Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně sice v okolí žádný takový příklad nemám, ale myslím, že najít správného chlapa se 4 dětma je v zásadě stejné jako najít jej bezdětná. Přeci když se dva seznámí a je jim spolu fajn, chlap nebude řešit, že se s tebou už nepotká, protože máš děti. Chlapa prostě zajímá, jestli jsi svobodná, pohledná a pro něj zajímavá. Stejně tak kdybyste se seznámili skrz děti (ve školce, škole) a padli si do noty, nebude řešit, že už děti máš, prostě jsi samoživitelka, matka v těžký situaci. Důležitý pro chlapy je, jestli se jim zalíbíš, porozumí si s tebou a tak. Neznám žádnýho, který by přistupoval ke vztahu stylem „je to kus, dobře se mi s ní povídá, ale má doma 4 děti, tak už jí nekontaktuju“, to je přece blbost ne?
@lasicce to si nemyslím, je to přece jen veliký omezení, jak časový, tak finanční, do budoucna bydlení atd, všechno už se začíná v 6ti lidech a ne ve dvou, nebo třeba s jedním prckem.. když vidím, jaká je to smečka, to není pro každý nervy…
![]()
Nevzdávej se
Ve dvou se to tak nějak lépe táhne, pokud si najdeš chlapa s dětmi, tak by to mohl pak být u vás doma vcelku mazec. Přítel se také při rozvodu vzdával a počítal, že zůstane sám. No, nedala jsem se odbýt a dnes to také táhnem ve dvou (někdy s malým spíše ve třech), půjde to uvidíš ![]()
@zlobikbobik píše:
@Krkael super podpis, jsem si říkala proč tam máš štíhlou výrobu o ono totozakladatelko, omlouvám se za tuto poznámku
jinak si myslím že chlapa najít můžeš.
Ano ano, budem pokračovat Kanbanem ![]()
@lasicce tvůj optimismis (spíš až naivitu) Ti upřímně závidím. Každý to bude minimálně hodně zvažovat. Rozhodně ženská s dětma není na odpis, ale napsat, že to je totálně jedno, to může jenom blázínek!
@ana11 a proč hned blázínek
, ono to totiž je jedno, zvlášt´ když jí bude mít opravdu rád…
Příspěvek upraven 14.05.14 v 16:44
@Anonymní píše:
@lasicce to si nemyslím, je to přece jen veliký omezení, jak časový, tak finanční, do budoucna bydlení atd, všechno už se začíná v 6ti lidech a ne ve dvou, nebo třeba s jedním prckem.. když vidím, jaká je to smečka, to není pro každý nervy…![]()
tak smečka to asi je, ale zase je větší sranda, partner může být bezdětný a právě po něčem takovém prahnout… čas pro dva si jde vymezit vždycky, i když kolem lítá smečka, tak se třeba dokáží o sebe postarat, navíc časem i odrostou
… snažím se na to dívat z pohledu toho chlapa a taky tak, že tobě bude něco kol. 40, počítám, a v tomhle věku se opravdu smířit se samotou navždy mi přijde předčasné
@brumdinka píše:
@ana11 a proč hned blázínek, ono to totiž je jedno…
Není. Zeptej se chlapa, zda by se nad tím ani nezamyslel. To, že to je jedno je bláhová představa…
@ana11 možná v tom určitá naivita bude, ale jsem z rozvedeného manželství, kdy mamina měla 2 děti a co si pamatuju, vždy se kolem ní nějací chlapy motali.. spíš měla problém je odhánět.. dokonce i teď, když jsme ve věku, že spolu jdeme na vínko, tak se třeba najde nějaký přísedící pán, který se moc rád dá do řeči a nevyptává se, kolik dětí vychovala nebo jestli nemá ještě caparty doma…i v 50-60, kdy jsou děti už z hnízda, dokáže být ženská kus
Příspěvek upraven 14.05.14 v 16:47
Co já vím, tak je tu jedna uživatelka, která si se 4 dětmi našla nového partnera a mají spolu 5.
Takže bych hlavu nevěšela.
![]()
@Anonymní píše:
@lasicce mě je 30
no bože, ve třiceti nad sebou lámat hůl a spílat si, že máš 4 děti, je podle mě opravdu ale opravdu předčasný… tady jsi blázínek ty ![]()
Není to nemožné, ale 4 cizí děti nebudou pro každého. Zase to bude dobré síto na charakter.
PS: 2 a 4 děti vážně neni totéž
@ana11 já jsem ale nenapsala, že by se nad tím nezamyslel…nad tím se zamyslí každej i já se zamyslím nad tím, jak to asi v reálu vypadá a to čistě a jen proto, že to s dvěma dětma 7 let od sebe neznám a nevidim na tom nic špatnýho…ale prostě pokud jí bude mít rád, tak do toho pude a vážně nebude řešit počet těch dětí, ale uplně jiný věci ![]()
Děti mám malinké, nejmladší je miminko a nejstarší je 6, tatínek se nám před rokem prostě asi zbláznil, nebo nevím, to je na dlouho… nechci hned te´d, ale časem bych ráda… když jsou děti dospělé, je to asi jiné, ale teda nedvedu si představit toho dobrodruha, co by si nabřinkl maminu se 4ma capartama… ale nějak jsem se pořád nevzdala nároku na lásku…