Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kkkokí
25.5.10 20:05

Také máme podvozek urban rider, který vybral tatínek. Miminko se ještě nenarodilo, ale já už teda trénuju v obýváku jízdu s kočárkem :-P . Je to teda zatím docela sranda, moc mi to nejde a zatím mi to připadá docela složité… Tak snad to do té doby natrénuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50
26.5.10 10:50

Holky, neměnila už některá z vás slídu v boudičce za síťku? Chci se do toho pustit, ale nevím, jakou síťku tam dát - klasická proti hmyzu se mi zdá zbytečně hustá a málo pevná - líbilo by se mi něco takového, z čeho je přídavný koš - jen trošku hustší… Nemáte tipa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
26.5.10 22:01

ahoj holky :-) my jsme malého vozili v hlubokém kočárku asi do 6,5 měsíce, pak jsme přesedlali do sporťáku.. on byl prcek, byl nedonošený, vešel by se i dýl, ale bylo to pak kvůli cestování vlakama, apod a to jsem si neuměla s hlub.kočárem představit…

Kkostička, máte fakt obříka.. náš malý měl v roce 72 cm :-) tak pak chápu, že jste brzo dávali sporťák :-)

anonymní, projedeš fakt hodně, občas zadrhnu spíš o schody, když najíždím jakože předem a nehopsám s tím pozpátku.. je lepší, když to máš v terénu zablokované, to je teda můj názor, nevím, jak to mají ostatní holky…

Lences, myslíš v hlub.kočárku??
já mám ted v plánu nechat přešít na sporťáku ten igelit, či co to je, protože je to nehorázně popraskané… to je tak blbý materiál, že to nemá obdoby… nevím, že to tam vůbec dávají, už jsme to jednou reklamovali a do měsíce to bylo zase rozpraskané… ale to asi někde u profi švadlen, jinak nevím, jak by to kdo narval pod šicí stroj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.5.10 22:32

Řešily jste tu hodně tašky na kočár. Já měla Graco a jelikož se mi už vevnitř dost potrhala, tak jsem kupovala novou a koupila zase Graco. Jde skvěle přidělat na kočár a mě prostě vyhovuje. Teď ta nová už nemá vevnitř igelit, ale látku a dá se prát v pračce. Jen je škoda, že mají jen dvě barvičky, někdo si nemusí vybrat.
 http://www.mam-shop.cz/…pegasus.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.5.10 12:31

holky já zas myslím, že tak super velký nebyl - chodím do srpňátek a tam je většina kloučků podobně - plus minus 5cm…ta korbička je prostě malá, ideálníby byla kolem 80cm, ale to fakt nemají skoro žádný kočárky :roll:

kkkokí - neboj, to natrénuješ a už nebudeš chtít jiný kočárek - je to jen o zvyku a a s prázdným se jezdí asi hůř -až bude zatížený miminkem, půjde ti o dobře - jediný co chce cvik, je couvání…ale na to si zvykneš…a až bude chtít vozit nějaká babička, jednoduše zaaretuje a bude mít klasický kočár na který je zvyklá :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkoki
27.5.10 12:41

Kostičkoo, díky. Slyšela jsem hodně podobných názorů, že když si člověk zvykne a naučí se to, tak je to jeden z nejlepších podvozků. :dance: Tak hold musím to natrénovat, ale tatínek je nadšený už teď! Je asi šikovnější. Měj se fajn.

• Citovat
  • Upravit
Any11
27.5.10 14:44

Mne v obchode tvrdili, ze vetsi byt nemuze, protoze ma jen ty dva uchyty, pak by to bylo nestabilni.

• Citovat
  • Upravit
6051
27.5.10 14:53

Anielha- to jsem taky slyšela- dokonce že je na to nějaká norma EU, nicméně dost polských kočárů takhle velké korby běžně má - co vím, třeba implast…z těch lepších třeba i myslím španělská inglesina
ale není divu - na západě totiž jezdí spíš s autosedačkou na podvozku a pak přesedají rovnou do sporťáků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
27.5.10 15:38

Ahoj holky, máte zkušenost s transporterem,Jaký je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
27.5.10 20:14

Mutsy 2010

Nevíte někdo o kočárku mutsy slider 2010? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kkkokí
27.5.10 20:39

Osobní zkušenost nemám, ale taky jsem o něm přemýšlela. Nakonec jsem ho ale nekoupila z důvodu, že sporťák nejdu otočit pro i proti směru jízdy, takže na mimi nevidíš. Ale záleží na tom, jestli je to pro Tebe rozhodující, u mě to byla jedna z podmínek. :-P

• Citovat
  • Upravit
13672
27.5.10 20:59

Myslíš Slider-ten má jak otočnou sedačku i přehazovací rukojeť,ale nemá nafukovací kola a nejde na něj košík,pultík atd. Ale barvičky má hezčí,ale u mě taky nevyhrál- jinak viděla jsem ho na živo,moc se mi líbila- stříška- jde překlopit,odpružení- i bych řekla lepší než můj 4r,barvy,materiál- ale není kompatabilní s doplňky a to rozhodlo! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkkoki
28.5.10 06:16

Ne, omlouvám se, byla to reakce na transporter. Nevím, proč se mi to objevilo u Tvého příspěvku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tričko
28.5.10 10:06

:mavam: právě, že u tohoto typu to jde je to 2010 …to pro mě je také to nejduležitější

• Citovat
  • Upravit
Tričko
28.5.10 10:08

děkuji ze info, lae jinak funkče je dobrej asi ne? a prostor ve sportáku? ty doplnky jsou pro mě neduležitý, jen chci hlavně pohodli pro mimi akvalitu 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4