Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
8.11.10 16:59
AdélaF. píše:
holky a vozíte ten koš i na hlubokém??? Něco se mně plete, že jsem tady četla, že zasekává aretaci… :think:

Já jo a nezasekává mi nic, akorát není úplně vidět na tu aretovací páčku na zatáčení, ale já jí stejně zaaretovávám už poslepu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.11.10 17:25

devcata tak dneska jsem si uzila s kocarem :mrgreen: :mrgreen: to ze uz mesic jezdim tak ze mi chybi jeden sroubek a stale nejsem schopna ho koupit a namontovat je jedna vec…takze kocar se mi chvilama na jedne strane sklada..naprosto neocekavane samozrejme :-) ale rano vezmu kocar ze jedeme nakoupit a prazdny jedno kolo…tak ho nafouknu ze to nakup prezije (no hned pri vydelani z auta bylo zase prazdny)…jedem do obchodnaku a tam rana jak vybuch…samozrejme od nas..hned se prihrnula ochranka…co se deje…a vybouchlo mi jiny kolecko…nechapu proc nikdo na nej tak mesic nesahal :nevim:
takze dneska mam kocaru plny zuby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.11.10 17:36

MMartino, jak tu psala myslím mooch tak ty náhradní otáčecí kolečka se na Urbanridera dávají dopředu. Ten podvozek s pidikolečama vzadu je Freerider - zcela jiný podvozek, který se u nás myslím ani neprodává a nikdy jsem ani nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.11.10 19:28

tak to už jsem z toho magor :lol: . Kde to berete baby ty informace :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.11.10 19:36
rybkabezvody píše:
aretaci zasekává jen když v něm máš něco hodně těžkého, jinak se mi to nestalo.

Já jsem koupila místo tašky na přebalování úchyty ( já mám jiné, se sucháčem, ale tyto mi přijdou lepší ):

http://www.malvik.cz/…k-taskam-2ks

nejdřív jsem měla Emitexovou, tu půlkulatou, ale pořád jsem v ní nemohla něco najít :mrgreen: a přišla mi děsně malá, tak nakonec na ty úchyty mohu dát téměř každou tašku - od kabelky po mega brašnu :lol:

jo, taky mám ty úchyty na tašku, ale zatím jsem je vůbec nepoužila, vystačím si s tím košem a když nějak jedeme s taškou, tak trůní v koši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
8.11.10 19:54
mikitaa píše:
mam pocit ze bebka psala ze je ma a nadava na ne ale ted si nejsu jista 8-) :mrgreen:jo a taska…koupila jsem krasnou tasku babymoov…a zatim ju nevytahla pac kos staci na vsechno… :wink:

Jo, jo, kolečka malý mám, ale fakt s nima nejde jezdit. Kočár má těžiště dost na zadních kolech a tak se ty malý kolečka netočej, ale prostě kloužou , zaseknou se , nefunguje to tak,jak by mělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.11.10 09:05

Hoky díky za rady s těma taškama, asi by nebylo od věci si pořídit nákubní koš a věci naházet do toho…my stejně na nákupy jezdíme vždycky s manželem autem a na nákupy nebo takové ty i drobnější věci, co člověk koupí kolem dokola máme spešl nákupní tašku. A když půjdu do města sama, určitě mi koš nebude nikdy překypovat nákladem :mrgreen: Ostatně někdo psal, že si tašku nechal ušít, mám šikovnou mamču, třebas něco vymyslíme…
Jinak jsem si myslela, že koš jde jen pod sporťák a nedávno jsme pouštěli maminu přes přechod a já křičím na mojeho: Dívej, to je Mutsy a s košem.....chudák manžel, myslí si, že mám horečku pokaždé, když vidím Mutsynu :zed: …i když on si taky všímá a upozorňuje. No, snad nás to nadšení nepřejde, až v únoru vyjedeme s naším 4Riderem a zaseknem se někde ve sněhu :mrgreen: no, čert to vem! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.11.10 11:05

V babyparku je zase sleva na kocarky a i na mutsy :) viz tady

• Citovat
  • Upravit
2578
9.11.10 11:17

Ahoj holky.

středu: já myslím že jsi koupila dobře, taky jsem se nechala zlákat a my teda koupili urban rider - protože manželovi se sním prý dobře krosí :mrgreen: je hotovej z podvozku a 4rider nechtěl :roll:
taky jsme neměli možnost ho vyzkoušet a tak jsme to riskli a vyplatilo se - doma jsme potom jezdili a manžel se smál - že taky konečně vymysleli kočár pro chlapy (ženská sním prý neumí nebo jí to trvá) Tak mám i celkem strach že si s kočárkem moc nepojezdím :mrgreen: : jako náhradní kola máme ty maličky do předu tak doufám že budou dobře jezdit - jinak v tom obchodáku půjde vše semnou :mrgreen:

hezký den holky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.11.10 11:48
Anielkha píše:
V babyparku je zase sleva na kocarky a i na mutsy :) viz tady

sakra, to bysme tam mohli koupit tu postýlku za 20K co se nám tam líbila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aska
9.11.10 11:54

fusak do kočáru

Holky prosím,mimi budu mít v půlce března a pořád zvažuji zda koupit do autosedačky pytel a nebo zavinovačku,včera mě napadlo zkust fusat musty a světe div se šel tam,ale je trochu delší,myslíte že by se dal použít i do autosedačky,díky

• Citovat
  • Upravit
9454
9.11.10 12:12
aska píše:
Holky prosím,mimi budu mít v půlce března a pořád zvažuji zda koupit do autosedačky pytel a nebo zavinovačku,včera mě napadlo zkust fusat musty a světe div se šel tam,ale je trochu delší,myslíte že by se dal použít i do autosedačky,díky

proc by ne kdyz ti tam pasuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
9.11.10 12:55

My jsme fusak občas do autosedačky dávali a šel tam dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.11.10 20:08

Díky ti za uklidnění :mrgreen: No, já si pořád myslím, že kdyby ten 4R byl k ničemu, tak ho snad nevyrábí a nejezdí s ním tolik lidí. Spoustu kočárků, i těch polských ta kolečka taky tak mají a jezdí jich mraky (tím nechci Mutsy degradovat) spíš myslím, že se s ním bude jezdit fajn…pro mě jsou prvořadé ty nafukovací kolečka :palec: akorát ta pumpička je k ničemu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.11.10 21:29

Holky tak ta akce nákupy s Maminkou se mi fakt líbí. Zvažuju, že koupím sporťák. Sice ho nepotřebujem a budem až na jaře a myslela jsem, že až ho budu kupovat, tak zkouknu ještě novou kolekci, ale 25 procent sleva, to je fakt hodně. Takže kdo máte sporťáky v barvě Team Brown, Active Coffe nebo Active Champagne ozvěte se pls. se zkušenostma, ať dobře vybereme. Pls. napiště mi, jaké ty barvičky mají podšívky, pokud má některá tmavou podšívku, zda ta nešisuje, zda ty světlejší barvičky doporučujete s ohledem na to, jak se špiní. U nás totiž převládá spor dvou táborů: já jsem pro Brown, protože se bojím, že na sv+ětlejším sporťáku je špína dost vidět a ty ručičky od rozpatlaného banánu na madle si už teď živě představuju. No a manžel zase je odpůrce Brown, bojí se, že se bude v létě v tak tmavé barvě malý přehřívat a líbí se mu Champagne. KOmpromis je Coffe, ale zase je to barva, která se dělá už dost dlouho a taky jich dost jezdí po světě…
Tak pls. poraďte. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4