Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
12.8.10 10:49

mirko: my byly ve sportaku od 4 mesice…terezka byla a porad je silenej zvedavec a v hlubokym jak nic nevidela tak rvala jak tur…tak sem ju v hlubokym musela podkladat aby videla a to uz mi prislo lepsi kdyz byla ve sportaku trochu naklopena ale na rovnym :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.8.10 17:03

Ahoj,
tak jsem byla velmi příjemně překvapená s dnešní reklamací kočárku v babyparku. Korbičku i podvozek mi na místě vyměnili za nový!!! :dance: :dance: :dance:
A ještě mi vyměnili ten menší košík za ten,co býval dřív. Drží líp tvar, atudíž neleze na tu aretovací páčku :palec: :palec: I se mi líbí víc,než ten plastový :-)

Jsem z jejich přístupu nadšená a doufám,že kočár už bude dělat jen radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.8.10 19:48

no vidis..tak gratulace k novymu lepsimu :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.8.10 20:00

Teda Bébko, to je super přístup :palec: Já se zkusila spojit s Babyparkem emailem. Zda mnou popisované vady jsou k reklamaci a jak se to případně řeší… Uvidím, co mi odpoví. Já vím, že nejde o život, ale docela mě to mrzí :roll: :nevim:
Přeci jen, není to žádná láce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.8.10 11:15

Tak vložím pár foteček, jak sjem se pokusila to nafotit.

prosím o váš názor :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.8.10 11:15

další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.8.10 11:16

snad je to viditelné, i když se snažím to jakoby schovat, tak to vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.8.10 11:16

a ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.8.10 11:17

a ještě poslední…

Tak co myslíte? Mimochodem se mi ozvala paní z Babyparku a prý ať přijedu, že pro jistotu schovala náhradní korbu 8-o Jsem opravdu mile překvapena… Ale mám tam jezdit? Co myslíte?

díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
13.8.10 11:49

Mirka: ikdyž zatím žádný kočárek nemám…tak můj názor je aby jsi to jela si nechat vyměnit :kytka: tyto kočárky jsou celkem drahé, tak by podle toho měli i vypadat a pokud je takový hezký přístup od prodejců, tak to máš oto snadnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.8.10 17:04
MirkaV píše:
a ještě poslední…

Tak co myslíte? Mimochodem se mi ozvala paní z Babyparku a prý ať přijedu, že pro jistotu schovala náhradní korbu 8-o Jsem opravdu mile překvapena… Ale mám tam jezdit? Co myslíte?

díky moc

Určitě jeď!! Není to žádnej polskej šmejd, aby to bylo takhle ušitý :zed: Jen ať se snažej vyjít ti vstříc, myslím, že za to maj slušný prachy z prodeje :wink: Věřím, že ti to vyměněj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
14.8.10 23:22

rozhodně je to křivé, rozhodně vyměnit:-) …tak už ani Mutsy není, co býval??? ach jo, mně se zase zlomil ten přiblbý karton ve sportákové boudičce, ničemu to nevadí,ale co se dalo čekat od papíru při věčném dávání opěrky nahodru a dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.8.10 23:18

Ahoj,

tak jsem se dnes stavila na Babypark a výsledek je takový, že oni byli ochotni mi to ihned vyměnit, ale pak to slečna vytáhla a ta vana byla ještě křivější 8-o (tedy ty červené pásky…) - začínám si myslet, že je to úmysl… :think: :-?

Tak jsme se dohodly se slečnou, že napíšu na Libfin a zkusím to s nimi zkonzultovat. Případně až půjdeme kupovat sporťák, tak tam rovnou nechám korbičku a bude se to řešit, abych prý teď nemusela být bez kočáru. Fakt velice vstřícné řešení…

Uvidíme, zítra něco napíšu a budu čekat na reakci.

Máte někdo tu korbičku s gumovými pásky? I v jiné barvě. Máte je křivě? Ony i ty obloučky tam byly tak křivé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.8.10 10:35

To jsou teda braky!!! Kam ten svět spěje, z Mutsy se stává partiové zboží!!! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.8.10 12:08

Tak z Libfinu žádná odezva zatím, psala jsem tam včera…

Docela mám z toho teď blbý pocit. A více mě ale štve, že nás na to upozornilo více lidí… Tak pak na to nemyslete, že jedete s křivým kočárem za takové prachy… Jak jde proti mě někdo, tak si říkám, všímá si toho? Vidí to? Dobrá paranoia :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí