatních typů … ale zase je to prý kvalitnější, no … u tý F4 Buggy je jednoduchá a decentní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.5.10 10:55

jj, prodejna DUHA … www.kocarek.net … ale ten nový typ ještě na stránkách nemají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
27.5.10 11:10

tak jestli se ti líbil tak co? kvalitní kočárek to je, nemůžeš podle mě udělat chybu…já tedy si rýpnu s tou teutonií jestli jsi ji viděla, ale zase je těžší…ideální kočárek prostě asi neexsituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.5.10 11:17

Na teutonii jsem taky koukala, líbila se mi, ale paní říkala, že dodací lhůta je 3 měsíce (pokud si nevyberu z obchodu, kde měli 2 typy a ty se mi fakt nelíbily) … a to já už nemám čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
27.5.10 11:21

Hale záleží, mě taky strašili, jenže jsem objednala s tím, že za 3 měsíce a za 3dny mi volali že ho mají skoro komplet, jen chybí nánožník a prodlužovací nástavec. Byla jsem www.supntik.cz a mluvit asi hned s vedením, protože já to tam řešila s pordavačkou, všechno ok, ale taky strašila s tou dobou a pak mi volali že už to je, prodavačky asi neví co je na skladě a co ne, nebo na cestě…si tam zkus zavolat, chtěj šéfa (říkala kamarádka, že přes toho co se týká teutonky, já měla čas tak jsem to nevyužila) a řekni mu co a jak..se určo domluvíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
27.5.10 19:58

holky mě u čtyřkolek design taky vadil, ale já chtěla od začátku trojkolku. Dopolko jsem chtěla hodit fotku, ale blbnul mi internet. Takže hodím aspoňo odkaz. Tenhle typ nástavby jde až do lehu a využili jsem hodně i teď když mi má malá v kočáře spát tak jí to dávám až dolu. ale pomalu už přesedláváme na golfky aspoň na léto. Sice ještě nechodí ale už se to „pronese“ :-) ale zase je určitě na jízdu pohodlnější. A ideální kočár fakt neexistuje :-)

tady je odkaz, akorát je to s nánožníkem a vevnitř je ještě fleecový fusak http://panusaci.rajce.idnes.cz/…ovano_24.5./#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.5.10 20:07

A já konečně našla český stránky toho našeho vybraného kočárku … http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30399/ … má právě výhodu že je lehký a skladný, takže nebudeme potřebovat golfky …
Jinak přeju pěkný večer ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
28.5.10 00:01

Ahoj,
já mám taky Gesslein Vision S už asi 3,5 roku a jsem naprosto spokojená. Odvozí mi ještě 3. dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.6.10 21:19

Dobrý den,kočárek mám Vision s,kupovanou před 3 lety v Pardubicích kočárek má stále stejné barvy i přes jeho plné využití které maximálně chvalim mohu jen doporučit,co hlavne doporučuji je termofusak bezva vyber přeje Renata :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
23.6.10 11:45

Mate nekdo tu F4? Dost o ni uvazuji, ale jeste jsem ji nevidela v realu. Jsem dost vysoka a v popisu vyrobce je rukojet dost vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.10.10 23:37

fusak

Mamky,koupila jsem jetý gesslein future, používáme ho od léta jako sporťák.Je k němu i ta s lift taška,chtěla bych jí použít jako fusak, ale teď nevím,jestli mám sundavat celou tu sportovní nástavbu,nebo jí tam nechat a šoupnout to na to??? Poraďte please:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
15.10.10 17:22

Chtěla bych se zeptat,kdo jezdíte s Gessleinem,když je přehozená rukojeť tak,že malá kolečka máte u sebe a velká vpředu,jde s tím kočárkem dobře jezdit?Zajímala jsem se i o Hartan a z jednoho obchodu mi pán odepsal,že pak je kočár dost špatně ovladatelný…Chtěla bych ve městě používat ty malé kola a do terénu velká…ale pak bych asi tu přehazovací rukojeť ve městě nevyužila?Díky za vaše zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.12.10 14:50

gesslein buggy F4

Dobry den ,gesslein buggy F4 mám již od leta ,tady jeste v te dobe nebyl na prodejnach ,ja ho kupovala bv nemecku ,musim rict ze tenhle kočarek je opravdu super!!! :potlesk: :potlesk: je lehky ,prostorny ,super skladny.Ted v tech zavejich s nim muzu jezdit kdekoliv a uplne v klidu ,to same v lese ,mezi korenami stromu ,vse uplne zlehka prejedu.jsem s nim opravdu spokojena a nemenila bych ,mela jsem predtim ABc 3 tec a to je hodneee velikej rozdil.Mam černo Ruzovy ,ona je spis do fialova ,nAadherna barvicka.Vsem jen doporucuji.Klara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.12.10 16:07

Taky jsem spokojená, hlavně lehkostí kočárku, super!!!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4