Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak než jsem dočetla na poseldní 2 stránky, lekla jsem se, že snad nikdo takový jak já neexistuje, že měl jen 1 a to současného partnera ![]()
Jsem s ním od 16, je mi 30. A i já byla a jsem jedna jediná ![]()
Ahoj no tak já jsem se sexem začala v 17,5. Poprvé to teda vůbec nebylo romantický. Chodila jsem asi rok s jedním klukem, ale pak jsme se rozešli a zas se k sobě vraceli a on se mi prostě chtěl pomstít, tak dělal, jako že se dáme zas dokupy a ukecal mě k tomu a po to slavném poprvé se sbalil a pronesl, že mě chtěl jen ošukat. Fakt síla. Kupodivu mě to zas tak až moc nerozhodilo, zato mamku až moc, protože jsem se jí svěřila… No a pak jsem chlapům moc nevěřila. Chodila jsem s jedním rok, tak jsme spolu samosebou spali ale asi jen třikrát
no a pak jsem měla takové dva úlety jeden z toho byl na disce a ani jsem ho neznala. No a pak je tu už jen můj princ, kterého jsem si vloni vzala a jsem moc a moc šťastná. Ještě to miminko kdyby už k nám chtělo… Takže suma sumárum celkem jsem jich měla 5. Jo a je mi 23
Já sex miluju.....
32 let, 2 děti.
17-2O - 24 sex. partnerů.
20-32 - 1 sex. partner (současný manžel), 1 chlap v posteli (bez pohl. styku, ale stihli jsme toho až dost), 1 ženská (+ manžel, ale trojka mě tedy nezaujala…
).
Je mi 29, dohromady jsem měla 6 sexuálních pratnerů, z toho tři dlohuhodobé (každý z těch tří na tři roky). Jak začali mluvit o dalším levelu (svatbě) tak byl hned konec, svatba a děti byla moje noční můra. Pak jsem poznala současného přítele (nyní manžela), šlo to ráz na ráz..
Do roka svatba, do roka od svatby první dítě.
A su šťastná jako blecha.
Neměnila bych. ![]()
Je mi 27. Můj jediný sex.partner je můj manžel a já jsem pro něj taky jediná. Po pravdě, nic nám nechybí a jsme spokojení. Doufám, že nám to vydrží…
Ani nevím. Tuším asi 20-25 - za cca 17 let sexování. Podotýkám, že nejvíc jich bylo tak nějak v začátku a pak dloooooouho jen jeden - asi 10 let ![]()
Anonymní píše:
Přidávám se k těm divnějším. Poprvé ve 22 letech a je pouze jeden a doufám, že na pořád. Žena žádná a ani mě to neláká. Nyní je mi 27 a doufám, že zůstanu jen u toho jednoho.
Proč divná?
Já poprvé ve 22 taky a s jedním a doufám posledním.
Ani mě neláká vyzkoušet jinýho. Vážím a cením si svýho těla a rozhodně nedávám na potkání. A pokud bych jich já měla třeba víc jak 3, tak bych se cítila divně..jako „odpad“
(nechci tu nikoho urazit, je to můj pocit, jak bych se cítila já).
Nikdy nemůžu říct, že jsem se nevybouřila nebo neužila mládí…to ne. Nikdy nebudu litovat. Čeho? Vždyť život není o spaní s chlapama. Ale to už je o charakteru každého člověka…
Anonymní píše:
Ahoj no tak já jsem se sexem začala v 17,5. Poprvé to teda vůbec nebylo romantický. Chodila jsem asi rok s jedním klukem, ale pak jsme se rozešli a zas se k sobě vraceli a on se mi prostě chtěl pomstít, tak dělal, jako že se dáme zas dokupy a ukecal mě k tomu a po to slavném poprvé se sbalil a pronesl, že mě chtěl jen ošukat. Fakt síla. Kupodivu mě to zas tak až moc nerozhodilo, zato mamku až moc, protože jsem se jí svěřila… No a pak jsem chlapům moc nevěřila. Chodila jsem s jedním rok, tak jsme spolu samosebou spali ale asi jen třikrátno a pak jsem měla takové dva úlety jeden z toho byl na disce a ani jsem ho neznala. No a pak je tu už jen můj princ, kterého jsem si vloni vzala a jsem moc a moc šťastná. Ještě to miminko kdyby už k nám chtělo… Takže suma sumárum celkem jsem jich měla 5. Jo a je mi píše: Více
No tak to bych ho zabila asi. Takhle se pomstít. Některý chlapi jsou fakt pěkný k*rvy. ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:
Přidávám se k těm divnějším. Poprvé ve 22 letech a je pouze jeden a doufám, že na pořád. Žena žádná a ani mě to neláká. Nyní je mi 27 a doufám, že zůstanu jen u toho jednoho.Proč divná?
Ani mě neláká vyzkoušet jinýho. Vážím a cením si svýho těla a rozhodně nedávám na potkání. A pokud bych jich já měla třeba víc jak 3, tak bych se cítila divně..jako „odpad“
Nikdy nemůžu říct, že jsem se nevybouřila nebo neužila mládí…to ne. Nikdy nebudu litovat. Čeho? Vždyť život není o spaní s chlapama. Ale to už je o charakteru každého člověka…(nechci tu nikoho urazit, je to můj pocit, jak bych se cítila já).
Naprosto souhlasím.
Ahoj, je mi 34, první sex v 18.
Sex. partnerů jsem měla cca 10. S prvním jsem chodila a byla do něj moc zamilovaná, ale on se se mnou po půl roce rozešel. Pak byly asi 3-4 „úlety“, potom následoval čtyřletý vztah s přítelem, po něm 8 let vztah s manželem a po skončení manželství (před dvěma lety) byli dva.
Anonymní píše:Anonymní píše:
Přidávám se k těm divnějším. Poprvé ve 22 letech a je pouze jeden a doufám, že na pořád. Žena žádná a ani mě to neláká. Nyní je mi 27 a doufám, že zůstanu jen u toho jednoho.Proč divná?
Nikdy nemůžu říct, že jsem se nevybouřila nebo neužila mládí…to ne. Nikdy nebudu litovat. Čeho? Vždyť život není o spaní s chlapama. Ale to už je o charakteru každého člověka…(nechci tu nikoho urazit, je to můj pocit, jak bych se cítila já).
fakt víc jak 3? nechci tě teď nějak naštvat nebo urazit, ale to číslo mě zarazilo, protože spousta ženských měla i víc než tři opravdu vážný vztahy, třeba i delší než 2 roky, tak to by asi bez sexu moc nešlo…Nebo zastáváš názor, že sex až po svatbě? To pak jo, ale jinak si to nedovedu představit, každá prostě nemá štěstí napoprvé …
tak můj sexuální život začal v 16 letech od 19 let mám jednoho partnera kterému jsem věrná .. je mi 23 a za ty tři roky jsem jich tedy nasbírala 15.. musím podotknout, že si jako krasavice nepřipadam ale chlapi ve mě vždy viděli kus na ulovení.. málo který kamarád mi nevyznával lásku, takže asi jen díky mým dobrým mravům jich není přes sto ![]()
kamiŠ píše:
Tak než jsem dočetla na poseldní 2 stránky, lekla jsem se, že snad nikdo takový jak já neexistuje, že měl jen 1 a to současného partnera
Jsem s ním od 16, je mi 30. A i já byla a jsem jedna jediná
to jsem ráda , že nejsem sama ![]()
tak já začla ve dvaceti se svým manželem, on byl můj první a já jeho taky ![]()
takže oba po 1
je mi 28
janica252 píše:Anonymní píše:fakt víc jak 3? nechci tě teď nějak naštvat nebo urazit, ale to číslo mě zarazilo, protože spousta ženských měla i víc než tři opravdu vážný vztahy, třeba i delší než 2 roky, tak to by asi bez sexu moc nešlo…Nebo zastáváš názor, že sex až po svatbě? To pak jo, ale jinak si to nedovedu představit, každá prostě nemá štěstí napoprvé …Anonymní píše:
Ja, myslim, ze pokud za odpad nepovazuje kazdou, co mela vic jak tri sexualni partnery,ale mluvi jen o tom, jak by se citila ona sama, tak je to proste nejakej jeji vnitrni postoj vuci sobe. Ja myslim, ze bysme se meli citit jako odpad, pokud nekomu ublizujeme, coz se v prevazny vetsine pri sexu dvou svobodnych lidi nedeje.
kamiŠ píše:
Tak než jsem dočetla na poseldní 2 stránky, lekla jsem se, že snad nikdo takový jak já neexistuje, že měl jen 1 a to současného partnera
Jsem s ním od 16, je mi 30. A i já byla a jsem jedna jediná
Ne, jsou nás spousty.
K užívání si mládí jen řeknu, že kdyby mi jako matce někdo řekl, že moje dcera měla mezi 17 a 20 lety 30 sex. partnerů, tak bych asi měla dost problém to rozchodit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat