Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pep
142
19.1.12 15:11

Tak u nás ve městě je to úplně stejné jak píše MMartina1 (nebydlíme ve stejném? :lol: , ale na městský provoz a do obchodů už kočárek mám. Já hledala kočár přímo do terénu, protože jsme pořád v přírodě a tahat prcka v Manduce se mi pořád nechce a taky na sníh - i když letos tu ještě nebyl (jen dnes ráno 1mm :D tak jsem si pořídila UR. U jeho podvozku mi chybí k dokonalosti už jen ruční brzda, sedák a boudička už jsou na tom hůř. Kdybych ale hledala univerzální kočárek, pořídím si 4R - strašně se mi vzhledově líbí a myslím, že s těma nafukovacíma kolama leccos člověk projede a hlavně se otočí na místě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.1.12 15:24

no vidíte a já zase naopak jsem letos zvažovala doplňkově podvozek UR, ale jelikož ani zima nenastala, tak už z něho asi sejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.1.12 15:33

asi momentálně off topic téma. Někdo tu zmiňoval, že při koupi UR si má člověk dát pozor na podvozky starého typu (cca r. 200ž). Nevzpomenete si, co na nich je za mozny problem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.1.12 18:27

nejdou na ně současný korbičky tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.1.12 19:20
mooch píše:
nejdou na ně současný korbičky tuším.

Aha, já právě mám červený sporťák z r.2006..podvozek je celkem ok (akorát mi někdy, když na něco najedu, vyskočí a zase naskočí aretace :pocitac: ) a přemýšlela jsem, zda za pár stovek dokoupit korbu, abych to měla na druhý dítě komplet. Ale asi to riskovat nebudu. Mám ještě komplet Casualplay S4, který mám dva roky…takže asi přežijem v korbičcce na S4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
20.1.12 00:10
MMartina1 píše:
však ti nikdo nevnucuje ať si koupíš 4R, když máš před barákem tankodrom. Jenom nechápu pořád tu tvoji potřebu činit tak opačně. Někdy mě to přijde, že potřebuješ přesvědčit hlavně sama sebe, že máš to nejlepší.

A nikdy tady nikdo holce, která chtěla kočár do terénu neříkal, ať si koupí 4R. Ba naopak.

Viděla jsem u nás v ZOO paní, co měla urbana a za boha nemohla najet do turniketu a potřebuju to tady někomu sdělovat, nepotřebuju. Prostě každej si vybere to co je mu blízký, co chce a s čím se mu jezdí nejlíp.

Tak to proboha pořád neřeš.

Souhlasím :palec: 4rider je pro mě ten nej a klidně to tu napíšu znova a znova pro ty lidi, kteří o něm uvažují a které by mohly ty nejapné poznámky Mafiny odradit a to by byla škoda. Já jsem jezdila měsíc s Ubanem a nechtěla bych ho ani za nic. S ním jsem si připadala, že kočár řídí mě a ne já kočár a co vidím většina maminek má ta kola napevno. Vůbec se tedy nedivím. Já už svého miláčka prodala, tak se tu mějte všichni faj a užívejte svých Mutsíků :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.1.12 08:28

Mafina nemá nejapné poznámky, jen chválí, s čím je spokojená. Nejapné poznámky máš jedině ty (není to poprvé). A nechte toho napadání, už je to fakt trapný.
Za mě Urbana, nejsem nakupovací typ, co běhá pořád po krámkách. 4rider se mi (užitnými vlastostmi)nehodí a ani celkově nelíbí. Co se mi teda u něj líbí, to jsou ty kolečka bez výpletu a štve mě, že je nedělaj i u Urbana :cert:

Co mi chybí (asi nejen mně) je ruční brzda. Občas bych jí využila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.1.12 08:32

Jo a kola napevno standardně nevozím. A nedělá to nikdo koho znám a má UR. (Dělá to akorát můj muž, pokud se vracíme odněkud večer a je trochu nametenej, aby získal stabilitu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
20.1.12 09:19
mooch píše:
Mafina nemá nejapné poznámky, jen chválí, s čím je spokojená. Nejapné poznámky máš jedině ty (není to poprvé). A nechte toho napadání, už je to fakt trapný.
Za mě Urbana, nejsem nakupovací typ, co běhá pořád po krámkách. 4rider se mi (užitnými vlastostmi)nehodí a ani celkově nelíbí. Co se mi teda u něj líbí, to jsou ty kolečka bez výpletu a štve mě, že je nedělaj i u Urbana :cert:Co mi chybí (asi nejen mně) je ruční brzda. Občas bych jí využila.

Kdyby chválila, s čím je spokojená, tak je to ok, ale ona pořád pomlouvá to, co viděla „z rychlíku“ To mi prostě nepřijde fér. Nemám ráda tyhle všeználky. Já taky pořád dokola nepíšu, jak je ten Urban hrozný, že se s ním nedá vytočit na místě, že se mu odírají poklice, prodírá koš a já nevím co ještě. Navíc tak úžasně odpružený, jak tu píše Mafina opravdu není. Ať si Mafina prostě nechá svého Urbana a nenaváží se věčně do 4ridera, o kterém ví prd. Do té doby, než tu začla chodit, tak to byla konstruktivní debata o kočárkách Mutsy. Mafina se snaží z toho dělat diskusi o výtečném Urbanu a mizerném 4Riderovi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
20.1.12 09:31
mooch píše:
Jo a kola napevno standardně nevozím. A nedělá to nikdo koho znám a má UR. (Dělá to akorát můj muž, pokud se vracíme odněkud večer a je trochu nametenej, aby získal stabilitu :mrgreen: )

Ti predstavim moji mamku a hned budes nekoho znat ;))) (u nas taky vozi cela rodina :roll: i deda!)

• Citovat
  • Upravit
13903
20.1.12 09:42
Anielkha píše:
Ti predstavim moji mamku a hned budes nekoho znat ;))) (u nas taky vozi cela rodina :roll: i deda!)

Jo…vlastně mojí skoro 90.leté babičce ho aretuju (i když protestuje), protože se bojím, že by se přizabila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.1.12 10:20

My se rozhodli, ze půjdeme do UR. Přítel se do něj uplně zamiloval. A kdyz to bude ve meste spatne - nedostanu se do prace atd, tak prikoupime jeste 4R. Coz si myslím, že stejně dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.1.12 10:21
Broučkovka píše:
My se rozhodli, ze půjdeme do UR. Přítel se do něj uplně zamiloval. A kdyz to bude ve meste spatne - nedostanu se do prace atd, tak prikoupime jeste 4R. Coz si myslím, že stejně dopadne..

no a budete kompletní a plně vybavení :mrgreen: :pankac: . Ještě, že dneska je taková nabídka ojetin. Teď někdo prodával na MMB podvozek UR za 1500,–- 8o , sice rozbitá brzda, ale to se dá pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.1.12 10:57
MMartina1 píše:
Broučkovka píše:
no a budete kompletní a plně vybavení :mrgreen: :pankac: . Ještě, že dneska je taková nabídka ojetin. Teď někdo prodával na MMB podvozek UR za 1500,–- 8o , sice rozbitá brzda, ale to se dá pořešit.

Fakt? tak to jsme asi prosvihli :-( ale taky asi budeme kupovat nejaky jety. Přítel je šetřílek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.1.12 18:25

Pláštěnka Mutsy original

Ahoj, mám dotaz (pokud se to tu už řešilo, omlouvám se…): včera jsem poprvé vytáhla Mutsy originál pláštěnku a snažila se jí napasovat na sporťák, který je v lehu a v protisměru…a nešlo mi to…je v tom nějakej fígl nebo to pasuje jen na sporťák po směru? Předem díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí