Kupování kočárku s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61155
13.3.18 17:27
@Bábrdl píše:
Nebo naopak…
Chce to sdílet s nejbližšíma lidma :jazyk:Mě, kdy v práci povýšili, taky jsem pozvala manžela i rodiče a oznámila to tam všem. :nevim:

Ses potrebovala pochlubit co nejvice lidem, jo? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
13.3.18 17:29

No jsi docela zbytečně hysterická. Kdyby ti tchyně chtěla kupovat jiný kočár, tak to ještě pochopím, ale tohle je fakt přes čáru a vůbec se nedivím příteli, že se s tebou kvůli tomu pohádal. Ti cizí lidé jsou babička a dědeček tvého budoucího dítěte, co budeš dělat, až si bude chtít babička pohlídat to malé? :roll: Tak se uklidni a buď ráda, že se chce babička takhle hezky angažovat, vemte ji s sebou a slušně poděkujte.

Příspěvek upraven 13.03.18 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
13.3.18 17:29
@sladke-mameni píše:
A přál si to někdo z těch přispěvatelů se jet s vámi podívat a vy jste ho odmítli?Navíc co jako, tak se tchyně zeptá jestli jiný není lepší, a co? Normálně odpovím ne? :roll:

My vybrali kocarek na netu a taky ho tak koupili :lol: daleko jsme to pro nej nemeli ale privezli nam ho z obchodu :lol:
Takze jsme nikomu ani nedali sanci :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.3.18 17:30
@a12 píše:
Ses potrebovala pochlubit co nejvice lidem, jo? :lol: :mrgreen:

Tak tři není žádný dav.
Kdybych se potřebovala pochlubit co nejvíce lidem, dám to na FB. Nebo mám i jiné možnosti :lol: :lol: :lol:

Nicméně chtěla jsem to sdílet se svými nejbližšími. Nemyslím, že je to tak těžké to pochopit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
13.3.18 17:31

Kupovani kocarku neni prece nejaka „intimni“ zalezitost, proste jdete do obchodu a kouknete. Ze u toho bude i babicka s dedou, bych vubec neresila. Je to tvoje rodina, ber to jako prilezitost zapracovat na lepsich vztazich… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
13.3.18 17:31
@Bábrdl píše:
Nu, já být tvůj přítel, tak se s tebou pohádám taky :nevim: Pokud by se můj manžel rozbrečel, že chtějí jet moji rodiče koupit kočárek, který taky zaplatí (a dokonce i kdyby ho neplatili), asi bych si myslela, že se zbláznil.

Já už jsem starší, a tak i moji rodiče jsou starší lidé. A dobře si uvědomuju, že tu nebudou navždy. To si uvědom i ty. :jazyk:

V břiše nosíš vnouče těch cizích lidí. :nevim:

Nesouhlasím. V břiše nosí své a přítelovo dítě. Ano budou to prarodiče, ale pokud autorka nemá tchýni ráda, tak ji naprosto chápu. Taky bych nechtěla aby semnou jela tchyně pro kočárek, od toho je maminka. A až přítel bude 9 měsíců tahat břichoa pak několik hodin rodit, ať si pozve svoji maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.3.18 17:33
@xacxa píše:
Nesouhlasím. V břiše nosí své a přítelovo dítě. Ano budou to prarodiče, ale pokud autorka nemá tchýni ráda, tak ji naprosto chápu. Taky bych nechtěla aby semnou jela tchyně pro kočárek, od toho je maminka. A až přítel bude 9 měsíců tahat břichoa pak několik hodin rodit, ať si pozve svoji maminku.

správně na začátku píšeš, že dítě je i přítelu. Tudíž on si může k výběru kočárku pozvat koho chce.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.3.18 17:35

Boze muj, tak na vytazeni prkenice a zacalovani kocarku jsou tchani dobri co, ale brečet kvůli tomu, ze pojedou s Vama. Kolik ti prosim te? Prestan se chovat jako rozmazlene dite, co si něco vybreci a zacni se chovat jako dospela zenska, budouci mama.

Jestli nechces, aby tchani jeli s Vama, objednej si kocar po netu, zaplat si ho, nech si ho dovezt a neres…

nekdy mne fascinuje, co dospeleho člověka dovede rozplakat a co vůbec resi… :zed:

• Citovat
  • Upravit
elibro
13.3.18 17:35

@xacxa mám dva syny a fakt doufám, že něco jako jsi ty si domů nikdy nepřivedou… :roll:

Mám sama proti své tchýni nejednu výhradu, ale jednou je to milující babička mých dětí, tam to všechno začíná a končí. Takže se k ní nebudu chovat jako hovado a už vůbec ne kvůli takovým nesmyslům jako cesta do krámu pro libovolné zboží (kočár není žádný magický svatý grál mateřství).

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.3.18 17:37
@dickys píše:
No jsi docela zbytečně hysterická. Kdyby ti tchyně chtěla kupovat jiný kočár, tak to ještě pochopím, ale tohle je fakt přes čáru a vůbec se nedivím příteli, že se s tebou kvůli tomu pohádal. Ti cizí lidé jsou babička a dědeček tvého budoucího dítěte, co budeš dělat, až si bude chtít babička pohlídat to malé? :roll: Tak se uklidni a buď ráda, že se chce babička takhle hezky angažovat, vemte ji s sebou a slušně poděkujte.Příspěvek upraven 13.03.18 v 17:30

ja třeba chápu, kdyby pritel pozval rodice na velky ultrazvuk, ze je to intimnejsi. I když na 3D utz u druhého nyní desetiletaka jsem vidala cele rodiny, tenkrat to byla placena novinka. Ale při vybirani a hlavne placeni kocarku? To mi hlava nebere. Jen kdyby tchani slibovany kocarek nezaplatili, to by bylo teprve halo. Ale vytahnout prachy to jo, jet se podivat, to ne…fakt harant, ani se priteli nedivim, ze se s tebou pohadal, ja bych si něco myslela o hystericke krave… :zed:

• Citovat
  • Upravit
36556
13.3.18 17:38
@xacxa píše:

Ona nevyrábí žádnou hračku na kterou by měla přednostní právo, nebude to dítě vlastnit, porodí novou lidskou bytost. Člověka, který přijde na tenhle svět sice z její frndy, ale nebude to její vlastnictví. Bude to úplně nový človíček, který okolo sebe bude mít svou vlastní síť vztahů. Ona bude jeho matka, přítel bude jeho otec, tchyně bude jeho babička, bude mít zřejmě i strýce, tety..

I před zákonem má dítě právo na své prarodiče :nevim: Úplně stejné na ty, jejichž dcera ho nosila, i na ty, jejichž syn dodal jen sperma.

Dítě není výrobek, nedá se ukládat „za zásluhy“, je to nový člověk.

Pokud chce něco, co může vlastnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
13.3.18 17:38
@xacxa píše:

hustý 8o 8o
až budeš mít syny, budeš na jejich děti taky koukat zpovzdálí, protože oni ty děti neodnosili? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.3.18 17:39
@elibro píše:
@xacxa mám dva syny a fakt doufám, že něco jako jsi ty si domů nikdy nepřivedou… :roll:Mám sama proti své tchýni nejednu výhradu, ale jednou je to milující babička mých dětí, tam to všechno začíná a končí. Takže se k ní nebudu chovat jako hovado a už vůbec ne kvůli takovým nesmyslům jako cesta do krámu pro libovolné zboží (kočár není žádný magický svatý grál mateřství).

moje rec, taky mam ke tchyni vyhrady, ona si taky občas nevidi do pusy, ale jednou je to babicka mych deti, moje deti miluje, vychovala chlapa, kterého miluju ja a s kterym mam krasne a chytre deti (jak jinak ze :mrgreen: ), navíc ji bude 80, vim, ze tu nebude vecne. Ma zajem hlidat od mala, i ted za nemocnyma pubertaka rada prijede a obskakuje je. A ze ma nekdy blbe reci, no boze, tak ma… :*

• Citovat
  • Upravit
elibro
13.3.18 17:40

@Bábrdl větu „Člověka, který přijde na tenhle svět sice z její frndy, ale nebude to její vlastnictví,“ prosím zarámovat do záhlaví emimina!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
13.3.18 17:41
@xacxa píše:

doufam, ze ty nemas nebo nebudes mit holky, to pak aby se tu dotycne trasly, aby si něco takového matky kluku nedotahly domu za nevesty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová