Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
10.8.10 08:35

Holky, vy to davate fakt do pracky a na jaky program? Protoze ja mam v zarucaku, ze se to nesmi prat.

• Citovat
  • Upravit
719
10.8.10 12:59

Dala jsem to na jemné praní a 800otáček. Madlo jsem tam hodila celé, asi by se jim to o moc prodražilo, kdyby tam hodili zip. Musím vymyslet nějaký návlek, s igelitem ve spod… Nemáte nějáké nápady či odkazy?? Rozpatlaný banán je jinak nevypratelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.8.10 15:03

clonu mám tuto seat shade http://www.mimibazar.cz/foto.php?… na sportáku mutsy vypadá teda odlišně a přetáhnu ji až k tomu madlu, co se za něj dítě drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.8.10 15:08

My jsme měli slunečník - zlomený, pak jsme měli clonu od safety - zlomená. Malý je jak demoliční četa, clonu vytahoval a zatahoval, studoval ty cvoky, které to držely a šťoural do nich… katastrofa!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
10.8.10 17:41

Danulenko dík, teď se jen rozhodnout kterou… :mrgreen:

Btw viděly jste ty hustý kolečka co dělaj na 4Rider? Já je chci taky na Urbana, jenže tam by šly jen ty zadní! :think:

• Citovat
  • Upravit
mooch
10.8.10 17:42
LeníkDOMO píše:
My jsme měli slunečník - zlomený, pak jsme měli clonu od safety - zlomená. Malý je jak demoliční četa, clonu vytahoval a zatahoval, studoval ty cvoky, které to držely a šťoural do nich… katastrofa!!!!

Mladej je asi technickej typ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
719
10.8.10 21:45

Mooch:
má od každého něco, geny se nezapřou, manžel je přes počítače a já zdr. sestra a mladej šel dneska na psa se šroubovákem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.8.10 09:44

Prosím o názor, radu.
Koupila jsem si na druhé dítko Mutsy a sjem moc spokojená co se týče ježdění, designu a tak. Je to prostě vymazlený kočárek :palec:
Ale. Už v počátku jsemsi všimla, že zezdau je nějaký „křivý“, mám černou korbu, na zadní straně jsou dva červené pásky - jsou křivé a evidentně už jsou špatně od počátku, látka je křivě natažená, či jak to říct. Jsem si myslela, že se to „srovná“, ale jak je to na černé, je to dost viditelné… Pak také bouda, opět zezadu jakoby vykukuje ta šedá látka co je uvnitř. Z počátku jsem si říkala, že je to asi špatně uvnitř vytažené, ale včera jsem koukla pod a evidentně ta podšívková šedá je špatně našitá, křivě, je to vidět pouhým okem, jak u jednoho kraje přesahuje a u druhého ji jen tak tak drží nit…
Jsou to maličkosti,ale já si myslím, že kočárek za takové prachy by měl být pořádně dotažený a takový kus by být neměl. Co myslíte, má cenu zkusit reklamovat? Nejsem žádná držtička, co by prudila schválně, ale přijde mi, že takto bych i ten kočárek prodala hodně pod cenou, jelikož nejsem zase taková potvora, co by mlčela, když to ví… Kdyžtak mohu zkusit i nafotit, snad je popis pochopitelný. Kupovala jsem v Babyparku…
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 10:00
LeníkDOMO píše:
Mooch:
má od každého něco, geny se nezapřou, manžel je přes počítače a já zdr. sestra a mladej šel dneska na psa se šroubovákem :nevim:
:lol: :lol: :lol: a jak to dopadlo? vylecil/opravil ho?? :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 10:01

mirko: reklamuj…je to drahej kocar…melo by to vsecko sedet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.8.10 10:20

Mirko: Určitě reklamuj! Kupovali jsme taky v Babyparku a nám řekli, že při reklamaci půjčují jen náhradní podvozek nikoli korbičku nebo sedačku. Tak jsme tam koupili jen podvozek a korbičku přes internet výrazně levněji.
Nejspíš tedy budeš muset nějak vyřešit náhradní kočárek. Ale snad ta reklamace nemusí trvat týdny. Nebo jestli jde jen o boudičku, tak ti možná vezmou na reklamaci jen boudičku a budeš moci jezdit s korbou bez boudičky. Když bude teplo, tak to zatím jde.
A co to máš za barvu? Černo/červená s šedým vnitřkem, to mě nenapadá?

mooch: Co myslíš za kolečka? Nějaká novinka? Já znám jen přídavný malý otočný kolečka místo předních na Urbana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
11.8.10 10:47

Holky, mám cargo new black - byl ještě balený v krabici, kupovaný v dubnu, ale my ho používali až od června… Zprvu jsem si fakt říkala, že to sedne. Ty pruhy jsou jen vzadu jakoby z gumy, doplněk. Ale je to vidět, že to jde šejdrem, i když maličko, ale při zaměření nám to řeklo víc lidí… A ta bouda - tam odspodu vykukuje, i když maličko, tak šedá a na té černé je to holt rušivý a hned si toho všimnu.

já si právě říkala, že počkám, až budeme jezdit na sporťáku, což při naší velikosti budeme muset opravdu už brzy, a dala bych do reklamace korbičku. Podvozek je kupovaný také zvlášť, tedy i na účtence, takže podvozek by mi měl zůstat, není důvod ho dávat také do reklamace.
ještě jsem přemýšlela, že bych hodila dotaz na Libfin, dodavatele…

A ještě se chci zeptat, jak moc mohu ničit podvozek, když ho ze sklepa vytahuji vlastně tažením. Máme bohužel v paneláku do sklepních prostor schody a jelikož se mi při tlačení kočárku nahoru vždy malá sesunuje, tak ho musím tahat za sebou… Ona ta rukojeť má trošku vůli, to je mi jasný, že na pevno být nemůže, ale můžo to tak ničit. Já se jinak fakt nedostanu, když to jde, tak si kočár vytáhnu předem, ale víte, jak to je… Dvě děti, manžel v čudu, nikdo na pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
11.8.10 11:04

Myslim tyhle kolečka, bez toho vyplétanýho středu. Bohužel je dělaj jen na 4 Ridera a né na Urbana :cert:
(fotka z http://baby.source.cc/?…)

• Citovat
  • Upravit
2578
11.8.10 11:24

Mafina:

asi se budu ptát hloupě :oops:

ale tím přídavný kolečka myslíš - že když máš urban rider tak se dají dokoupit ty malé otočné dopředu a jen je vyměníš a je z toho 4rider?? 8-o a to jde u toho otočného systému u urban rider nebo to musí být podvozek bez toho natáčecího systému. To by bylo fak hustý a mě by se to moc líbilo :pankac: :palec:
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 11:30

marketo:

jo na urbana se prodavaji otocny dopredu…treba do obchodnaku apod. stoji to myslim kolem 700,– mrkni po netu…vycvaknes ty co tam mas a nacvaknes maly otocny :wink: kloub si musis zacvaknout..bo kdyby se ti tocil kloub a jeste kolecka tak by to bylo uz dost divoky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí