Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…
Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cením ![]()
Je mi 32..styk mám od 16..
Partnerů 17..partnerek 0.. ..ale diskuze nabírá formu soutěže..smutný..
![]()
je mi 34 let,sex od 16ti,2 manželství.Sexualních partnerů cca 16 ![]()
dlouhodobé vztahy 4,ženy -0 ![]()
nestydím se za svá nevybouřená léta
mám co srovnávat
a na co vzpomínat ![]()
Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cením
Kamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání ![]()
Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.
Tak já sex. žiju od 17 let. Je mi 33.
v posteli jsem měla cca 15 chlapů. Něco krátké vztahy, něco jen nocovky.....
A když se tu zmiňují ženy, v posteli jsem měla 3 z toho jednou to bylo ve 3 a to s mým tehdy ještě manželem ![]()
Přiznám se,ž e holku bych znova zkusila, ale néééniii ![]()
Tak mě je 34,můj chlap je mým 11 a snad i posledním,už jsem se vybouřila
a to jsem si vždy říkala,jaká jsem divoška.Prd břídil na rozdíl od vás
.Ženskou žádnou. ![]()
Lizbeth píše:
Je mi 32..styk mám od 16..
Partnerů 17..partnerek 0.. ..ale diskuze nabírá formu soutěže..smutný..![]()
Mě se teda nezdá, že by tu někdo soutěžil ![]()
Mě je 32 a teda spočítat to, hm, tak to nedám. Teda počítám s tím, že se nemyslí postel jako postel, protože někteří v posteli vůbec nebyli ![]()
Byla jsem celkem divoká, ale nestydím se za to. Vyzkoušela jsem si, co mě lákalo, byl to vždy sex bezpečný.
Jinak takový ty dlouhodobý vztahy na více let - to jsem byla se 3 více než půl roku a se 4 více než 2 roky. Se současným manželem jsem 4 roky a už „sekám latinu“, vyřádila jsem se už dost ![]()
Asi budu za exotku
ale raději anonymně.
Je mi přes 30 a mám stále jednoho sexuálního partnera. Je jím můj manžel a jsem s ním už 12 let
![]()
Daniella82 píše:čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne?Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cenímKamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání
Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.
Katka86 píše:Daniella82 píše:čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne?Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cenímKamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání
Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.![]()
Nic ve zlém.
Tak prostě má velké srdce ![]()
No tak to budu úplně za exotku. Já měla 2 chlapi a 0 ženských. Nicméně po přečtení diskuze mám pocit méněcennosti ![]()
piopo píše:Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.
proč ne, taky máme takový pár v rodině. Ti už jsou ovšem dál- děti mají a klape jim to.
Vlastně takových párů máme sposutu v předchozích generacích - tam to bylo hodně časté, když byli z jedné dědiny, že se znali od mala, a i si na sebe mysleli už od časné puberty. Vydrželo to doposud všem.
k otázce- jsem už cca patnáct let se svým mužem a je můj jediný.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat