Má milenku a vydírá mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4311
29.7.20 13:21
@Hecate píše:
To je právě ta nepřenosnost osobní zkušenosti, si myslím. Kombinovaná možná i s tím, že v okolí nebyl nikdo zkušenější, kdo by ji upozornil, že to či ono je fakt problém.
Plus samozřejmě i to, že člověk tu situaci snáz uchopí a pochopí, když se ho přímo netýká.

Já bych ji upozornila rada, ale do vztahu jsem jim nesvitila a dle jejího popisu byl strasně skvělý a strašně si rozuměli a tamto. No a teď vylezlo na povrch, ze hned od začátku řešil dluhy. To nikdy nerikala - přece má dobré srdce a pomáhá lidem, teď nemají pomalu na nic a stále pomáhá, seznámil se s nějakým divnotypkem v práci a půjčil mu par tisíc, které mu nikdo nikdy nevrátí. Lidem se má pomáhat! Přitom má mimino, zijou od výplaty k výplatě s nulovými rezervy a přítelkyně kupovala něco sobe ještě před tehotenstvim. Pak se hrozně divila, ze veškeré rezervy co ona se snaží utvořit on utratí. No nee jak je to možný, před vztahem s ni našetřil 100 korun za cele roky práce a teď se ona diví, že jeho vztah k financím je takový. Ale on byl takový vždy!!
Pak měl bsolutně nevyřešený vztah s dcerou z prvního manželství, svým chováním v podstatě donutil první manželku k rozvodu, jenze ona (moje kamoska) usoudila, ze bude skvělý a milující otec protože měl fotky s dcerou s srdíčkama a všem říkal jak moc ji miluje. Ovšem, viděl ji dejboze jednou za par měsíců na par hodin. To furt prekazi bývala (a ještě naseptava dceri zle věci :mrgreen: :mrgreen: ) a její nový manžel a on se jim nechce plést do nové rodiny!!! :poblion:
Vždy měl problém s drogy, bral je od mladí, teď je překvapena, že ipres mimiska se nezměnil a stále si dává. Masakr byl asi týden zpátky, frajer šel na party a vrátil se dva dny potom, telefony nebral, prej “styděl jsem se”. Husty co? A myslíš, ze to někdy bylo jinak?
Jasný, je to lehčí posoudit když koukas na věci strizlive, ale nevím, jsem si vědoma všech negativních rys mého chlapa, ale nevadí mi proto s nim jsem. Třeba oba dva máme láskyplný vztah s gaucem, nechce chodit moc ven, protože mu to “zakázala přítelkyně” :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže jasný ze časem budeme líní víc a víc, no ale nám to tak vyhovuje, ale nemůžu přece čekat že upeču mimiska a budeme jezdit na kole 50km denně a ranní běhání k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.7.20 13:37

@someargue tak, můj chlap se po dítěti změnil dost, az bych to nečekala. To mi přijde běžné, že se lidi příchodem starostí, změní. Bez starostí byl jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
29.7.20 14:34
@belladonna píše:
@someargue tak, můj chlap se po dítěti změnil dost, az bych to nečekala. To mi přijde běžné, že se lidi příchodem starostí, změní. Bez starostí byl jiný.

Musíte mu na zkoušku přidělat nějaké starosti ještě před dítětem, něco jako dělají zaměstnavatelé při testování uchazečů, aby viděli, jak se chovají pod tlakem a ve stresu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.7.20 14:43
@šupsem šuptam píše:
Musíte mu na zkoušku přidělat nějaké starosti ještě před dítětem, něco jako dělají zaměstnavatelé při testování uchazečů, aby viděli, jak se chovají pod tlakem a ve stresu :)

Jo, ale to se blbě zkouší. Spíš půjčit si od někoho urvanka miminko aspoň na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.20 08:15

Domácí násilí

To, co popisujete, je typický příklad domácího násilí. Pokud Vás manžel už i fyzicky napadá, bude v tom pokračovat dál. Pokud Vás uráží, bude Vás urážet dál. Jediným řešením je rozvod. Utečte od něho, když ne kvůli Vám, tak kvůli svému dítěti. Nenechte své dítě vyrůstat v prostředí domácího násilí. Poznamenala byste ho tím na celý život. Čím dřív to uděláte, tím snažší to pro Vás bude. Pokud máte rodiče nebo prarodiče, kteří Vás mají rádi, svěřte se jim. Nestyďte se jim přiznat, co se u vás doma děje. Zachráníte tím nejenom sebe, ale i své dítě. Já bych na Vašem místě začala tím, že bych to probrala s maminkou, tatínkem, babičkou, dědečkem (vyberte si sama, kdo je Vám nejbližší), protože pouze ti, kteří Vás mají rádi, Vám budou chtít opravdu upřímně pomoct.

V jednom z Vašich příspěvků píšete, že na okolí působí jako milý muž. Ano, to je právě jedna ze zbraní psychopatů.

Pokud Vám manžel vyhrožuje, že Vám vezme dítě, věřte, že jeho nová partnerka by o to dítě nestála. Je to jenom psychický útok proti Vám. Vydírání. Snaha nepustit Vás. Mimochodem, jedna známá řekla manželovi, když ji takto vyhrožoval, ať si tedy dítě vezme a že ona mu bude platit alimenty. Ani si neumíte představit, jak rychle z toho její manžel vycouval. Ale na takovou hru byste musela být psychicky připravená a odolná a to se mi zdá, že v této chvíli nejste.

Moje rada závěrem. Nestyďte se požádat o pomoc. Začněte u svých nejbližších, kteří Vás mají rádi. Snad Vám pomohou. Manželovi nevěřte, že se změní, protože to se nestane. Bude Vás vydírat, bude Vám slibovat, ale Vy se nesmíte dát. Odejděte dokud je čas. A rozhodně si s ním nepořizujte další dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.8.23 16:08
@Elena Bohdanov píše:
Ahoj všichni, jmenuji se Elena Bohdanov a jsem zde, abych také poděkoval doktoru Isikolo, kterého Bůh použil, aby zachránil mou situaci a obnovil radost a štěstí v mém domě. Ztratila jsem manžela kvůli jedné paní v zahraničí, když odešel pracovat do stejného regionu, kde žije ona. Nikdy jsem nevěděla, co se stalo, dokud mi můj přítel neposlal fotky obou spolu a pak mi bylo známo, že to byl důvod, proč ke mně můj manžel ochladl a nechal mě za sebou. Můj manžel byl hypnotizovaný a ovládaný myslí a já věděla všechno, když jsem kontaktovala doktora Isikolo, když jsem hledala pomoc a žádnou jsem nenašla. Ujistil mě o svém návratu a obnovení naší lásky a štěstí, což udělal a výsledek se začal projevovat po 48 hodinách. Nyní mám svého muže zpět a nemohu dostatečně poděkovat doktoru Isikolo za jeho upřímnost a podporu. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

@admin

• Citovat
  • Upravit
20916
28.8.23 20:49
@Parninas píše:
@admin

Dobrý den,
děkujeme za nahlášení, smazáno.

Přeji krásný večer,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.23 21:27

Prosím anonymní, jinak smazat. Mám zkušenost s psychickým týráním. A radím ti jediné. Musíš být chytřejší než on, jinak to muže dopadnou špatně nejen pro tebe, ale i pro deti. Znám případy, kdy tyran dokonce dostal dite do stridavky. A jeden případ, kdy dokonce na čas do péče. Nikdo neví, co se děje za vašimi dveřmi a pokud je dobrý manipulátor a navíc má peníze na kvalitní právníky, muže se stát leccos. Proto si pořiď asi za 2000 USB s možností nahrávat zvuk, například na spy obchodě a dlouhodobě si nahrávej jeho tyranské chování. Nejen k sobě, ale pokud se tak chová k dítěti a před ním. Pečlivě a bezpečně si to ukládej, ať máš důkazy o jeho tyranii, protože jinak ti nikdo věřit nebude, dokud nejsi hodpitalizovaná v nemocnici kvůli napadení. Schraňuj dukazy, odkláněj peníze. Zapracuj na sobě, třeba o na svém vzdělání, aby ses pak uživila. Ber tohle vše jako přípravu na boj. Pokud teď odejdes k rodičům bez jakýchkoliv důkazů a bez peněz, tvoje startovní pozice bude velmi špatná. Já osobne bych nesnesla, aby moje dite vyrůstalo s tyranem, ale dokud prokazatelně nadmerne nebije dite, tak muže mít v budoucnu klidně stridavku. Je jedno, ze mlátí tebe v pohledu styku. Aspoň tak jsem to četla. Přeji hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky