Kupování kočárku s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elibro
13.3.18 17:14

Ty cizí lidi jsou babička a dědeček tvého dítěte. Tak nepřeháněj, navíc chlapům bývají tyhle nákupy předem dost putna. Je dost dobře možný, že se nad kočárem dojmeš s tchýní mnohem kvalitněji…

• Citovat
  • Upravit
10007
13.3.18 17:15
@Bábrdl píše:
A v čem jí „do toho mluví“? Zakladatelka si vybrala kočár, budoucí dědeček s babičkou řekli, že ho zaplatí. Ten její vybraný. :nevim:

Myslím, že to byla ironie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.3.18 17:16

Nemyslím si, že přehání, já osobně bych to také tak nechtěla, nechtěla bych u vybírání a kupování kočárku ani moje rodiče a to jsem na ně hodně fixovaná. Prostě to taky beru jako „naší“ chvilku s partnerem. Samozřejmě, že v těhotenství jsme citlivější a tak i takovou věc obrečímem, což by se normálně nestalo :D Na druhou stranu už bych to v téhle situaci nehrotila, měla jsi se slušně ozvat hned, jak řekli, že chtějí jet s Vámi. Teď už se mohou cítit uraženě a odstrčeně, když s tím počítají. Ale hlavu vzhůru, ostatní věci bych ten den nekupovala a udělala bych si výlet jindy sama s partnerem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
13.3.18 17:18
@Jana206 píše:
Z pohledu matky více dětí, prehanis, toto je prkotina. Ale svým zpusobem Te chápu, taky jsem kdysi cekala a měla první dítě.
Vzala bych s sebou babicku a dědu a kočárek nechala ulozit u nich na půdě, protože podle pověry doma být nemá :mrgreen:Ne, ze bych nutně byla poverciva, ale ani racionálně založení lidé v mem okolí nakupují kocarek tak brzy.

Ale musíš to udělat tak, aby na něj tchýně nesáhla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
13.3.18 17:18

@bábrdl Copak já vím? jí asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
13.3.18 17:19

8o u nas na slovensku sa hovori: Drz hubu a krok. Chcu ti ho kupit, urcite je drahy, zaplatia ho. Nasad usmev cislo 1 a sup do obchodu. Nevymyslaj hluposti. S priatelom mozte ist kupovat hocico ine..postielku, oblecenie,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@elibro píše:
Ty cizí lidi jsou babička a dědeček tvého dítěte. Tak nepřeháněj, navíc chlapům bývají tyhle nákupy předem dost putna. Je dost dobře možný, že se nad kočárem dojmeš s tchýní mnohem kvalitněji…

A to je dobrá poznámka.
I když můj chlap jako hora, který v práci nosí uniformu, se teda dojal víc než já. No, to asi ne, ale dost, na jeho poměry. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

Poradila bych ti, aby ses uklidnila a byla ráda, že tvoje dítě má tak hodné budoucí prarodiče a tatínka snad se svatozáří. Ono se taky může stát, že ostatní věci budeš vybírat sama, protože partner zdrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.3.18 17:20

Přeháníš, ale chápu to.
Každopádně věř mi, že pro chlapa to fakt neměla být úžasná chvíle, kdy koupíte ten kočárek. Ostatně je to vidět z toho, že si tam pozval rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
13.3.18 17:21

A ja zas nechapu proc by tchyne s tchanem museli jet taky :oops: nam prispeli na kocarek nasi, tchyne, moje babicka dala penize na postylku.. A vsichni jsem hromadne na nakup fakt nejeli..
Nehlede na to, ze ted jedou pro vybrany kocarek ale bude tam urcite i spousta jinych a umim si predstavit, ze osoba navic at tchyne, nebo mama klidne taky muzou rict a nebyl bx tenhle lepsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
13.3.18 17:22

@Bábrdl určitě existují dojímavé výjimky :D ale moje zkušenost prostě říká, že s miminem na ruce už je to pak bere o něco víc :). Zatímco babičky z obou stran to prožívají s nastávající matkou spíš synchronně :D

• Citovat
  • Upravit
6499
13.3.18 17:24

Dost dobře nechápu, co je na nakupování kočárku a výbavy tak romantickýho. Mně přišel kočárek poštou v krabici a taky se to přežilo.

Jsou mnohem, mnohem, MNOHEM důležitější věci v životě, než je výlet do obchodu. Třeba aby byla rodina pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
13.3.18 17:25
@a12 píše:
A ja zas nechapu proc by tchyne s tchanem museli jet taky :oops: nam prispeli na kocarek nasi, tchyne, moje babicka dala penize na postylku.. A vsichni jsem hromadne na nakup fakt nejeli..
Nehlede na to, ze ted jedou pro vybrany kocarek ale bude tam urcite i spousta jinych a umim si predstavit, ze osoba navic at tchyne, nebo mama klidne taky muzou rict a nebyl bx tenhle lepsi? :mrgreen:

A přál si to někdo z těch přispěvatelů se jet s vámi podívat a vy jste ho odmítli?

Navíc co jako, tak se tchyně zeptá jestli jiný není lepší, a co? Normálně odpovím ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.18 17:26
@jenny.fields píše:
Přeháníš, ale chápu to.
Každopádně věř mi, že pro chlapa to fakt neměla být úžasná chvíle, kdy koupíte ten kočárek. Ostatně je to vidět z toho, že si tam pozval rodiče.

Nebo naopak…
Chce to sdílet s nejbližšíma lidma :jazyk:

Mě, kdy v práci povýšili, taky jsem pozvala manžela i rodiče a oznámila to tam všem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.18 17:26
@elibro píše:
@Bábrdl určitě existují dojímavé výjimky :D ale moje zkušenost prostě říká, že s miminem na ruce už je to pak bere o něco víc :). Zatímco babičky z obou stran to prožívají s nastávající matkou spíš synchronně :D

Tak on se tam přímo nerozbrečel, byl dojatý „na své poměry“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová