Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lamiia píše:Monny89 píše:no tak to čumim.. moje velmi oblíbený snímkyLamiia píše:Gympl, Rafťáci atd.Monny89 píše:v jakých?…Kamča.dalmatinka píše:děkuju.. je fakt, že jsem hrála v pár filmech jako křovíMonny89 píše:V tom případě si skvělá herečka,to bych nepoznalaKamča.dalmatinka píše:Jo, tak to děkujiMonny89 píše:jojo i sem tam přála:-))
kamčo - tys taky koukala na ty zásnuby ??![]()
![]()
Jo, to mu bylo ještě 19 a mě 20![]()
![]()
![]()
krásné.I když romantiku moc nemám ráda,tak tohle bylo fajnové
No tak víš jak, sice to bylo „hrané“ ale krásná památka… Požádal mě o ruku hodinu předtím, a pak kámoš řekl, jdem na Václavák, a já jen koukala
tam jeho brácha s kamerou.. a že to je zásnubní dar
![]()
![]()
![]()
Sem zvědavá jak stará baba to je hrozný na tý mateřský
a jsi tam viditelná… v nějaké scéně jakože hodně poznat?
Jeden z mých ex hrál dabléra Eliahovi Woodovi..ukazoval fotky z natáčení bylo to boží..
pro mě je tehle svět uplně za oponou.. filmy miluju ale sem strašnej stydlín.. a naprosto neumim nic hrát a předstírat..
ale moc se mi to líbí mno
tak já jsem hrála i křoví v jiných filmech.. ehm ehm.. cenzura
No, ale tak víš jak.. peníze v podstatě za nic, neber to ![]()
V Gymplu jsem vidět, ale jen chviličku, že jsem i já sama moc nepoznala..
Už je to takovejch let ![]()
Monny89 píše:Lamiia píše:krásný, máš tam komentář
https://www.emimino.cz/…o-ruku-7597/
děkuji ![]()
Mony89:
to je jasný, když je možnost něčeho takového, za hezké peníze, člověk se nenadře.. nejsem proti.. ale já jak píšu sem stydlín, budu muset makat mozkem no ![]()
Lamiia píše:
Mony89:
to je jasný, když je možnost něčeho takového, za hezké peníze, člověk se nenadře.. nejsem proti.. ale já jak píšu sem stydlín, budu muset makat mozkem no
nemáš zač ![]()
No, to já stydlín nejsem.. jsem hrozně akční a všude přítomná a známá ![]()
Monny89-taky jsem koukala na to tvoje video
, a řikala jsme si jak to kdo kameroval že ti muselo být jasný že tě chce požádat o ruku
.
Moc pěkný , ale já být na tvém místě tak se tlemim jak blbec ![]()
jinak jsme taky hrála jak křoví,
ještě na základce v Ulici
strašná pakárna ![]()
žirafííí píše:
Monny89-taky jsem koukala na to tvoje video, a řikala jsme si jak to kdo kameroval že ti muselo být jasný že tě chce požádat o ruku
.
Moc pěkný , ale já být na tvém místě tak se tlemim jak blbecjinak jsme taky hrála jak křoví,
strašná pakárna
Ulice se točila u nás na škole v jídelně.. ![]()
A děkuju, ty jsi to viděla taky.. bože, to to vidělo celý emimino???
No, asi jo co, když je to na Zdi na FB
![]()
Monny89 píše:žirafííí píše:Ulice se točila u nás na škole v jídelně..
Monny89-taky jsem koukala na to tvoje video, a řikala jsme si jak to kdo kameroval že ti muselo být jasný že tě chce požádat o ruku
.
Moc pěkný , ale já být na tvém místě tak se tlemim jak blbecjinak jsme taky hrála jak křoví,
strašná pakárna
A děkuju, ty jsi to viděla taky.. bože, to to vidělo celý emimino???No, asi jo co, když je to na Zdi na FB
![]()
no my jsme točily na strašnický na gymplu ve škole. děti
.. jasně viděla , tak FB je provařenej ![]()
žirafííí píše:Monny89 píše:no my jsme točily na strašnický na gymplu ve škole. dětižirafííí píše:Ulice se točila u nás na škole v jídelně..
.
strašná pakárna
A děkuju, ty jsi to viděla taky.. bože, to to vidělo celý emimino???No, asi jo co, když je to na Zdi na FB
![]()
.. jasně viděla , tak FB je provařenej
Já tam chodila na gympl
na SG Minerva - zkrachovala.. a ona sousedí s Voděradskou, ale mají společnou jídelnu…
Jinak co je točené venku před tou školou, jak byl ten protest veverek.. to je před Minervou ![]()
Tak si mě hoď do přátel ![]()
Monny89 píše:žirafííí píše:Já tam chodila na gymplMonny89 píše:no my jsme točily na strašnický na gymplu ve škole. dětižirafííí píše:Ulice se točila u nás na škole v jídelně..
.
strašná pakárna
![]()
na SG Minerva - zkrachovala.. a ona sousedí s Voděradskou, ale mají společnou jídelnu…
Jinak co je točené venku před tou školou, jak byl ten protest veverek.. to je před Minervou
Tak si mě hoď do přátel
jo tak to jooo
.ani nevim o žádnym protestu veverek
..
jasně hodim až tě tam dohledám ![]()
našla jsme tě hned, hned na zdi zase máte odstávku eMimina? Už půl hodiny se nemůžu dostat na stránky… ![]()
no co dodat , taky malá závislost ![]()
žirafííí píše:
našla jsme tě hned, hned na zdi zase máte odstávku eMimina? Už půl hodiny se nemůžu dostat na stránky…no co dodat , taky malá závislost
žirafííí píše:Monny89 píše:jo tak to jooožirafííí píše:Já tam chodila na gymplMonny89 píše:no my jsme točily na strašnický na gymplu ve škole. dětižirafííí píše:Ulice se točila u nás na škole v jídelně..
.
strašná pakárna
![]()
Jinak co je točené venku před tou školou, jak byl ten protest veverek.. to je před Minervou
Tak si mě hoď do přátel.ani nevim o žádnym protestu veverek
![]()
..
jasně hodim až tě tam dohledám
to neřeš.. to už je tak 4roky zpátky ![]()
Monny89 píše:
já jsem se takhle rozešla s prvním ex… jeho kámoš ho odtáhl někam na chatu, vrátili se, a kámoš mi volá že musím něco vidět - Video kde oba si to rozdávaj s nějakou kundou, to já jsem padla na zem a nebyla schopná slova![]()
![]()
A potom jsem to s ním ještě měsíc vydžela.. ale pak za mnou chlapeček sám přišel - moje kolegyně z práce je těhotná![]()
A to byla konečná![]()
Ty wole, tak to bych nevydrzela ani sekundu. Ja videla video , ktery bylo natoceny cca pred 18ti lety
jemu bylo 18 17 let a to jsem mela co delat, proste to bylo neprijemny. ![]()
Mně se zase stalo, že po svatbě začal manžel koukat po jiných. Bohužel, po chlapech. Ze začátku ne moc, ale časem bylo vidět, že by si dal říct. Trvalo mi dost dlouho, než jsem se s tím srovnala…
Ahoj, tak já měla pouze 2 sexuální partnery…s prvním jsem byla téměř 10 let a s tím druhým to je doufám na celý život a jsem víc než spokojená
Takže oficielně chlapy dva. (ovšem neoficielně bych musela ještě zmínit jednu návštěvu SW party ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat