Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
28.2.12 09:35

Kešu, já mám na golfáče taky univerzální pláštěnku s otevřeným okýnkem a vůbec to nevadí.

Jinak ke sporťáku mám tu levnější variantu originálu Mutsy a taky jsem hromovala, že je celá zakrytá, až při bližším ohledání jsem zjistila, že vepředu před obličejíkem jsou jakoby vystříhaná kolečka, vypadá to jako od děrovačky :mrgreen: . Jakože na první pohled to není vidět, ale účel to plní dostatečně. Mrkni se, jestli tam taky nemáš něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.2.12 10:35

Z toho přídavného koše jsem byla nadšená, opravdu super vychytávka. Ale s tou pláštěnkou máte pravdu, když jsem ji viděla, tak nevim,nevim jestli ji budu používat. Když ji dám pod kočár do koše, tak přijdu z nákupu leda tak s pár rohlíkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.2.12 10:39

já už jsem to tu vkládala jednou, ale tak snad nevadí.
Já vozím pláštěnku v tomto http://www.ikea.com/…ts/30214028/. Barevně mi to sedne ke kočáru. Takhle to vypadá malé, ale ve skutečnosti je to přes půlku toho košíku pod kočárem. Vejde se mi tam pláštěnka, deštník a ještě tam mám místo. Nevyhovovalo by ti to? Půlka košíku mi zůstane ještě prázdná a postavím tam tašku s nákupem.

Edit: pardon, tahle je ta správná ;) http://www.ikea.com/…ts/90214006/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.2.12 10:41

A tam se vejde ta originál pláštěnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.2.12 10:45

no já mám origo pláštěnku tu levnější, takže složené rozměry origo drahé pláštěnky nejsem schopná posoudit. Ale k té levnější pláštěnce se mě do té taštičky vejde ještě látková nákupní taška a složenej deštník. Takže místa je tam dost, ale chtělo by to vyzkoušet. Byl to jenom návrh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
28.2.12 10:56

Marti, já když zkoušela pláštěnku, měla jsem nasazenou už jen hlubokou korbičku.. a na sporťák to nepředělávala… ale na jedné z pláštěnek mám taky děrování, ale pasuje mi jak ulitá na korbu právě. Děrování je v té části kudy mimi vidí ven a vzadu na korbičce, kde končí stříška je právě to otevírání na sucháč - což mi přijde nesmyslný??? A v přední části jsou takový dva provázky s druky a to se dá připnout ke korbě - asi aby ta pláštěnka nepadala.
Ale ta druhá pláštěnka - co jsem si teda myslela, že je na sporťák - s tím otevřeným okýnkem - ta mi na hlubokáč taky pasuje.
Mě to přijde divné - stále otevřené okýnko - dyk musí dovnitř pršet…
Asi udělám foto abyste mi poradily co je na co.. ale asi neubudu umět fotky sem vložit… :-(

• Citovat
  • Upravit
21
28.2.12 10:57

Ta kabelka vypadá opravdu moc pěkně. Až budu někdy v Ikee, tak ji omrknu.
Já jsem si pořídila tu kabelu z DM, co tu psala Mafina. Je super, a opravdu prostorná. A je pravda, že teď, co má male dva měsíce, ji ani nenaplním. Možná až bude větší a budeme potřebovat více věcí, od svačinek až po pitíčka, a hračky. Ale co se mi moc líbí, tak ty vaše organizéry na madlo, (místo velké tašky). Dívala jsem se do fotoalbíčka a určitě něco takového pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.2.12 11:06

Wikčo, hlavně pro období, kdy budeš dávat příkrmy, jsou super ty termo kapsičky uvnitř tašky. Já vždycky ohřála jídlo a vyrazili jsme do lesa a když měl malej hlad, tak dostal napapat telpé jídlo a nemuseli jsme mazat hned domů…

Kešuu - uvidíš, až poprvé bude pršet. Vetšina pláštěnek má otevřené okýnko a ničemu to nevadí. To dítko sedí uvnitř pod boudičkou. Samozřejmě pokud fičí tak, že prší vodorovně, tak okýnkem dovnitř prší, ale v takovém počasí většinou nechodíš hodinu po venku. Koukni, já používám na sporťák pláštěnku co je na hlubokou korbu a taky má okýnko a při normálním dešti dovnitř neprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
28.2.12 11:33

Mafii no teda, tak koukám, že takhle nějak vypadá ta naše pláštěnka taky… takže to okýnko mají fakt skoro všechny ju? Já si myslela, že jí vrátim… NO tak jí nevrátim, protože jiná by to měla taky :-D Je teda fajn, že na ten hlubokáč jdou obě dvě ty pláštěnky i s oknem i bez okna… takže správně na něj bude ta s oknem a ta bez okna je na sporťák… hmmm… Tak to ju a děkuju moc za vysvětlení!
Holky a jak jste se bavili o té kabele z DM - jakou kabelu máte na mysli? Myslely jste přebalovací tašku? Já si koupila na našeho Transportéra taky přebalovací tašku z DM tu fialovou a ona je skoro uplně stejná jako ta barva na kočáru. Fááákt to k tomu ladí! Úžasný! A jestli je i praktická, tak o to líp!

• Citovat
  • Upravit
21
28.2.12 11:41

Mafi, ani nevíš jak se těším, až začneme s příkrmy a polívkama. Teď máme intervaly kojení každé 2-3 hodiny i v noci.
A jak dlouho ti vydržely příkrmy teplé(v té tašce z DM)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.2.12 12:02

Kešuu - já si tedy myslím, že na hlubokou korbu dáváš tu pláštěnku, co patří na sporťák. Ta má vepředu větrání a vzadu má otevírání, aby ses dostala do kapsičky na stříšce.
To otevřené okénko bývá na hluboké korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.2.12 12:28

Mafino díky, ten nánožník vypadá hned líp!!! Až bude čas, tak zkusím ještě jednou pořádně zkontrolovat, jestli tu sedačku nasazuju dobře, ale myslím že jo, protože jsem hned pročetla diskusi, jak se to sestavuje…nebyl u toho návod :? Pak to zkusím nafotit, aby jste posoudily, jestli to mám správně :lol:

No a tu pláštěnku musím taky nějak vymyslet. By mě ani nenapadlo, že ta na hlubokou korbu bude pasovat i na sporťák, jsem mohla ušetřit, ale co už. Ta varianta s taškou z Ikei nevypadá vůbec zle. Ještě mě napadlo, že by se třeba obal s pláštěnkou dal přidělat zespodu pod sedačku, aby ničemu nazavazel a neubíral místo. Trochu mám strach z toho, aby mi ale pláštěnka nebo nějaká ta taštička z toho klasického nákupního kaše při jízdě nevypadla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.2.12 12:30

Jo a holky ještě jsem se chtěla zeptat, kde se kupuje klasická pláštěnka pro nás lidi??? Já vůbec nevím, kde bych to měla hledat…ve sportu??? Dneska pršelo, dítko přikryté a já jak zmoklá slepice a držet v jedné ruce deštník a v druhé kočár se mi nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.2.12 12:33

Jenye: Ja ji takhle vozim rok a neco… a fakt bez problemu, je pravda, ze jsem mela prvne tu univerzalni na hluboky a ta mne fakt stvala, ale ta sportakova, jak je zabalena v tom obalu, mi moc vyhovovala :)

• Citovat
  • Upravit
13903
28.2.12 12:35

já mám pláštěnku v takové kapsičce, co je sucháčema upevněná na konstrukci. Objednávala jsem to u někoho z MMB spolu se slunečí clonou. Zkusím pak vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí