Má milenku a vydírá mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
28.7.20 09:33
@riccius píše:
Sobec jeste neznamena nasilnik. Pokud ji nemlati, psychicky netyra, coz mi neprijde, tak ji spis radite, jak si umele ty dukazy vyrobit, kdyz ma zakladatelka malo asertivity a prostredku dustojne odejit. Klasicky zakladatelka dela z manzela nejvetsiho hajzla, ale spis mi prijde, ze to proste nefunguje, on se zaridil podle sveho, a zene, ktera je v nevyhodne pozici, se to nelibi.Pustit masinerii odlouceni neni problem, ale je to s nejistym vysledkem (zakladatelka by asi chtela vic, nez na co ma narok), tak se jde poradit sem, jak z toho vytriskat co nejvic.

To si děláš srandu, že?!
Hele, podobného magora měla kamarádka. Jsou to psychopati a velmi dobře umí manipulovat - jak okolí, tak oběť. Tohohle se zbavit, stojí za všechny prachy, jinak ji za roček - dva budeme posílat kytky na chirurgii… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.7.20 09:35

Nejlepší by bylo, kdyby udělal dítě i té milence.
Co takhle se s ní potkat a zeptat se jí, kdy plánuje rodinu? Že už má na to věk (jedno, zda má nebo ne, říct se to může).
Ono by jí to mohlo zahlodat a mohla by vynechat antikoncepci. Následně jí nechat vyniknout ve smyslu - budu doma neupravená, smradlavá, ona bude vońavá - on odtáhne za lepším. Nenásilně ho přemanévrovat jinam a tím, že by měl vidinu dalšího potomka, by se tak nesnažil vyhrožovat taháním se o dítě.

Já bych to kromě odkládání desetikorun na právníky tlačila i tímto směrem, aby chtěl jít za lepším.
Prodávají se i různé smrady, které by šlo máznout na spoďáry, aby ho přešla chuť… kromě nemytých neučesaných vlasů a flekatých tepláků na doma s vytahanými koleny.
Myslím, že naoko hodný chlapec a za dveřmi manipulativní typ bude mít náchylnost podléhat vnějšímu dojmu (sám se snaží budit dojem).
Každopádně máš svých 10tisíc, alimenty přes soud, možná i nějaké výživné podle zákona - já nevím. Ale zbavit se manipulátora bez velkých nervů bych považovala za výhru.

Příspěvek upraven 28.07.20 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
28.7.20 09:36

@riccius není stále jisté, že je to manžel. Zakladatelka to nepsala nijak přesně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.7.20 09:40

Tady je zásadní asi to, že ona se bojí, že ji vyhodí = nemá kam jít???
Pokud si neumí tohle vyřešit = kam odejít, když je dům jeho, tak je všechno marný.

Proto ho musí dostat do stavu, že mu jí bude líto a bude mít sám zájem na vyrovnání kvůli dítěti, když ona nemůže jít pracovat.
A to je jedno, zda manžel nebo lepší kámoš, se kterým si upekla dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
28.7.20 10:02
@LaPaloma píše:
Tady je zásadní asi to, že ona se bojí, že ji vyhodí = nemá kam jít???
Pokud si neumí tohle vyřešit = kam odejít, když je dům jeho, tak je všechno marný.Proto ho musí dostat do stavu, že mu jí bude líto a bude mít sám zájem na vyrovnání kvůli dítěti, když ona nemůže jít pracovat.
A to je jedno, zda manžel nebo lepší kámoš, se kterým si upekla dítě.

Takového člověka do stavu lítosti nikdy nedostaneš, ten lituje jen sám sebe! Je mu u zadku ona i dítě ( jsou to pro něj jen „věci“ k ovládání a zvyšování ega), je to psychopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
28.7.20 10:07
@riccius píše:
Sobec jeste neznamena nasilnik. Pokud ji nemlati, psychicky netyra, coz mi neprijde, tak ji spis radite, jak si umele ty dukazy vyrobit, kdyz ma zakladatelka malo asertivity a prostredku dustojne odejit. Klasicky zakladatelka dela z manzela nejvetsiho hajzla, ale spis mi prijde, ze to proste nefunguje, on se zaridil podle sveho, a zene, ktera je v nevyhodne pozici, se to nelibi.Pustit masinerii odlouceni neni problem, ale je to s nejistym vysledkem (zakladatelka by asi chtela vic, nez na co ma narok), tak se jde poradit sem, jak z toho vytriskat co nejvic.

Já tam teda znaky tyrana vidím dost zřetelně. Zažila jsem to v nejbližším okolí. Pro všechny miláček, za zavřenými dveřmi psyhopatickej magor. Na tyhle hollywoodský herečky platí jediné. Relevantní důkazy. Nic jiného nemá smysl, protože jak dojde k tomu, že ho jeho hračka bude chtít opustit, on rozpoutá peklo. Takoví lidé neznají lítost, neznají míru. Podle nich si zasloužíš jen to nejhorší, protože sis dovolil jim odporovat. Oni se umí přetvařovat, hrát si na oběti, udělat z tebe v očích všech psychiatrického pacienta. Nakydaji na tebe hnoje, že nevěříš, že je to vůbec možné.

Někomu takovýmu se neubráníš svojí slušností. Je to jakoby na tebe někdo běžel se sekerou s tím, že tě zabije, a ty ho prosíš aby to nedělal a podával mu u toho bábovku. Efekt nula a skončíš na minimálně na jipce. Ona ví s kým má tu čest a podle toho se musí zařídit. Musí být o krok napřed, ne čekat na zázraky.

Příspěvek upraven 28.07.20 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.7.20 10:08
@MarieP píše:
Takového člověka do stavu lítosti nikdy nedostaneš, ten lituje jen sám sebe! Je mu u zadku ona i dítě ( jsou to pro něj jen „věci“ k ovládání a zvyšování ega), je to psychopat.

Jo, toho bych se bála také, že egoismus bude na takovém stupni, že vše zastíní.

Nejsnazší bude ho navést na myšlenku, že s jinou dokonalejší ženou by mu bylo lépe. Že by jí slušelo naplněné bříško.
Já bych šla touto cestou, smrdět mu a nechat vonět jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
28.7.20 10:10
@PaníKadrnožková píše:
Proc musis byt tak strasne hnusna? Proc ta posledni veta? Hele,, pises celkem pricetne rady, ale je to zaramovane do takove sody, ze bych je uz z principu preskocila :cert: a velmi se mylis, kdyz rikas, ze ona zije za JEHO penize. Tim, ze se stara o spolecne dite, tak jiste vis, ze ona ma na JEHO penize normalni NÁROK, vis. Takze ty se vlastne povysujes obdobne jako ten jeji chlap. Neni to pro tebe dobra vizitka, asi proto se tu rozhanis anonymne :cert:

Já teda na tom příspěvku @dalmatine nevidím nic špatného, rozhodně tam nevidím urážky. A že je poslední věta jízlivá? Mám okolo sebe dost právníků, kteří by asi řekli, že ta věta není strašně hnusná, ale statisticky velmi pravdivá. Já osobně si myslím, že to píše troll. Pokud ne, a opravdu je nejdůležitější, že manžel má vlastní firmu a peníze a že vyhrožuje, že ji vyhodí, tak tomu nerozumím. Týraná a vydíraná žena by byla ráda, že ji muž vyhodí = nechá ji jít, a klidně by se vrátila do dětského pokojíčku k rodičům.
Toto mi spíš zavání klasickým sporem o majetek - já nemám nic, chlap má všechno, ale já mu hlídám dítě, takže si zasloužím taky dost, nevím proč mu nechávat barák, jde mi o zajištění pro dítě, proto já se z baráku nehnu (hrozí, že by se sem nastěhovala milenka) a budu sbírat důkazy, abych z toho vytřískala co nejvíc. To není urážka zakladatelky, to je popis toho, jak to většinově chodí, a že po první schůzce, na které se právník dozví, jak je žena utiskovaná a zoufalá, se v průběhu sporu vyloupne velmi racionálně uvažující žena, která to chce manželovi za tu milenu pěkně osolit.
A ano, znám osobně ženu, která žila s manipulátorem a byla týraná. Sama po deseti letech od odchodu uznává, že se jí žilo dobře na té terase s bazénem a že kdyby s tím chlapem žila v pronajaté garsonce a neměli peníze, rozhodně by odešla podstatně dřív. Ten ekonomický motiv v lidech je taky, nevím, proč to zastírat a brát to hned jako do nebe volající urážku. Když začal její chlap tříletému synovi vtloukat do hlavy, že rozhodně nemusí poslechnout holku, uvědomila si, že takto ne a spustila akci kulový blesk. Ofotila všechny smlouvy týkající se majetku a důležité věci jako rodné listy, kopie poslala na dvě různá místa. Během dopoledne sbalila všechny osobní věci, celý průběh dokumentovala, aby měla důkaz, co brala a co zůstalo na místě - pak dojela pro tchánovce, vzala je do toho domu, tam jim před svědky oznámila, že odchází a proč odchází a předala jim klíče od domu a od auta, nechala si to od nich podepsat, včetně soupisu těch velkých věcí, které tam zůstaly (aby manžel pak nemohl zdemolovat dům a hodit to na ni). Odešla pouze s osobními věcmi a dál už to nechala na právníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
28.7.20 10:14

@zrcadlo A tak když to teda řekne z placu a s hrdým čelem x fundovaných právníků (byť si teda myslím, že nikdo by to nevpálil zakladatelce tímto stylem, to by přišel o kšeft), tak proč se @dalmatine potřebovala zbaběle schovávat za anonym :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
28.7.20 10:20

Podle mě troll. Takovejch diskuzí na takové téma už tady bylo. A rady jsou tytéž. V dnešní době je informací už tolik, že když se žena rozhodne odejít, tak má vyhráno. Ale to rozhodnutí je to nejtěžší.

• Citovat
  • Upravit
3359
28.7.20 10:21
@LaPaloma píše:
Jo, toho bych se bála také, že egoismus bude na takovém stupni, že vše zastíní.Nejsnazší bude ho navést na myšlenku, že s jinou dokonalejší ženou by mu bylo lépe. Že by jí slušelo naplněné bříško.
Já bych šla touto cestou, smrdět mu a nechat vonět jinou.

To je nesmysl, on chce ovládat a pokud už je to v takovém stádiu, přiznána milenka v jeho firmě, ponižování, napadání, vyhrožování, onanování před ní - pro ponížení - jen tak ji nepustí… Bude potřebovat pomoc, někoho kdo ji podrží a poradí… Psychopati moc dobře umí manipulovat a oběť si pak myslí, že za vše může, že si to zaslouží a je to její chyba… :zed: Musí kontaktovat rodinu a nejlépe i nějakou organizaci na pomoc týraným ženám… To horší teprve přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 10:29

Mám otázku. Kdybych měla dítě a rozhodla se odejít, neměla kde bydlet- mohla bych u rodičů, neměla bych ještě práci a zatím bych měla řidičák a přítel měl práci i byt, nechali by mi mé dítě nebo by mi ho sebrali a dali příteli?

• Citovat
  • Upravit
16302
28.7.20 10:31
@Hecate píše:
@zrcadlo A tak když to teda řekne z placu a s hrdým čelem x fundovaných právníků (byť si teda myslím, že nikdo by to nevpálil zakladatelce tímto stylem, to by přišel o kšeft), tak proč se @dalmatine potřebovala zbaběle schovávat za anonym :-)?

Po tom já nepátrám, já její příspěvek četla už jako neanonymní a souhlasím s ním. Naprostá většina žen, které trpí nevhodné partnerovo chování, ho trpí a omlouvá proto, že nemají kam jít. Nemají našetřeno, nikdy nevydělávaly slušné peníze, v horším případě nemají ani příbuzné nebo přátele, ke kterým by mohly jít. A pak stojí před volbou, jestli azylák a bída se vztyčenou hlavou, nebo dům s bazénem s ohnutým hřbetem. Vždyť je to tady jak na běžícím pásu, partner se po dítěti záhadně změnil, udělal si z ženy rohožku, žijou v jeho nemovitosti a ona má na účtu 3tis. zbytek rodičáku a jinak nic, a co má teda dělat. A i ta mně velmi blízká žena, o které jsem psala, přiznává, že do toho azyláku se jde ze špinavé garsonky mnohem snadněji, než z toho domu s bazénem. Jakmile člověk dosáhne nějaké životní úrovně, tak je pro něj těžké jít vědomě do horšího. I proto se používá termín „zlatá klec“, a i když to zlato hodně zředíme, tak i jen obyčejný domek, možnost používat auto a nenakupovat podle slevových akcí atd. je něco, co si pak ta samotná ženská po odchodu nemůže dovolit a chybí jí to.
Ale na ty misky vah si to musí naskládat zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
28.7.20 10:32

@zrcadlo ok, kazdy mame hranice bezne konverzace a urazek/zesmesnovani jinde. Ale k veci. Me vzdycky fascinuje ta mistni moralka, ze zena na materske je pritez a hovadko, ktere tyje z mozolu vydelavajiciho muze, a kdyz se tento zacne chovat jako prase, ma se ona hrde sbalit a odejit presne s temi osobnimi doklady a emergency igelitkou, aby nahodou nebyla v podezření, ze se chce na chudackovi napakovat :lol: a na to narazim. Je opravdu ekonomicka prevaha tolerovanym spoustecem nasili? Ma on pravo onanovat vedle ni i pres jeji odpor a musi opravdu ona drzet usta, aby dostala penize na nakup. Je opravdu ekonomicka prevaha generalni pardon pro podvadeni? Atdatd.

Pokud bude nase spolecnost podporovat model ‚bohatý partner=ok prase‘, chudy partner zachranuje holy život a v azylaku muze byt rad, tak se vracime staleti zpet!

Takze ne, prispevek dalmatine dale podporuje nezadouci stereotypy!

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
28.7.20 10:34
@Anonymní píše:
Mám otázku. Kdybych měla dítě a rozhodla se odejít, neměla kde bydlet- mohla bych u rodičů, neměla bych ještě práci a zatím bych měla řidičák a přítel měl práci i byt, nechali by mi mé dítě nebo by mi ho sebrali a dali příteli?

Jistěže! Nikdo by ti dite nebral

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí