Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJo a navíc je na golfky moc těžký. Zkoušela jsem ho zvednout ve Zličíně a je těžkej jak prase. Těch 7,3 co všude uváděj je určitě bez té sedačky
Je to prostě sporťák bez polohování, takže z mého pohledu kočárek na nic. Ale pěkný je, to musím uznat ![]()
No to jsem zvědavá co vyberu já,už asi nic drahého myslím že malá už bude cupitat sama,tak asi nějaké lehké
pěkné
a asi i polohovaci
ale na to mám ještě půl roku ![]()
Maminky, nevíte jestli jde na Mutsy dát hluboká korbička Maxi cosi nebo Quinny ?
Hm tak to netuším,a ani jsem o tom neslyšela.Uvidíš co řeknou jiné holky.
no tak čistě hypoteticky by mohla jít MaxiCosi přes adaptéry - když jde autosedačka, že jo.
Ahoj , hypoteticky jo, ale prakticky ne
- taky jsem si to myslela . Chtěla jsem použít Quinny hlubokou korbu , ale nejde to - je širší …Maxi-Cosi nevím .
holky, na co je takový stříbrný sklápěcí jakoby stupátko? Dneska jsem to tam objevila. ![]()
Ráďa69 píše:
Ahoj , hypoteticky jo, ale prakticky ne- taky jsem si to myslela . Chtěla jsem použít Quinny hlubokou korbu , ale nejde to - je širší …Maxi-Cosi nevím .
Maxi Cosi taky bohužel ne
, má to jiné uchycení té sedačky. Škoda.
To stříbrný jakoby stupátko je opravdu stupátko
ke sporťáku
Mafina5 píše:
To stříbrný jakoby stupátko je opravdu stupátkoke sporťáku
aha, no mně bylo divný, že je jen na jedný straně, když sporták jde dát po i proti směru
Ono to podle mě není ani tak prakticky využitelné stupátko, o které by se miminko opíralo, ale spíš bezpečnostní záležitost pro větší děti, aby náhodou nestrčili nožičku pod kočárek. No a to by se mohlo stát jen hodně velkému dítěti, které dosáhne ze sedačky až na zem a takové už jezdí jen po směru.
Tak jsem se konečně dokopala k praní sporťáku, ale zjistila jsem, že se dá sundat jen sedací část. Boudička, která by praní potřebovala nejvíc, sundat nejde.
Nebo se pletu?
Máte nějaký tip, jak vnitřní část vyprat? Vanish? Děkuju. ![]()
bych to vzala kartáčem ve sprše, co na to použiješ je asi jedno.
Ještě k těm nánožníkům, emitexový je obyč nejlevnější šusťák, kámoška má ivemababy a je to tkanina podobná jako je material team, vypadal moc hezky a mají více barevných variant. Kukňete:
http://www.ivemababy.eu/…port-lux-148
Leníku,díky za tip.
Cena je super a pokus dplní stejnou funkci jako origoš, není nad čím váhat. ![]()