Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo kolekce Team se dělá docela dlouho. i já měla tu původní korbičku kolekce Team
Poznáte to na té boudičce právě jen tak, že u novějšího typu je dole tlačítko, které se zmáčkne, jinak boudička nejde dolů.
Dobrý večer, potřebovala bych se zeptat ohledně UR.
Máme problém se sportovní nástavbou, konkrétně polohování opěrky zad. Nedrží na místě, opěrka samovolně sjíždí do ležící polohy. Nemáte někdo zkušenost? Kočárek je kupovaný nový, sportovní nástavba je používaná asi od května. Určitě budeme reklamovat, jen čekám na co se připravit.
Moc děkuji za radu.
Ahoj holky, potřebovala bych radu, pokud máte některá zkušenost. Mám kočárek Evo v bílé barvě a přesto, že jsem na něj velmi opatrná, nejde se na světlé barvě ubránit umazání ( nakládání do auta, do výtahu, apod… ) Dá se nějak vyčistit? Zkoušela jsem vyčistit jen to místo, ale udělalo to fleky
Děkuji za pomoc. @Vypett Igo jsem měla měsíc a byla jsem maximálně spokojená, ale protože jsem byla nucena ho reklamovat a byl tam pak problém s dodávkou nové korbičky, dali mi na vybranou bud čekat nebo vzít jiný. Tak jsem vyměnila za Evo a je stejně perfektní…
A pokud jde o sporták, nevidím v tom žádný problém ![]()
Ahoj maminky.
Chtěla jsem se zeptat. Je možné u kočárku mutsy kombinovat jiný podvozek a jinou korbyčku co se tyče typu? Nebo musí být podvozek a korba stejný typ?
Moc děkuji za rady.
Podvozky Rider (4Rider, urbanrider, 3Rider, freerider) na ně jdou korbičky a sedačky tohoto typu tedy opět Rider - má různé vzory, střihy nebo kolekce (Joey, Active, Team, Collegue, Cargo apod.). Ale třeba korbičku z kočárku Transporter nebo Evo nebo iGo nebo Exo na něj nenasadíš - to jsou prostě jiné kočárky, které opět patří podvozek a sedačka (korbičky) jen k sobě.
Já jen doplním, že kromě klasické sportovní nástavby a hluboké korbicky jde na tyto podvozky dat autosedacka mutsy, autosedacka maxi cosi s adapterama, pak plážová nástavba funseat nebo nástavba pro dvojčata duoseat.
Holky, dá se vyprat bouda u korbicky? Sundat nijak nejde, ale jsou tam nějaké sroubky, kdybych to odmontovala a měla jen boudicku a pak to vydrhla ve vaně? Ona teda není špinavá, ani usmudlana, jen uvnitř boudicky jsou mapy od promoknuti.
U korby nevím, u sporťáku jsem ji vzala do vany, houbičkou a šamponem jemně vyprala, pak spláchla spoustou vody a nechala uschnout na sluníčku a byla jak nová. Jen ta houbička se mi nachytala na suchý zip, ale ty drobky houbičky šly samozřejmě z toho sucháče vyndat ![]()
Tak jsem odmontovala boudu od korbicky, vysunula z té tyčky, která ji drží a dala do pračky i s nanoznikem. Teď se ještě váhám, jestli to mám dat ususit do susicky nebo ven. Potahy na peřiny a polstrovani korbicky jsem tam normálně susila, tak to asi risknu na nejmenší teplotu.
Tak vyprano, do susicky jsembto nakonec nedávala, protože ty cvoky co tam jsou, tak se trošku podrely a v susicce by se dodrely ještě víc.
Kdyby měl někdo zájem, prodávám fialovou korbicku team, bez fleků, nevysisovana od sluníčka, přidám zdarma sitku proti hmyzu, rukavnik na zimu a sluneční clonu od lilinky. Cena 1400 včetně pošty. Fotky pošlu na mail.
Ahoj holky, nevim jestli uz tady nekdo tenhle dotaz mel, ale nevim si rady s nanoznikem na sportak.Mam Urban rider, Baby team 01,ale mam ho z druhe ruky, takze bez navodu. A nemuzu prijit na to, jak tam ten nanoznik proste dat. Poradite prosim?
Ahoj holky, nevim jestli uz tady nekdo tenhle dotaz mel, ale nevim si rady s nanoznikem na sportak.Mam Urban rider, Baby team 01,ale mam ho z druhe ruky, takze bez navodu. A nemuzu prijit na to, jak tam ten nanoznik proste dat. Poradite prosim?
Já když bylo dítko ještě malé a chtěla jsem, aby bylo hodně „zababušené“ tak jsem ho zapínala až za tu tyčku od opěrky, jinak výrobce počítá s tíém, že ho standardně zapínáš, tak že twen pásek omotáš kolem tyšky od madla (v místě,. kde se madlo připíná ke kočárku). Tento způsob jsem používala, když bylo dítko větší a do toho mého původního by se mu už nevešly celé nožky.
Ahoj holky. Chtěla bych vás poprosit o radu. Mám Mutsy 4 Rider a jedné procházce se mi rozbilo tlačítko na rukojeti. Je teď vlastně pořád zamáčknuté, takže rukojeť vyjíždí a nejde stabilně nastavit výška. Je to docela nepříjemné. Ani složení podvozku tlačítko nevymáčklo. Nestalo se to také někomu? Myslíte, že to nějak půjde opravit? Kolik vůbec opravy kočárků stojí? Ani nevím, na koho se s tím obrátit, mám ho z druhé ruky. Nebo bych to mohla nějak udělat sama? Jinak jsem s ním naprosto spokojená, ale takhle s ním nedá jezdit. Děkuju.