Má milenku a vydírá mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1336
28.7.20 13:02
@PaníKadrnožková píše:
@zrcadlo ok, kazdy mame hranice bezne konverzace a urazek/zesmesnovani jinde. Ale k veci. Me vzdycky fascinuje ta mistni moralka, ze zena na materske je pritez a hovadko, ktere tyje z mozolu vydelavajiciho muze, a kdyz se tento zacne chovat jako prase, ma se ona hrde sbalit a odejit presne s temi osobnimi doklady a emergency igelitkou, aby nahodou nebyla v podezření, ze se chce na chudackovi napakovat :lol: a na to narazim. Je opravdu ekonomicka prevaha tolerovanym spoustecem nasili? Ma on pravo onanovat vedle ni i pres jeji odpor a musi opravdu ona drzet usta, aby dostala penize na nakup. Je opravdu ekonomicka prevaha generalni pardon pro podvadeni? Atdatd.

Pokud bude nase spolecnost podporovat model ‚bohatý partner=ok prase‘, chudy partner zachranuje holy život a v azylaku muze byt rad, tak se vracime staleti zpet!

Takze ne, prispevek dalmatine dale podporuje nezadouci stereotypy!

Hovada budou vzdy… A hovada budou mit i casteji prachy. A zensky jsou na prachy a kvuli zivotni urovni spoustu veci prehlidnou, nebo tvrdi, ze si jich nevsimli. Nebo je nechteli videt. S hodne velkou pravdelodobnosti si zenska za podobnou situaci muze sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
28.7.20 13:07
@PaníKadrnožková píše:
Krome posledniho odstavce, se kterym obecne beze zbytku souhlasim, mi neda nereagovat na dalsi klišé. A použiju medialne zname pripady. Spisovatelka Monyova a Irena Neffova. Obe obeti nikoliv ekonomicky silnejsich partneru. For je v tom, ze násilník pouzije jakoukoli zavislost zeny, ted mluvim obecne, nikoli o tomto konkretnim pripadu. Ono se to tabuizuje, ale je znamo, ze tito manipulatori jsou zaroven skveli milenci a i jinak ‚pritazlive‘ osoby. Takze to klišé, ze kdyby ona mela nasetreno 100 tisic, tak by se ji to nemohlo stat, je proste opravdu mimo :nevim:A jeste me teda na tvem prispevku lehce vysokovalo, ze ti ten princip ‚vetsi bere‘ vyhovuje ve vlastni rodine. Ze bys zjevne povazovala za prijatelne, ze by se k tobe partner choval jinak, kdybys byla ekonomicky slabsi. S tim ja osobne nesouhlasim, nikoli ze bych nepripoustela existenci toho jevu, ale jako s zivotnim programem. Dle meho nazoru je znakem moderni spolecnosti prave ten soucit se slabšími a jejich ochrana!
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1238
28.7.20 13:51

Já bych byla opatrná s těmi hláškami o tom, jak se má holka nejdřív dostatečně zabezpečit, stát se finančně nezávislou a pak teprve plodit děti.

Protože když sem pak nějaká píše: „Do 26 let jsem studovala, pak atestace/koncipientura/čekatelství za téměř minimálku, trvalo 3-5 let než jsem dosáhla na aspoň průměrný plat. Partnera přestala moje 14hodinová pracovní doba bavit a rozešel se se mnou. Pak jsem byla tři roky sama. Teď je mi 35, jsem finančně zajištěná, mám super chlapa, snažíme se o miminko, ale vůbec to nejde,” tak dostane sodu, že sobecky upřednostnila kariéru před dětmi.

A pak: co je to “zabezpečit se”? Snad nemyslíte směšných 100.000,– Kč rezerv! Kdo z toho vyžije do tří let věku dítěte (ať už po odchodu od tyrana, nebo v soužití s lakomcem), tomu klobouk dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 14:12
@zrcadlo píše:
Tak to já se taky nedovedu naladit na uvažování spousty lidí. Např. mě děsně sejří, když někdo hulí doma u miminek nebo u kočárku, a že takových lidí potkávám :zed:
Vůbec nepopírám, že si zakladatelka vybrala za otce svého dítěte špatně. Na světě žije velké množství lidí, se kterými bych ve vztahu nebyla ani omylem, a můžou to být nadřazení násilní chlapi, ale i ubrečené nicnedělající ženské.
Docela by mě zajímalo, jaké by byly reakce, kdyby tady nějaká ženská napsala „Chlap se mnou nechce spát, tak jsem se večer pod dekou začala sama hladit, myslela jsem, že si pak třeba dá říct, on ale znechuceně odešel spát jinama druhý den mi řekl, že je tohle násilí a udělala jsem to s cílem ho ponížit a zostudit a že to použije proti mně u soudu. Co myslíte, jsem opravdu takový násilník?“ Tak nějak si myslím, že by ten pohled nebyl tak jednostranný ve prospěch toho muže a spíš by se tam objevily odpovědi jako „A mohl on odejít spát jinam nebo jsi ho tam držela násilím? Jestli mohl odejít, tak je to nějaký citlivka, ne?“

tak tohle se ti povedlo :potlesk: a jak často se to tady radí…a když se začneš hladit, co on na to, když s tebou nechce spát?…jo, jak se ty stejný věci daj podat různě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 14:25
@MayhemDevil píše:
Hovada budou vzdy… A hovada budou mit i casteji prachy. A zensky jsou na prachy a kvuli zivotni urovni spoustu veci prehlidnou, nebo tvrdi, ze si jich nevsimli. Nebo je nechteli videt. S hodne velkou pravdelodobnosti si zenska za podobnou situaci muze sama.

psychopatie má totiž znaky, který jsou pro ženský sexy, ale nemůžou za to ženský, že je to pro ně sexy, je to stejně prvotní hřích chlapů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
28.7.20 14:27
@pohledzdruhestrany píše:
psychopatie má totiž znaky, který jsou pro ženský sexy, ale nemůžou za to ženský, že je to pro ně sexy, je to stejně prvotní hřích chlapů :lol:

tak hysterky jsou taky oblibene milenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 14:29
@Andante píše:
Já bych byla opatrná s těmi hláškami o tom, jak se má holka nejdřív dostatečně zabezpečit, stát se finančně nezávislou a pak teprve plodit děti.

Protože když sem pak nějaká píše: „Do 26 let jsem studovala, pak atestace/koncipientura/čekatelství za téměř minimálku, trvalo 3-5 let než jsem dosáhla na aspoň průměrný plat. Partnera přestala moje 14hodinová pracovní doba bavit a rozešel se se mnou. Pak jsem byla tři roky sama. Teď je mi 35, jsem finančně zajištěná, mám super chlapa, snažíme se o miminko, ale vůbec to nejde,” tak dostane sodu, že sobecky upřednostnila kariéru před dětmi.

A pak: co je to “zabezpečit se”? Snad nemyslíte směšných 100.000,– Kč rezerv! Kdo z toho vyžije do tří let věku dítěte (ať už po odchodu od tyrana, nebo v soužití s lakomcem), tomu klobouk dolů…

no jde aspoň o sebebezpečnostní rezervu, na okamžitý odchod, protože jak se ukazuje, mnoho lidí (abych byl genderově korektní), nemá absolutně, ale opravdu absolutně, odhad na lidi…to by s eměly malé ženy učit už na základní škole, že musí mít připravený finanční či jiný zázemí na okamžitý odchod kdykoliv…pak by si ani ty chlapi toho tolik nedovolili, protože opravdu platí, že lidi si dovolí jen to, co jim ty dovolíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.7.20 14:30
psychopatie má totiž znaky, který jsou pro ženský sexy, ale nemůžou za to ženský, že je to pro ně sexy, je to stejně prvotní hřích chlapů :lol:

Casto jde o to, ze ty zjevne naznaky despotismu se v ocich zamilovane zenske zamenuji za prirozenou dominanci, auru uspesneho muze, odkapavajici testosteron ;) atd.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.7.20 14:30
@Eliška píše:
tak hysterky jsou taky oblibene milenky.

beru, třeba pro mě jsou psychopatky taky sexy, ale (už) to vím předem a je nutný s tím od začátku bezpečnostně pracovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.7.20 14:33
@Andante píše:

A pak: co je to “zabezpečit se”? Snad nemyslíte směšných 100.000,– Kč rezerv! Kdo z toho vyžije do tří let věku dítěte (ať už po odchodu od tyrana, nebo v soužití s lakomcem), tomu klobouk dolů…

Nemyslim, ze je nezbytne mit vyresene bydleni a milion na uctu. Spis je dobre mit pracovni smlouvu, kam se treba v tech dvou trech letech lze vratit a nejakou castku, ktera umozni okamzity odchod a zajisteni bydleni a zakladnich potreb alespon na prvni mesic dva, nez dotycne nabehnou davky ci sezene brigadu atd.

Příspěvek upraven 28.07.20 v 14:34

• Citovat
  • Upravit
4311
28.7.20 14:34
@MarieP píše:
@zrcadlo, proč několikaletý? Teror jen do té doby, než se zaměří na jinačí objekt. Nedovedu si - mimo jiné - představit situaci, kdy takto onanuji před partnerem ( pokud to nechce v rámci sexuálních hrátek). V tomto kontextu je to akt totálního pohrdání a ukázání, co vše si může dovolit. :nevim:

Já dovedu. Byla jsem hodně nadrzena během menstruace, ex pochopitelně sex nechtěl tak jsem si řekla - tak se naser a udělala se sama. Za hnus sebe nepovažuju, ani ho to nijak nepohorsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 14:34
@ontarova.stara píše:
Casto jde o to, ze ty zjevne naznaky despotismu se v ocich zamilovane zenske zamenuji za prirozenou dominanci, auru uspesneho muze, odkapavajici testosteron ;) atd.

no to si úplně nemyslím… prostě znaky psychopatie, jsou někdy velmi, velmi užitečné pro běžný život a jsou primárním znakem mnoha sexy povolání, kde je psychopatie nezbytnou výbavou…třeba opravdu není dobré aby vojevůdce, politik v době války nebo chirurg během těžké operace byl citlivý/váhající poeta, ale aby měl dostatečnou dávku bezbřehýho sebevědomí (jako součást narcismu) a říznul/nechal zabít 10 tisíc vojáků soupeře a tím zachránil život/desetitisíce životů ve své zemi a získal nesmrtelnou lásku žen

Příspěvek upraven 28.07.20 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.7.20 14:49
@someargue píše:
Já dovedu. Byla jsem hodně nadrzena během menstruace, ex pochopitelně sex nechtěl tak jsem si řekla - tak se naser a udělala se sama. Za hnus sebe nepovažuju, ani ho to nijak nepohorsilo

ta sedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.7.20 15:00

To že chce dítě je jen prázdná výhružka se kterou ví, že ublíží. Má mladou milenku a velkou firmu na starost. nemá se kdy starat o prcka a tak mu dítě nikdo nedá. Možná rozšířený styk, ale určitě ne střídavku.
Takže zakladatelko, začni si schraňovat jakékoliv důkazy o tom, že tě týrá. Získávej informace co se s tím dá dělat a co můžeš získat po rozchodu na zajištění sebe a malého, než proběhne soudní narovnání majetku. A pokud při soudu se objeví důkazy o týrání, a budeš mít dobrého právníka, tak ho oškubou jak kuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
28.7.20 15:05
no to si úplně nemyslím… prostě znaky psychopatie, jsou někdy velmi, velmi užitečné pro běžný život a jsou primárním znakem mnoha sexy povolání, kde je psychopatie nezbytnou výbavou…třeba opravdu není dobré aby vojevůdce, politik v době války nebo chirurg během těžké operace byl citlivý/váhající poeta, ale aby měl dostatečnou dávku bezbřehýho sebevědomí (jako součást narcismu) a říznul/nechal zabít 10 tisíc vojáků soupeře a tím zachránil život/desetitisíce životů ve své zemi a získal nesmrtelnou lásku žen

Psychopat nema vycitky svedimi, nema emocionalni empatii. Jeho produkt je destrukce, nudi se, lidi vyuziva jako hracky, z kterych ma bud osoh, anebo ho bavi. Potrebuje moc a penize.
Dobrej chirurg nepotrebuje byt psychopat, aby byl dobrej, kdezto psychopat lekar nema problem vzit uplatek, nema problem byt v konfliktu zajmu, pokud spolupracuje s farmafirmou a predepsat lek, kterej ma zavazne, vedlejsi ucinky, prestoze je k dizpozici bezpecnejsi, lek. Psychpat lekar nema problem v kariere splhat po zadach kolegu a potopit schopnejsich, atd..
Politik v dobe valky resi nasledky, ktere jini politici psychopati vyvolali, atd…
Skratka, je to nezmysl, co jsi napsal, ze psychopatie je nezbytna vybava.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky