Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
27.4.11 20:52
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:
Žádné, protože si to nepamatují. :mrgreen:

Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?

Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cením :mrgreen:

Kamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání :roll:

Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.

daniel záleží ovšem jestli měla stále partnery-zákazníky nebo ne :lol: :lol: :kytka:

• Upravit
Anonymní
Anonymní píše:
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:

Kamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání :roll:

Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.
daniel záleží ovšem jestli měla stále partnery-zákazníky nebo ne :lol: :lol: :kytka:

překlep - „stálé“

• Upravit
Anonymní

proč méněcennosti, víte proč jsem anonymní? stydím se za to, a k těm 33 chlapům přidávám jednu ženu :oops:

• Upravit
5140
27.4.11 20:53
Jaruše píše:
Katka86 píše:
kaaaca-h píše:
Katka86 píše:
Anonymní píše:
Takze je to jasne, jsem divna :lol: . Zenske - 0.
Tím to se hlásím o místo v klubu divňaček :mrgreen: :mrgreen:
Já taky :D A tak vůbec se svýma čtyřma chlapama :lol:
Já se třema :-P :-P :mrgreen: :mrgreen:
Hlásím se do klubu :wink: Ženský 0,chlapů 5 :mrgreen:

přidávám se do klubu ženské - 0 no a chlapi no jen 2 i když ten první se snad ani nedá počítat takže spíš 1 můj už téměř Ex manžel a byli jsme spolu 18 let z toho to ted v červnu bude 14 let manželství a největší ironie je že stání rozvodu máme na výročí svatby ach jo, už mě vyměnil budu se muset poohlídnou jinde :think:

• načítám...
48576
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:

daniel vždyt to já neřekla že tady každá dala na potkání.Píšu nedávám každému!JÁ

• načítám...
2785
Katka86 píše:
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:

čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne? :lol: :lol: Nic ve zlém.

A kdo tady psal,že jich měl za 5 let 50? :lol:
Jestli narážíš na mě,tak já jich okolo 50ti měla,ale od 14 do 29let.. to je průměrně 3apůl chlapa na rok :mrgreen:

• načítám...
6096
27.4.11 20:54
Anonymní píše:
No tak to budu úplně za exotku. Já měla 2 chlapi a 0 ženských. Nicméně po přečtení diskuze mám pocit méněcennosti :think:

To bys neměla, na tom přeci není nic špatného, já mám jediného, a to svého manžela a jsem naprosto spokojená..

• načítám...
Any11
27.4.11 20:54

Manzel je muj druhy chlap, prvni sex jsem mela az ve 24 :) driv jsem se za to stydela, ted fakt ne… kazdy jsme proste nejaky, nekomu to jde snadno, nekomu ne :)

A vubec bych nemenila, ja jsem proste slusnacka az na pudu :) jina nebudu, takze toho litovat nebudu :)

• Upravit
20662
27.4.11 21:01
Daniella82 píše:
Katka86 píše:
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:

čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne? :lol: :lol: Nic ve zlém.
A kdo tady psal,že jich měl za 5 let 50? :lol:
Jestli narážíš na mě,tak já jich okolo 50ti měla,ale od 14 do 29let.. to je průměrně 3apůl chlapa na rok :mrgreen:

Na tebe to určitě nebylo.Jen jsem tak střelila od pasu :think: .Tohle je takové to pichlavé téma,tak jsem zvědavá kdy si tady začnem škubat vlasy :-P

• načítám...
20296
27.4.11 21:02
eManzelkaAmama píše:
Daniella82 píše:
eManzelkaAmama píše:
piopo píše:
Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.
No tak Ty máš dost,se musim smát :mrgreen: Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem :lol:
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.
A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_o

Dá, ještě cigára a chlast :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
27.4.11 21:04

od 17 do 24 let jsem mela kolem 25-30 chlapu. obcas jsem i dostavala kapesne - mila chuda studentka 8-)
jsem v pohode, nelituju toho.

• Upravit
11513
27.4.11 21:04

Tak já se taky nestydím - je mi 31 a chlapa jsem měla jen jednoho a jsem na to hrdá :-) Mám toho nejlepšího :-)

• načítám...
20296
27.4.11 21:06

Jinak poprvé v 18ti a bylo jich 6, sedmý a doufám, že poslední je manžel :mrgreen:

Je mi 26.

• načítám...
2377
27.4.11 21:07

ja 3, zacala jsem v 16ti a jsem podruhe vdana :lol:
takze kvantita ne, ale zazitky ano :mrgreen:

no.. jaky si to udelas, takovy to mas :wink:

• načítám...
Anonymní
27.4.11 21:08

Tak já začla bez mála v 16 letech,teď je mi 27 s přítelem jsem byla 7 let, ale 3× jsem ho podvedla, v posledních dvou letech a ten poslední je můj manžel :-)
Takže mužů 4 a žen 0

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová