Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
14.8.06 19:52

Ahoj holky,

Ivo-gratulujeme Ráchelce k zoubku, no vidíš, dočkali jste se…

Dneska se Dominikovi nějak nechtělo usnout, pořád plakal a vztekal se.
Jsme byli na návštěvě u jedné známé, má prcka skoro tři měsíce a má 6,5kg, pěknej macík, taky při narození měl 4,1kg. Dominik si chtěl hrát, ale on je na to ještě malej, tak ho aspoň tahal za ruce. Kdyby jsem ho nechla, tak by ho určitě kousnul 8O :lol:
On totiž hryže pořád a všechny, asi taky z lásky. Vždycky otevře dokořán pusu a řekne aááááááááá a hryzne mě do ramene, do obličeje, prostě kamkoli a má z toho radost, ale ty jeho dva zuby jsou tak ostrý, auu :(

Gabko-Stázince taky gratulace :D

Katko-taky mám dojem, že bych pořád žrala, hlavně večer, když sedím u pc, to bych vždycky snědla hromadu sladkýho… :roll: :D

Zatím ahoj…Budí se mi dítě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
14.8.06 20:46

Gratulace Ráchelce k zoubku!!!

Právě jsem musela pro dnešek skončit s prací, protože mi nefunguje účetní program. A já vím proč a nemůžu s tím nic dělat :twisted: Vrtaj se v tom totiž takhle po večerech „fachmani“ od dodavatele :twisted: Většinou ale začínali až po půl desáté. Jsem ukrutně vytočená!!! Chtěla jsem to dnes všechno dodělat, ať mám zítra klid, a navíc jsem zrovna hledala chybku a ono to spadlo, dřív než jsem ji našla :twisted:
Ještě že nemáme doma momentálně žádnou čokoládu, páč jinak bych zbodla aspoň tabulku :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.8.06 21:44

Ahojky holky,

tak Filípek se probudil po 3 hodinách, dostal obídek a šupajdili jsme na prochnu, potom počkali na kámošku. Trošku pochodili po venku a pak domů na kafíčko, nějaký vínečko, z toho jsem nějaká praštěná :roll: :roll: Ale bylo to super, dlouho jsme se neviděli takže hafo novinek a super zábava. Fido byl hodnej a v 6 hodin zase usnul a pořád spinká, ani jsem ho nestačila převlíct do pyžámka, ale to nevadí.

Ráchelce moc a moc gratulujeme k zoubku :lol: :lol: :lol: No vidíš, že jsi se taky dočkala :lol:

Díky za pochvalu účesu :D

Tak já jdu do sprhcy, krásný večer a zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.8.06 07:27

Dobré ráno holky ,

Ráchelka spinká a manžel jel na kontrolu do nemocnice, tak využívám čas kdy mohu zasednout k počítači.

Děkujeme za přání k zoubku.

Ha a Hani , gratulujeme k dnešnímu svátku.

http://animace.org/…/G370105.gif

Copak budete dnes dělat mamči?

My půjdeme do Delvity a na vycházku, když nebude pršet.

Přejeme pěkný den :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.8.06 08:46

Ahojky všem

Ha, Hance a malé Haničce přejeme všechno nejlepší k dnešnímu svátku :lol:

Fido má druhý zub :lol: :lol:

My dnes půjdeme taky na prochajdu po obědě, pokud teda taky nebude pršet. Je tu zataženo a tma jak v pytly.

Fido spinkal dnes až do 8 hodin. Zato se včera v 10 probudil a do 11.30 si vykládal :lol: Alespoň jsem ho převlíkla do pyžama.

Jdu na kávu jsem nějaká praštěná po tom vínu včera, nějak nejsem zvyklá a bylo hodně silný :roll:

Hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.8.06 09:37

Hani , též gratuluji Tvé Haničce k svátku.

Peťi , bude líp :) Gratuluji Filípkovi k zoubku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.8.06 09:51

Všem Haničkám:
Jak krásně, libě znějí
podoby toho jména.
Ať dívenka či žena,
známá i nepoznaná,
Hanička, Hanka, Hana. :lol:

Gratulace Filípkovi k zoubkům, teď tě bude Peťo kousat jak o život :))

Tak já to mám vyřešené - jsem v práci a chůvička už si malou vzala. Tady před chvíli přestalo pršet a asi se udělá krásně tak budou mít hezkej den. V takovém počasí je nejhorší to oblíkání takovýho prcka. Nikdy nevím jak ji oblíct. Taková zkouška na podzim.

Tak budu koukat přes den co je u vás novýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.8.06 10:00

Gabko Fido mě kouše i tím jedním zubem a pěkně to teda bolí,,, :roll:

Tady to na hezký počasí nevypadá ani náhodou. Fido je v postýlce asi bude zas chrnět, až usne tak si půjdu taky lehnout a jako naschvál bude spát 30 min. je mě to úplně jasný :wink:

Já taky nevím jak malýho oblíkat, včera se mi zdálo, že moc teplo není tak sem navlíkla sebe i Fida a pak se venku málem uvařila :roll:
A to nechci vidět v zimě, teď zuří, když ho oblíkám a co potom, to bude hroznej cirkus už to vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.8.06 10:04

Jo to dělá stázinka i mě, jako by to věděla. Nenechá mě si lehnout ani nic, hned je vzhůru!!
Ještě že s oblíkáním nemáme problémy, no to víš holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.8.06 12:00

Tak Fido spal hodinu, já si jen lehla a samo, že jak bych usla tak se probudil. Prochajda taky asi nebude, začalo tady lít.

Fidovi jsem na oběd udělala ovocnou kaši, má pořád jen zeleninu a maso, tak pro jednou změna :) Ale moc mu to teda nejede :roll:

Jééé já bych spala, jsem jak po celonočním flámu, … fůj nepiju :evil: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.8.06 12:33

Peťo to to bylo tak kruté?
Tady kousek otevřeli novou Francouzskou vinotéku, tak se tam zajdeme dneska podívat a koupíme nějakou tu lahvinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.8.06 12:44

No my právě včera taky pili víno z vinotéky, bylo výborný ale silný. A trošku nejsem zvyklá tak jsem taková přešlá. Ale opilá jsem nebyla, to si nemůžu s malým dovolit :lol: hihi až pak půjdu jednou fakt pařit tak hned odpadnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.8.06 14:43

Ahoj holky,

taky mám problém jak obléct malou v tomto počasí.

Dívala jsem se jí do pusinky, a už se jí tam rýsuje druhý zoubek. Ten první musí ještě pořádně vylézt.
Teď na chvilku usnula beruška.

Peťo, ale muselo to být dobrý, kvalitní víno, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.8.06 16:25

Ahoj holky,

my se vrátili z prochajdy, přestalo pršet tak jsem vyrazila, páč Fido spal jen půl hod. po obědě a je protivec. Tak abych ho nějak zabavila, jenže v kočárku se mu teda taky moc nelíbilo :roll:
Já si udělala kávu a malej zas řádí v obyváku, ty hračky jsou všude roztahaný. Vždy na něco šlápnu a mám dost, až si zlomím nohu tak se nebudu vůbec divit :wink:

Ivo to víš, že bylo vynikající, jen kdyby člověk potom nemusel v 6 vstávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
15.8.06 19:29

Ahoj,
všem Haničkám a Hankám všechno nejlepší :D

S tím vínem-my jsme si s Vaškem koupili v sobotu lahev vína a nechali jsme ji v autě, je tam ještě teď, nějak jsme na to zapoměli. Máme rádi vína, která nejsou suchá, tak jsme koupili nějaký, který by mělo být sladší, ani nevím název, musíme ho vyzkoušet. Nejsme znalci a kupovali jsme to v supermarketu, takže tam nám nikdo neporadí :( Jednou jsme kupovali ve vinotéce a bylo moc dobrý, ale to teď nemůžem nikde sehnat.

Tu nic nového, malej je protiva, pořád kadí nějak řídko, doufám, že jsou to ty zuby a né nějaká nemoc. Zítra jdeme na očkování, tak zas bude den, ale je to to, který tolik nebolí, jenom jedna injekce. tak snad to zvládnem.

Peti-vlasy máš moc pěkně ostříhaný, ono tohle ne každýmu sluší, ale tobě moc :D

Zatím ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí