Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
11.3.13 21:11
@Mafina5 píše:
Ta Nuna je děsně malá, za mě to bylo opravdu velké zklamání. Navíc jak je tam ta látka na tolika místech přichycená přes tu nosnou tyč :zed: Pokud chceš spojenou rukojeť, tak doporučuji Cybex Callisto - v podstatě je to velmi podobný kočárek jako Maclaren Techno XT jen má tu spojenou rukojeť. To já tedy nechtěla, neb na ta golfová madla se dají perfektně věšet tašky :mrgreen:.

Taky jsem četla že Nuna je hrozně malá, uvidíme mrknu na ni…Cibex je jako další volba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.3.13 21:17
@Jesterka21 píše:
Ahoj, my presli do sportaku pomerne brzo, v pul roce, ale moje dcera je hodne dlouha a navic v korbe uz nechtela byt, protoze nevidela ven. Jinak v 10,5 mesicich uz merila 80 cm, takze proto ji korba byla brzo mala ;-)

Syn byl v korbičce do 8. měsíce a řekla bych, že jsme měli tu nejhorší variatu - narozený v květnu, takže v zimě už byl dost velký a včetně fusaku, ale vešel se, je fakt, že je prcek no…ale sporťáku bych se nebála je to jen otázka zvyku, dá se dát do lehu (nebo skoro lehu teď nevím jak jsou na tom nová kolekce - my máme 2011)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.3.13 12:51

Ahoj, nemáte někdo zájem nebo neshání vaše kamarádky Mutsy Urban Rider. Kupovala jsem nový v zimě 2011. Používaný od ledna 2012, kočárek je v záruce po jednom dítěti. Barva Active Blue, mám hluboký i sporták. Byla jsem s kčárkem maximálně spokojená a splnil moje očekávání, neměnila bych. Nicméně je na čase pořídit lepší golfky, náš malej nechce být v kočárku… Ještě tedy nejsem definitivně rozhodnutá, ale mám favority: Inglesina zippy, Cybex Calisto, či Icoo. Jo a díky Vašim recenzím jsem vybrala dobře první kočár, tak snad vyberu dobře i druhý. díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
15.3.13 20:09

@Luc123 Zrovna dneska jsme si byli pro Urban po jednom diteti z roku 2011. Korbicka, sportak, slidy, nanoznik 8500,– Doufam, ze splni i moje ocekavani :kytka:
Jinak tuhle diskuzi sleduju delsi dobu a prisel mi prave tenhle kocar fajn. Sice neni novy, ale snad poslouzi skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andreyka5
16.3.13 23:15

Ahojte žienky potrebovala by som poradiť ohľadom autosedačky na podvozok Urban rider. Je pravda že sa naň dá nakliknúť tá polohovacia Casualplay? Moc ďakujem za radu.

• Citovat
  • Upravit
35
20.3.13 08:36

Ahoj Mutsynky, krásný první jarní den všem :-):kytka:
co třeba udělat někdy po velikonocích sraz Mutsy??? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.13 14:40

Ahoj holky, plánuji koupit na léto nějaké,,stínidlo" na kočárek, poradíte mi, zda je lepší ta letní stříška nebo slunečník? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.13 14:43

A nebo jestli postačí takový ten kšilt, co se připne na stříšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.3.13 15:17

Hmm, jak kdy. Já mám vše :-) Stříška je spíše pro sedící dítko, na ležení, když ti jde sluníčko z boku tak nepomůže. Ale zase pro tovětší dítko je to skvělá věc a holky co mají fun seat si ji také chválily. Na krytí z různých směěrů je zase dobrý slunečník, ale někomu vadí, že s ním musí pořád šibovat. Sluneční clonu kup určitě, tu jsem měla na kočárku připevněnou v podstatě trvale. Byla jsem moc spokojená s tou z www.lilinka.com.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.3.13 19:11

Taky jsem ted poridila tu clonu z lilinky a sedi na mutsy dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.3.13 19:43

Děkuju za odpovědi. No já bych taky měla nejradši i slunečník i stříšku, ale ty prašule se mi za to dávat nechtějí. Tak každopádně asi pořídím ten kšiltík a pak se rozhodnu buď pro stříšku nebo pro slunečník. Třeba bude dostačující ten kšilt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.3.13 20:51

Slunečník nemusíš kupovat origoš, stačí klidně nějaký levný neznačkový. I když samo ten origoš je moc hezký a je docela velký a hezky zastíní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.3.13 10:27

@Mafina5 a dáš mi tip na nějaký univerzální slunečník, který bude dobrý? Nebo je to jedno a bude sedět každý? To mě taky napadlo, koupit univerzální a nebo nějaký origoš použitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.3.13 14:22

Já zvažovala koupi neorigo slunečníku, když jsem prodávala korbičku a v té samé barvě jsem měla origoš slunečník a předpokládala jsem tedy, že ho paní dám také (nakonec ho ale nechtěla a tak mi zůstal). Našla jsem si nějaký na netu a raději jsem se ale optala proddejce, jak silnou tyčku zvládne, neb asi ne každé upínání slunečníu by bylo pro ty naše silné trubky. Ten co jsem našla mě zaujal právě proto, že to jeho upínání na první pohled vypadalo stejně jako to origo. Ale bohužel už teď zpětně nenajdu, kde to bylo a co to bylo za slunečník. Spíš ti doporučím, zajít do nějaké prodejny dětských věcí i s kočárkem a vyzkusit si to na místě. Třeba v Malvíku mívali neorigo slunečníky v milionech barev v takovém koši vzadu v prodejně a přijet tam s kočárkem, tak si je samo můžeš vyzkoušet rovnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.3.13 15:06
@Mafina5 píše:
Já zvažovala koupi neorigo slunečníku, když jsem prodávala korbičku a v té samé barvě jsem měla origoš slunečník a předpokládala jsem tedy, že ho paní dám také (nakonec ho ale nechtěla a tak mi zůstal). Našla jsem si nějaký na netu a raději jsem se ale optala proddejce, jak silnou tyčku zvládne, neb asi ne každé upínání slunečníu by bylo pro ty naše silné trubky. Ten co jsem našla mě zaujal právě proto, že to jeho upínání na první pohled vypadalo stejně jako to origo. Ale bohužel už teď zpětně nenajdu, kde to bylo a co to bylo za slunečník. Spíš ti doporučím, zajít do nějaké prodejny dětských věcí i s kočárkem a vyzkusit si to na místě. Třeba v Malvíku mívali neorigo slunečníky v milionech barev v takovém koši vzadu v prodejně a přijet tam s kočárkem, tak si je samo můžeš vyzkoušet rovnou…

Hm, vyzkoušet… Jenže já mám Prahu docela z ruky, tak jsem odkázaná kupovat všechno po netu. Ale třeba do léta tam budeme mít cestu, tak se někam zajdu podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí