Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
10.3.12 20:10

A máš to zaseklý o ty háky? Nebo připevněný tím poutkem ke konstrukci? Já bych ti to ukázala, ale mám už kočár napůl prodaný. Kdyžtak jsem z TP do ústí jezdím tak se kdyžtak domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 20:14

Jojo, jukni do fotoalba, Mafi mi to sem určitě dávala, já taky měla pořád sedačku povolenou :-)))

Zozi, přesně to si myslím i já, na to, že kočárek něco stojí není úplně vychytaný a jsem ráda, že jsem jej nový nekoupila. Když srovnám Patrona falco (ten jsme kupovali nový jako trojkombinaci) a Mutsy UR (koupený z druhé ruky), tak má Patron těch chyb daleko méně. :-((( Tak je střídám oba… Momentálně mám Mutsy období, ale tak týden, co jsem ho vyndala, za chvíli zase přendám na Patronka :-))) Uživatelsky mi UR přijde opravdu v některých věcech dost nepraktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.3.12 21:17

počkej, ale když má kočárek proti směru jízdy tak ty háky přece za nic nezachytne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.12 08:15

moc děkuji za popis,to už snad pochopím..určitě jsem to ěmla blbě nasazené :think: ,ale nevím ,pořád tam ten schodek bude…tak já to zkusím poladit molitanovou podložkou pod ten potah a bude to… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.12 09:15

tak jsem zkoušela nasadit proti směru s tím páskem,to je v pohodě../já pořád přemýšlela na co tam je :lol: /,ale jak to dám po směru,tak ty háky mi tam nějkak nejdou..asi to chce grif?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.3.12 09:21
Zozinka píše:
tak jsem zkoušela nasadit proti směru s tím páskem,to je v pohodě../já pořád přemýšlela na co tam je :lol: /,ale jak to dám po směru,tak ty háky mi tam nějkak nejdou..asi to chce grif?

Bez těch háku správně daných Ho neslozis!

• Citovat
  • Upravit
27
11.3.12 09:56

aha :lol: ..manžel na to určitě přijde :potlesk: ,musí! :potlesk: zatím všem moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.3.12 10:06

Zozi, s těmi hájy jde kývat, tak to jako postavíš nad úchyty, ale nezacvakneš, pak dáš háýky tam, kam patří a pak teprve docvakneš celou sportovní sedačku na podvozek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.3.12 10:09
je tam takovej pásek na sucháč a tím se topřichytí.
rybkabezvody píše:
počkej, ale když má kočárek proti směru jízdy tak ty háky přece za nic nezachytne :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.3.12 10:15

zuzi, teď nevím, jestli máš UR nebo 4R. U 4R se ty háky nestrkají mezi tyčky, ale normálně se ta sedačka zacvakne a nic víc se s tím nedělá. Háky se tak dostanou vždycky před ty dvě černé tyče (křížová konstrukce) ve směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
11.3.12 11:26

Tyjo, mě má přijít sedačka a jak to čtu, tak už mám nervy, jestli tomu vůbec budu rozumět…to zní tak složitě :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3513
11.3.12 11:36
Andííílek píše:
Tyjo, mě má přijít sedačka a jak to čtu, tak už mám nervy, jestli tomu vůbec budu rozumět…to zní tak složitě :think: :think: :think:

to se ti jenom zdá. Já jsem ze začátku jezdila bez těch sucháčů, protože tak se dá dát sedačka ještě do většího lehu, popravdě jsem o nich neměla ani potuchu až tady jsem se dozvěděla, že tam vůbec něco takovýho je. Je fakt, že malej byl ve fusaku, tak nějakej schodek jsme neřešili a taky jsme se obešli bez polohování sedačky na small a lardge.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.3.12 14:20

mám 4R.což jsem koukám zapomněla napsat :oops: :oops: ,takže u toho se to jen nacvakne?s tím páskem už je to v pohodě,proti směru jízdy.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.3.12 20:28
Zozinka píše:
mám 4R.což jsem koukám zapomněla napsat :oops: :oops: ,takže u toho se to jen nacvakne?s tím páskem už je to v pohodě,proti směru jízdy.. :potlesk:

jojo, jenom nacvaknout a ty háky budeš mít před těma černýma tyčkama, samozřejmě po směru jízdy :lol: . Jinak by sis ten kočár odrovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.3.12 08:18

moc díky,tak už to chápu,už je to ok :lol: :potlesk: …ale ten schod tam prostě je a dost velký,tak to musím poladit…to mě docela štve,je přece dost dětí,které v kočárku i spí a na tomhle ležet musí být teda hodně nepohodlné…dcera třeba jednu dobu usínaala jen v kočárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí