Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo tak to tak asi taky vyzkouším. Je fakt, že ta na hluboký kočár měla tu taštičku takovou malou a špatně se to v ní skladovalo. Ta na sporťák má tašku hodně velkou, takže se k ní ještě klidně i ten deštník nebo další pláštěnka vleze ![]()
mooch píše:
já mám pláštěnku v takové kapsičce, co je sucháčema upevněná na konstrukci. Objednávala jsem to u někoho z MMB spolu se slunečí clonou. Zkusím pak vyfotit.
nj vlastne, ty to mas hrozne vymakany ![]()
pláštěnka pro lidi - neměli by třeba v DM??? (teda nevim, jen tipuju)
mooch píše:
pláštěnka pro lidi - neměli by třeba v DM??? (teda nevim, jen tipuju)
jezis, my je ted nedávno kupovali, ale kde.. Zeptám se přítele…
HOlky dřív tu vozili pláštěnku (origo tu velkou v obalu) přivázanou k nosným tyčím kočárku pod nožičkama dítěte když je po směěru. Měly by tu být i nějaká fotka, ale je to už dost dlouho, tak zkuste fotoalbum někde před pár lety ![]()
Já vozila origo pláštěnku ve předu na stupátku.
Zapadla tam jak ulitá a košík byl volnej.
Zkoušela sem najít fotku,je to tam vidět jen tochu,lepší bohužel nemám ![]()
Tak sem našla ještě jednu trochu lepší,pláštěnka je ten černý balík pod nohama
pate81 píše:
Tak sem našla ještě jednu trochu lepší,pláštěnka je ten černý balík pod nohama
Také tak vozím když mám nákup, pěkně tam drží a nepřekáží ![]()
Ahoj holky,
tak konečně vkládám fotky sporťáku. Co myslíte, mám to dobře poskládané do úplného lehu? Mně se to zdá dost nakloněné. Vím, že to nejde do úplného lehu, ale takto se mi to zdá dost, tak nevím, aby mi malá nesjížděla dolů. A pásali jste takto malé mimča v kočárku (5,5 měsíců)?
Jinak jsem si pořídila ten organizér na kočárek, tak se těším, až s ním vyjedu ![]()
No vprostřed té sedačky zespoda je suchý zip a ten musí být při uchycení protisměru připevněn k nějaké té tyčce (já mám urbana, tak nevím, jak to přesně má 4Rider). Z fotek není vidět jestli to tam máš. Pokud ano, tak jinak je kočárek v pořádku. Pásy jsem dávala od 5,5 měsíce, kdy jsme šli do sporťáku.
Tady je foto z naší loňské první březnové vycházky s malým ve sporťáku. Je tam vidět ten sucháč, kde je přichycenej - vprostřed kolem těch černejch tenkejch tyček
4Rider tam asi taky bude mít něco, kam to jde uchytit.
jé a na co tam jsou po stranách ty háky
a jaká je to barvička tan bílý
nemolka píše:
jé a na co tam jsou po stranách ty hákya jaká je to barvička tan bílý
háky jsou na košík. A bez košíku nelze existovat ![]()
já dodávám kapsičku na pláštěnku – mám jí zapnutou na sucháče za tyčky, určitě by šla dát i na druhou stranu ven (od včerejška jezdíme opět s Funseatem) - foto po procházce, tak omluvte bahno v košíku - byli jsme na stavbě