Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
29.4.13 09:28

Mně teda fusak nesjížděl (mám nějakej obyč z Tchiba) a nánožník jsem použila asi tak jednou (není potřeba, když je dítě ve fusaku).
S boudičkou neporadím, mám starší verzi, která má víc látky a neplandá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
29.4.13 13:42

Ahoj. Jen tak pro zajímavost. Zanedlouho budu prodávat hlubokou korbičku a sportovní nástavbu Mutsy Team Cobblestone 2012. Kdyby měl někdo zájem, napište mi do SZ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.4.13 14:00

Fusak nesjíždí, nemá kam. Většina fusaků je udělaná tak, že je připevněná nějakou kapsou za opěradlo, a pak samozřejmě sjíždět nemůže. Originál fusak, je dokonale vypracovaný a suprově v kočárku sedí.
S nánožníkem jsem na tom stejně jako mooch. V zimě ho nepoužívám nikdy, není důvod, když je dítko ve fusaku a zvlášť pokud budeš mít v zimě už roční dítě. Bude nejspíš už chodit a budeš ho neustále vyndavat a nandavat zpět do kočárku a to by ti nánožník dost překážel. Některé holky si nechaly dělat neorigo nánožníky (hodně vysoké aby do boudičky nefoukalo), ale to je jen pro opravdová zimní miminka. Pro větší děti to fakt nění nutné. Nánožník využiješ na jaře a na podzim, když pod něj dáš tenkou dečku, ale v zimě na roční dítě? Proč?
Plandání boudičky - pokud máš kočárek nový, tak ti nebude nic plandat. Ta látka je dosti pevná a drží tvar. Pokud máš kočárek po dvou dětech, kde předchozí majitelky boudičku opakovaně praly, tak již ta látka asi tolik nedrží a visí za kočárkem a někomu se to může zdát nevzhledné. Já mám kočárek z roku 2011 denně ježděný, nikdy nebyl mytý (boudička - nebylo třeba, je pořád jako nový) a tak látka pořád krásně drží tvar. Kdyby tam ta látka vzadu nevisela, tak by boudička vypadala podle mého estetického cítění dosti nedokončeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.4.13 14:40

@Mafina5 U první dcery jsem měla Bebecar a nánožník jsem využívala i v zimě a malá sice v roce chodila, ale v kočárku jezdila i spinkala, takže ho chci využít i teď…mám teď fusak od emitexu a budu ho používat i v zimě :) jinak sportovní verzi zatím nemám, a zvažuji, jestli novou nebo od někoho :nevim: mám tmavou barvu, tak chci taky nějakou tmavší :) a jak je to se sedákem? není bouda dost nízko? má nad sebou mimčo dost místa? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.4.13 14:45

@Evulin mně se vejde i teď v 2,5 letech i s čepicí (má 94 cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.4.13 14:45

Edit: i s čepicí s bambulí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.4.13 14:48

@mooch aha, mám totiž dva podvozky, tak se mi nechce kupovat zase jiný sporťák…a dá se dát do obou směrů a do lehu? budu ho mít pro malou od půl roku, tak aby měla úplný leh :palec: od kolika jste dávali mimča do sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
29.4.13 15:06

Já jsem přešla s malou do sporťáku právě teď, je jí už 10 měsíců. Do úplného lehu nejde, ale v tomto věku už mi to tolik nevadí.
edit: sporťák jde dát po i proti směru. Nánožník je fakt naprd, ale koukala jsem na něj, že bych ho nějak přešila a vyndala z něj tu výztuž, že by pak kryl lépe. Já teda nánožník u prvního využívala dost i v roce i ve dvou letech přes zimu. Nikdy jsem dítě nevyndavala nějak extra z kočárku, buď jsme šli ven pěšky nebo v kočárku a hotovo, žádné tahaní ven, zvlášť v zimě.

Příspěvek upraven 29.04.13 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.4.13 15:09

Kočárek jde do obou směrů, do úplného lehu nejde, ale do dostatečného. Malej šel do sporťáku v 5,5 měsících a byl úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.4.13 15:35

@marti81 A to jste jezdili v hluboké až do teď? já počítám, že za 3 měsíce se mi tam asi už nevejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
29.4.13 16:24

@Evulin jj, ale hluboký kočárek nemám Mutsy, jen sporťák a navíc malá je docela prcek. Ještě bych ji tam i na spaní dávala, ale už mi z něj vylézá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
29.4.13 16:56

@marti81 No jo, ona je docela malá hluboká korbička, tak jsme se divila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
5.5.13 09:57

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Ráda bych si ke kočárku Mutsy Evo pořídila držák na pití. Originál prostě není, tak bych ráda slyšela nějakou vaši zkušenost. Jen nechci žádný látkový držák, mělo by to spíš sloužit pro maminku na kafíčko a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.5.13 15:44

Maminky, mám kočárek Mutsy a jelikož už hodně chodíme, tak ho chci poslat na servis a uskladnit pro další děťátko. Jen nevím kolik běžný servis stojí? Jestli se nevyplatí kočárek prodat a potom koupit nový. Nemá někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.5.13 14:32

S tím servisem ti nejlépe poradí v Libfinu, kde ho také dělají. Když jim popíšeš, co konkrétně chceš udělat (co se ti třeba zdá uvolněné apod.), tak ti jistě i do telefonu řeknou cenu. Byla bys úžasná, kdybys sem pak tu informaci dala pro ostatní maminky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí