Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky, nemáte některá zkušenost, zda na Mutsy transporter pasuje skejtík lascal buggy board a pokud ano, zda je důležité - jak je starý tzn. zda i skejtík starší z druhé ruky bude pasovat? Děkujůů za reakce! ![]()
Holky chci se zeptat kdo máte zkušenost s kočárek Mutsy. dá se dá jakákoliv korbička na podvozek Mutsy Transporter?
a ještě dotaz:)když se dá sporták do sedu sedí tam dítě zcela v sedu? Třeba u kočárku Jané to jde dát pouze do polosedu což je naprd. díky
@Pštrosice Nene,na transportera jde pouze korba trnsporter.
Jinak do úplného sedu dle mě jde. Měli jsme pouze sporťák na prvního syna a byla jsem moc spokojená. Samozřejmě by se něco našlo, co bych vylepšila, ale jinak to byl kočárek držák. Teď jsem si na druhé pořídila 4 rider. A s tím zatím zkušenost nemám. Pouze jízda po bytě. Oproti transporterovi se zdá bytelnější, ale trans.je určitě zase lehčí. No, uvidím v praxi. A u 4R mi přijde že do úplného sedu jde ![]()
@Pštrosice ano u UR a 4R jde krasny uplny sed.. mam jeste BJ a tam je ten sileny polosed.. v tomhle mutsy vede.
Ahoj holky, mam doma jedno stupatko na mutsy. pokud byste nekdo mel zajem, dejte vedet.jsem v zahranici, do CR jedu za 14 dni. mohla bych ho vzit s sebou.je v dobrem stavu.za 400kc. diky
@alvapinka píše:
Ahoj holky, mam doma jedno stupatko na mutsy. pokud byste nekdo mel zajem, dejte vedet.jsem v zahranici, do CR jedu za 14 dni. mohla bych ho vzit s sebou.je v dobrem stavu.za 400kc. diky
Ahoj, ja bych mela urcite zajem.:-) Napis mi pls vice info co a jak. Diky moc
@Petrdel píše:
Ahoj, ja bych mela urcite zajem.:-) Napis mi pls vice info co a jak. Diky moc
Bzdu v cr od 8.6.na tyden. budu projizdet pres Prahu az na jih Moravy. pokud by slo o mm predani..nebo pak postou z cr. stupatko je v dobrem stavu. pokud chces fotku, muzu vecer vyfotit ![]()
@alvapinka píše:
Bzdu v cr od 8.6.na tyden. budu projizdet pres Prahu az na jih Moravy. pokud by slo o mm predani..nebo pak postou z cr. stupatko je v dobrem stavu. pokud chces fotku, muzu vecer vyfotit
No, ja jsem „z konce sveta“ = z Ostravy.:-) Takze asi jedine ta posta. Ta fotka by byla fajn, poslala jsem Ti zpravu, at tady nespamujeme.:-)
Ahoj, máte někdo nebo znáte někoho kdo má duoseat? Pokud uvažujete výhledově o prodeji, prosím ozvěte se. Do roka bych ho potřebovala. Děkuju
Zdravím milé dámy
Mám podvozek Mutsy Urban Rider a chci koupit korbičku. Která je dle vašich zkušeností nejlepší, nejprostornější? Případně nevíte nějaký odkaz na stránky, kde by byly všechny typy korbiček, který na Urban Rider pasují a jejich srovnání a rozměry? Nějak nemůžu nic najít
Díky za rady ![]()
@Verzet na Urbana pasují korbičky na všechny Ridery. Ta plastová je tuším trochu menší, ostatní jskou stejně velké, liší se jen v materiálu.
@mooch Aha, takže i když už Urbana nevyrábí, tak ty korbičky, co mají teď v nabídce by na něj měly jít? A velikost tedy stejná… Díky ![]()