Má milenku a vydírá mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18148
28.7.20 17:41
@ontarova.stara píše:
Jdu zchladit svuj zar do rybniku, asi ma Ontar konkurenci :mrgreen:.Příspěvek upraven 28.07.20 v 16:29
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.7.20 20:10

Vzhledem k tomu, že můj příspěvek zde povznesl vlnu kritiky, dovolím si reagovat. Stojím si za obsahem i za prezentací. Myslet si o mně či o způsobu podání můžete cokoliv, že to bylo urážející, nemístné a kde si cosi…ale jsem přesvědčená o tom, že to, co jsem napsala, byla čistá a surová pravda, se kterou se holt ne všichni umí srovnat a ne všichni jí chtějí číst, protože „bolí“, která byla podaná sarkasticky, neboť situace zakladatelky je skoro jak přes kopírák s neuvěřitelným množstvím jiných situacích jiných žen, se kterými se setkávám ať již zde, nebo „tam venku“. Pokud zde zakladatelka zavedla tuto diskuzi, kterých tu je mraky, musela čekat jakékoliv reakce. A ne, neuměla jsem v danou chvíli zareagovat jinak, než jak bylo zareagováno. Z mého pohledu se na to už totiž nedá reagovat ani jiným způsobem. I když to tak nevypadá, zakladatelku jsem nechtěla urazit, ale nemůže ode mě čekat ani politování, protože z mého pohledu šance má a je mi jasné, že i kdybychom se zde zakladatelce složili na právníka nebo na kauci k bytu, dali jí zde číslo na Bílý kruh či jiné instituce, sdělili jí naprosto přesný postup pro vyběhání dávek…stejně toho nevyužije a nemyslím si, že by to bylo kvůli tomu, že svého muže miluje. Pokud zde hledala skutečnou radu, tak dle mého má rada byla věcná, konkrétní a uskutečnitelná na rozdíl od rad typu „znechuť se mu“ atd. Toť asi vše. Vzhledem k tomu, že je zde asi očekáváno jen politování a utěšování zakladatelky, mé místo s ohledem na uvedené zde již ztrácí význam, protože to jí poskytnout neumím, a proto v této diskuzi již raději přispívat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
29.7.20 08:07
@ontarova.stara píše:
Ja mam pocit, ze tady je ta psychoanalyza hotova raz dva. Temer kazdy, kdo nedela to, co od nej partner ocekava, je minimalne manipulator.

Souhlasím, přesto si myslím, že tohle není ten případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
29.7.20 08:14

@dalmatine Z mého pohledu je zase min. k diskuzi, zda opravdu taky to drsné (metaforické) otevírání očí či stavění nohama na zem, nebo (zcela konkrétní) sdělování názoru hrubým a rezolutním způsobem, za současné nikoli stoprocentní znalosti veškerých faktů a absence jakékoli vlastní (nepřenosné) zkušenosti s takovou situací, nedělá pak z takové diskutující poněkud kura. Je to škoda a je to zbytečné, už jen proto, že v jiných diskuzích se mi Tvé příspěvky líbily. Toto beru jako exces při včerejším hodně horkém počasí.

Jinak teda nejsem zastánce toho, aby veškeré řešení spočívalo v litování postiženého. Na druhou stranu, opravdu nevím, co praktického a realizovatelného poradit ženě, která má půlroční dítě a na krku chlapa, co se k ní chová příšerně (diagnózy ponechávám stranou). V takové situaci se dost blbě odchází promptně středem.
Proto se mi strategické rady o tom, jak ulívat finance, shromažďovat důkazy a do jakého obrazu formovat svou image pro následující měsíce, naopak zdají velice přiléhavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.7.20 09:20
@dalmatine píše:
Vzhledem k tomu, že můj příspěvek zde povznesl vlnu kritiky, dovolím si reagovat. Stojím si za obsahem i za prezentací. Myslet si o mně či o způsobu podání můžete cokoliv, že to bylo urážející, nemístné a kde si cosi…ale jsem přesvědčená o tom, že to, co jsem napsala, byla čistá a surová pravda, se kterou se holt ne všichni umí srovnat a ne všichni jí chtějí číst, protože „bolí“, která byla podaná sarkasticky, neboť situace zakladatelky je skoro jak přes kopírák s neuvěřitelným množstvím jiných situacích jiných žen, se kterými se setkávám ať již zde, nebo „tam venku“. Pokud zde zakladatelka zavedla tuto diskuzi, kterých tu je mraky, musela čekat jakékoliv reakce. A ne, neuměla jsem v danou chvíli zareagovat jinak, než jak bylo zareagováno. Z mého pohledu se na to už totiž nedá reagovat ani jiným způsobem. I když to tak nevypadá, zakladatelku jsem nechtěla urazit, ale nemůže ode mě čekat ani politování, protože z mého pohledu šance má a je mi jasné, že i kdybychom se zde zakladatelce složili na právníka nebo na kauci k bytu, dali jí zde číslo na Bílý kruh či jiné instituce, sdělili jí naprosto přesný postup pro vyběhání dávek…stejně toho nevyužije a nemyslím si, že by to bylo kvůli tomu, že svého muže miluje. Pokud zde hledala skutečnou radu, tak dle mého má rada byla věcná, konkrétní a uskutečnitelná na rozdíl od rad typu „znechuť se mu“ atd. Toť asi vše. Vzhledem k tomu, že je zde asi očekáváno jen politování a utěšování zakladatelky, mé místo s ohledem na uvedené zde již ztrácí význam, protože to jí poskytnout neumím, a proto v této diskuzi již raději přispívat nebudu.

Naprosto trefny, chtel jsem zrovna psat neco podobnyho. :nevim: Proste holku hlavne zaujalo, ze je majitel firmy, ma barak, ale ze je to psychopaticke hovado, to jaksi prehlidla. Hned se hrnula ho sbalit a usadit. :roll: Kdyby si dala trochu namahu ho poznat a nebyla blba, tak snadno pozna co je on zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.7.20 09:24
@Hecate píše:
@dalmatine Z mého pohledu je zase min. k diskuzi, zda opravdu taky to drsné (metaforické) otevírání očí či stavění nohama na zem, nebo (zcela konkrétní) sdělování názoru hrubým a rezolutním způsobem, za současné nikoli stoprocentní znalosti veškerých faktů a absence jakékoli vlastní (nepřenosné) zkušenosti s takovou situací, nedělá pak z takové diskutující poněkud kura. Je to škoda a je to zbytečné, už jen proto, že v jiných diskuzích se mi Tvé příspěvky líbily. Toto beru jako exces při včerejším hodně horkém počasí.Jinak teda nejsem zastánce toho, aby veškeré řešení spočívalo v litování postiženého. Na druhou stranu, opravdu nevím, co praktického a realizovatelného poradit ženě, která má půlroční dítě a na krku chlapa, co se k ní chová příšerně (diagnózy ponechávám stranou). V takové situaci se dost blbě odchází promptně středem.
Proto se mi strategické rady o tom, jak ulívat finance, shromažďovat důkazy a do jakého obrazu formovat svou image pro následující měsíce, naopak zdají velice přiléhavé.

Vis ale prave tahle tragicka situace nuti k tomu poukazani, ze se stala priserrna uplne tupa chyba hned na zacatku vseho. :nevim: Jinak rady dostala myslim docela dobre a neni moc co dodavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
29.7.20 09:48
@Sandokanec píše:
Vis ale prave tahle tragicka situace nuti k tomu poukazani, ze se stala priserrna uplne tupa chyba hned na zacatku vseho. :nevim:

Chyba se samozřejmě stala, emiminí chorál by unisono zapěl „špatná volba partnera“ v A minor.
Nejsem ale fanda tady tohoto pobitvěgenerálismu. Kdyby zakladatelka byla v době, kdy se s partnerem dala dohromady, ostřílená koza, které prošly rukama desítky chlapů, tak neřeknu. Ale byla to mladá holka bez valných zkušeností, navíc si i dovedu představit, že se pan Onan přetvařoval a ukazoval v lepším světle, jen aby udělal dojem. Však ona sama píše, že jako hovádko boží se začal chovat až poté, co si narazil tu milenku.
Samozřejmě nelze ani vyloučit to, že ona se příliš soustředila na věci, které nebyly podstatné, že jí učaroval povrchními hodnotami, atd. Ale nevíme… tohle jsou (taky) jen naše domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.7.20 09:56
@Hecate píše:
@dalmatine Z mého pohledu je zase min. k diskuzi, zda opravdu taky to drsné (metaforické) otevírání očí či stavění nohama na zem, nebo (zcela konkrétní) sdělování názoru hrubým a rezolutním způsobem, za současné nikoli stoprocentní znalosti veškerých faktů a absence jakékoli vlastní (nepřenosné) zkušenosti s takovou situací, nedělá pak z takové diskutující poněkud kura. Je to škoda a je to zbytečné, už jen proto, že v jiných diskuzích se mi Tvé příspěvky líbily. Toto beru jako exces při včerejším hodně horkém počasí.Jinak teda nejsem zastánce toho, aby veškeré řešení spočívalo v litování postiženého. Na druhou stranu, opravdu nevím, co praktického a realizovatelného poradit ženě, která má půlroční dítě a na krku chlapa, co se k ní chová příšerně (diagnózy ponechávám stranou). V takové situaci se dost blbě odchází promptně středem.

@dalmatine to napsala naprosto přesně…za chyby se platí a ona udělal chybu při výběru, teď si to holt vyžere do dna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.7.20 10:03
@Hecate píše:
Chyba se samozřejmě stala, emiminí chorál by unisono zapěl „špatná volba partnera“ v A minor.
Nejsem ale fanda tady tohoto pobitvěgenerálismu. Kdyby zakladatelka byla v době, kdy se s partnerem dala dohromady, ostřílená koza, které prošly rukama desítky chlapů, tak neřeknu. Ale byla to mladá holka bez valných zkušeností, navíc si i dovedu představit, že se pan Onan přetvařoval a ukazoval v lepším světle, jen aby udělal dojem. Však ona sama píše, že jako hovádko boží se začal chovat až poté, co si narazil tu milenku.
Samozřejmě nelze ani vyloučit to, že ona se příliš soustředila na věci, které nebyly podstatné, že jí učaroval povrchními hodnotami, atd. Ale nevíme… tohle jsou (taky) jen naše domněnky.

S tvym postojem by neslo mit nikdy zadny nazor na nikoho. :think: Nikdy nebudes mit kompletni informace, lidi se pretvaruji a neposkytnou ti vse, navic sami sebe muzou vnimat lepe nez jaci jsou.
Ja proste zakladatelku vidim jako takovou naivni zlatokopku. :think: Pochazi z nic moc pomeru(proto se ted nema kam obratit, nebo utec), poznala bohatyho chlapika a hned se ji v ocich protocil symbol dolaru jako u strycka Skrblika a uz nic jineho nevidela a rychle sup si zajistit toho chlapka ditetem. :roll: Jasne ona by mela jinou verzi, malokdo ale vnima sebe opravdu realne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 10:33

A vám se nikdy nestalo, že by přišla změna v průběhu? Chlapovi se předtím vůbec nemuselo dařit tak jak se mu daří poslední dobou a úspěch vstupuje do hlavy. Toho jsem si všimnul mockrát.
Plus ještě cukrování od mladé krásné kočky, nejednomu blbčkovi zamotalo hlavu.

• Citovat
  • Upravit
792
29.7.20 10:37
@Anonymní píše:
A vám se nikdy nestalo, že by přišla změna v průběhu? Chlapovi se předtím vůbec nemuselo dařit tak jak se mu daří poslední dobou a úspěch vstupuje do hlavy. Toho jsem si všimnul mockrát.
Plus ještě cukrování od mladé krásné kočky, nejednomu blbčkovi zamotalo hlavu.

Jo jenze to spis hovori v jeji neprospech, praveze ona byla takova mlada 18ctka kocka, ktera mu zamotala hlavu a mozna natlacila nekam, kde nechtel byt a on neni ve vztahu stastny. Ale tohle je uz spekulace, jen rikam, ze bych vubec nevytahoval cukrovani mlade kocky a zlatokopky, kdyz bych ji chtel hajit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
29.7.20 10:43
@Anonymní píše:
Plus ještě cukrování od mladé krásné kočky, nejednomu blbčkovi zamotalo hlavu.

Ale ovšem, případů, kdy si žena našla příjemného aktivního chlapa a z něj se v průběhu let stal líný nerudný dědek je také spousta. Takových změn v průběhu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.7.20 10:48
@šupsem šuptam píše:
Ale ovšem, případů, kdy si žena našla příjemného aktivního chlapa a z něj se v průběhu let stal líný nerudný dědek je také spousta. Takových změn v průběhu je…

Tohle se stava treba v prubehu 10-20 let, ale v pripade zakladatelky se bavime o par letech, takze spise to je o tom, ze si nedala praci dotycneho poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
29.7.20 10:53
@Sandokanec píše:
S tvym postojem by neslo mit nikdy zadny nazor na nikoho. :think: Nikdy nebudes mit kompletni informace, lidi se pretvaruji a neposkytnou ti vse, navic sami sebe muzou vnimat lepe nez jaci jsou.
Ja proste zakladatelku vidim jako takovou naivni zlatokopku. :think: Pochazi z nic moc pomeru(proto se ted nema kam obratit, nebo utec), poznala bohatyho chlapika a hned se ji v ocich protocil symbol dolaru jako u strycka Skrblika a uz nic jineho nevidela a rychle sup si zajistit toho chlapka ditetem. :roll: Jasne ona by mela jinou verzi, malokdo ale vnima sebe opravdu realne. :nevim:

Názor samozřejmě mít můžu. Otázka je, jakým způsobem ho budu prezentovat. Rezolutní a ultimativní prezentace za současné absence podstatných informací vyznívá pouze a jen hloupě.
To je teda taky můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.7.20 10:57
@Hecate píše:
Názor samozřejmě mít můžu. Otázka je, jakým způsobem ho budu prezentovat. Rezolutní a ultimativní prezentace za současné absence podstatných informací vyznívá pouze a jen hloupě.
To je teda taky můj názor.

Neni to soud, nerozhoduju o jejim uvezneni, nebo useknuti ruky jako muslimove. :mrgreen: Takze o nic nejde, jen rikam nazor a beru, ze se muzu s nejakou prijatelnou sanci(ja to vidim tak na 10%) mylit. :nevim: Nemam rad, kdyuz nekdo se porad vyhyba nazorum, ze nema dost informaci. Dneska klasika a alibismus u vsech politiku treba. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí