Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderahoj..jakou mate na mucika plastenku? na sportak? dneska dostal zatezkavaci zkousku v oranici a supeeer akorat teda nevim kdo to bude cistit ![]()
Miky
![]()
Originální-je úžasná,jestli můžeš koukni se o pár stránek zpět a uvidíš foto,jsem z ní nadšená!!! ![]()
Bébka- ty jo to si dali načas,hlavně,že je doma!!!Ty jo ty už jsi 34+5 tt,já jsme rodila 35+5,to bys měla za týden
Tak hlavně,že je kočárek doma!!!! ![]()
enny3 píše:
Miky![]()
![]()
Originální-je úžasná,jestli můžeš koukni se o pár stránek zpět a uvidíš foto,jsem z ní nadšená!!!
jooo vypada supr…aaale neni to ta co stoji litr??
Enny, nestraš
Ještě nemám všechno nachystaný a čeká mě spousta běhání okolo bytu, no hrůza, kdybych měla za týden rodit ![]()
Bébka píše:
Ahoj, tak ho mám konečně doma![]()
Je krásnej, jen se mi trochu nelíbí, že boudička u hluboké korby nejde moc vypnout, je taková krabatá
Kam schováváte ty popruhy, za které se korba přenáší? Dost mi tam vadíA používáte to vůbec?? Díky
Bebko,ona se ti ta boudička asi vyrovná,byla složená v krabici uvidíš.A popruhy,já jsem měla ve předu kapsičku a tam jsem to hezky zamotala.Hodně jsem ty popruhy používala.
mikitaa píše:enny3 píše:jooo vypada supr…aaale neni to ta co stoji litr??
Miky![]()
![]()
Originální-je úžasná,jestli můžeš koukni se o pár stránek zpět a uvidíš foto,jsem z ní nadšená!!!
Taky se připojuji.Stojí za to,však ji pak prodáš
já ji miluji ![]()
Bébka píše:
Enny, nestrašJeště nemám všechno nachystaný a čeká mě spousta běhání okolo bytu, no hrůza, kdybych měla za týden rodit
Neboj,promiň,taky jsem neměla nic nachystané,ani tašku do porodnice
Ale tebe se to určitě netýká,hlavně mám dej vědět,až se mimi narodí
- a co to vlastně bude???Jsem děsně zvědavá ![]()
to pak prodavate zvlast ty plastenky??…tak to by mozna sla sehnat nejaka po nekom..jdu to prozkoumat
dik
Mikita: Já jsem pláštěnku koupila na MMB za poloviční cenu, tak třeba budeš mít taky štěstí ![]()
enny3 píše:Bébka píše:Neboj,promiň,taky jsem neměla nic nachystané,ani tašku do porodnice
Enny, nestrašJeště nemám všechno nachystaný a čeká mě spousta běhání okolo bytu, no hrůza, kdybych měla za týden rodit
- a co to vlastně bude???Jsem děsně zvědavá
Kopík bude Adámek
, Kopík je pracovní název, protože nehorázně kope!!
Ještě je malej, já to břicho mám jen tak nafouklý
, tak ho potřebuju ještě chvíli dopíct
Ale v Mutsíkovi Active Coffee mu to bude v zeleno-modré slušet, aspoň doufám ![]()
Bébka píše:enny3 píše:Kopík bude AdámekBébka píše:Neboj,promiň,taky jsem neměla nic nachystané,ani tašku do porodnice
- a co to vlastně bude???Jsem děsně zvědavá
, Kopík je pracovní název, protože nehorázně kope!!
Ještě je malej, já to břicho mám jen tak nafouklý
, tak ho potřebuju ještě chvíli dopíct
Ale v Mutsíkovi Active Coffee mu to bude v zeleno-modré slušet, aspoň doufám
Miky,napsala bych si inzerát na MMB že koupíš pláštěnku.Určitě se ti někdo ozve ![]()
Gabrle píše:Bébka píše:Bebko,ona se ti ta boudička asi vyrovná,byla složená v krabici uvidíš.A popruhy,já jsem měla ve předu kapsičku a tam jsem to hezky zamotala.Hodně jsem ty popruhy používala.
Ahoj, tak ho mám konečně doma![]()
Je krásnej, jen se mi trochu nelíbí, že boudička u hluboké korby nejde moc vypnout, je taková krabatá
Kam schováváte ty popruhy, za které se korba přenáší? Dost mi tam vadíA používáte to vůbec?? Díky
Gab, dík, kapsička na popruhy dobrá, sem si jí nevšimla
A ta boudička snad se trochu vypne, uvidíme ![]()
Ahoj holky taky se připojuji k vám..termín mám 25.6. a včera jsem si byla pro Mutsíka
je úžasnej..akorát mám problém se složením podvozku
možná jak je to nové tak to njede tak lehce…dnes se o to ještě pokusím jinak o víkendu zajedu do babyparku ať mi to ještě jednou předvedou.rozhodovala jsem se mezi UrbanR a SinglespokS.SingleS vyhrál tak snad nebudu litovat.