Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@kenikim malej bude příští týden 7 měsíců a už se mi právě do hluboké korby nevejde a ani už nevidí, takže musíme udělat změnu, na 7 měsíců také nevypadá, má 8kg
tak teď nevím jestli si ten nánožník mám objendávat, nebo to vymyslet jinak ![]()
@Macinaz píše:
@kenikim malej bude příští týden 7 měsíců a už se mi právě do hluboké korby nevejde a ani už nevidí, takže musíme udělat změnu, na 7 měsíců také nevypadá, má 8kgtak teď nevím jestli si ten nánožník mám objendávat, nebo to vymyslet jinak
já jsem nánožník za celou dobu upotřebila přesně 2×.
@Macinaz Taky mám ten nánožník od paní z mmb a určitě se vyplatí, sedí mi i na ostatní kočárky, připneš si ho pomocí suchých zipů kam potřebuješ.
Tak já zas na nánožník nedám dopustit, zvlášť když je tahle zima nezima. Když je skoro furt kolem 7-9stupňů tak nedávám fusak (mám odepínací tak nechávám jen spodní díl aby seděl na teple), ale jen nánožník. Kluk by byl spařenej.
No 7 mesicu, to mate dobry, ja tam malou o vanocich nenacpala uz v 5ti, proste fusak a kombineza ani nahodou.. ve sportaku vozim v mikine+veste a ve fusaku, na nohach ma jeste deku, protoze ma jen leginy a uplne v klidu. nanozniky nepouzivam.. v mutsy jsme u nasich jeste nemeli tu cest, tak uvidime v unoru ![]()
Mám dotaz mám koupenou korbičku mutsy deluxe champagne a vzadu na korbičce je napsané AC-11, a ještě jsem měla vyhlédnutou jinou korbičku taky deluxe champagne a vzadu na korbě zase bylo napsané AC-10!JE TO ROK VÝROBY a ta samá barva, nebo číslo barvy a je to jiný odstín. nevíte? ![]()
Je to rok výroby mám korbičku AC-11 a sporťák AC-12 a je to stejná barva
@lissa píše:
Je to rok výroby mám korbičku AC-11 a sporťák AC-12 a je to stejná barva
díky ![]()
Ahojte holky, snad nebudu moc otravná, ale…čekám miminko v červnu a strašně se mi líbí Mutsy kočárky. Ale potřebujeme do terénu…mohly byste prosím poradit? Budu Vám moc vděčná ![]()
Malabrusinka : Do terénu je naprosto skvělej, bydlím na vesnici-nemáme chodníky okolí pole, lesy, louky a na půl roku se přesouváme na chatu, která je skoro v lese, takže samej terén, k vůli němu jsem si pořizovala Mutsy Urban Rider Next.
Příspěvek upraven 30.01.14 v 09:38