Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
přesně…takže zakladatelko, to že tak dopadla tvoje máma vůbec neznamená, že stejně můžeš dopadnout ty…ono totiž když se podíváte na některé ženské, tak se upřímně ani nedivim, že jsou sami, jelikož každej normální chlap radši zrhne
jo tak bohuzel vetsinou mam stesti na tyhle kterych neni skoda, kde jsou ty dobraci a uzasnyy, kde pak se hledaji nevim…asi pri detech je narocne je jit nekam hledat
Tak někdo se možná najde, ale šance jsou malé. Já osobně bych 4 cizí děti živit nechtěl. Jedno bych uvítal, dvě by nevadily, ale čtyři je scifi.
@Lili ty se nehledají, ty přijdou sami, když to nejmíň čekáš ![]()
ale jo pro některé at´ si klidně dál zůstanu těžce naivní
..uplně to samé jsem slyšela i dřív, kdy jsem narážela na samý blbce a říkala si, že snad normální chlapi neexistujou…pak jsem potkala svýho manžela v době, kdy jsem přestala hledat ![]()
prostě nejdřív je důležitý se srovnat sama se sebou, to ostatní pak přijde ![]()
@zoidberg píše:
Tak někdo se možná najde, ale šance jsou malé. Já osobně bych 4 cizí děti živit nechtěl. Jedno bych uvítal, dvě by nevadily, ale čtyři je scifi.
a proč bys je měl živit
tak snad děti živí oba partneři společně!
@Anonymní píše:
Holky díky, mám z toho ze všeho ještě nějak depku a představa, že dopadnu jako moje máti, ketrá taky prožila život jen se smnou a a se ssestrou, je sama, visí na nás a nikoho už k sobě najít nedokáže.. uuufff…
moje máti to samé..jak to bylo za mého dětství nevím, společenská byla dost, ale po dvou rozvodech taky asi nebyla zrovna optimisticky naladěná a vstřícná, asi se spíš bála už. Vím, že zkoušela i přes seznamku, ale fakt většině chlapů vadilo, že má mě (měla mě na tehdejší dobu pozdě, a studovala jsem dlouho, bydlela s ní..chlapi už chtěli klid a zázemí)..pak si našla až kolem 50let jednoho, to jsem byla už velká, žádná zátěž..ale nedopadlo to, holt už byli každý zvyklý na svoje, a mamka je soběstačná, nepotřebuje chlapa na gauči s pivem jen aby nebyla sama. Mrzí mě dodnes je sama..tak má aspoň vnoučata no. Ale je to škoda. No, člověk nikdy neví co ho v životě potká. Ale mít k sobě partnera se kterým se dobře žije a rozumí si, chce určitě každý.
Od mého bratra kamarád si vzal ženu se dvěma dětmi, on svobodný bezdětný, měli spolu třetí..a nakonec se taky rozešli..Nicméně tehdy fakt se mu každý divil, že si uvázal na krk ženu s dětma. Ale už je to tak 15let, myslím že dneska už je doba zas jiná.
AK.
Ono si vemte že i chlapi s dítětem můžou mít problém..ne každá žena na to má. Je to jiné než když je svobodný bezdětný..takhle se musí přizpůsobit situaci, doufat že s dítkem si sednou, že ex nebude dělat zle..Vím že kamarád mezi 25-30 měl dost problém někoho si najít, mladé holky tu situaci nedávaly, cítily se odstrčené, žárlily..v práci samí chlapi nebo ženské o které neměl zájem, nakonec chodil i na jógu, že by se tam mohla nějaká mladší žena vyskytovat..vztahy dneska, a najít si někoho není úplná sranda. A nakonec možná nejvíc udělá náhoda.
@brumdinka píše:
a proč bys je měl živittak snad děti živí oba partneři společně!
Dobře, tak podílet se na živení čtyřech cizích dětí. Třeba až budou všichni naráz na vysoké, to bude žůžo.
Ale zase je fakt, že kdyby měl chlap 4 děcka ve své péči, tak už by o něho nezavadila vůbec žádná.
Dle meho je velky rozdil si se 4 detmi nekoho najit a s nekym vytvorit dlouhodoby vztah. Ctyri cizi deti potiz budou, zena na ne bude dostavat mrzke alimenty a zivit bude hlavne zena a novy muz. Tudiz porizeni dalsiho spolecneho ditete muze byt uz existencni otazka a strach zeny, ze muz uprednostnuje jejich spolecne dite pred „jejimi“ detmi take nadela sve.
@zoidberg píše:
Dobře, tak podílet se na živení čtyřech cizích dětí. Třeba až budou všichni naráz na vysoké, to bude žůžo.
Ale zase je fakt, že kdyby měl chlap 4 děcka ve své péči, tak už by o něho nezavadila vůbec žádná.
no ja zadneho takoveho chlapa neznam, znam jednoho co se dal na jedno dite a hoooonem si poridil sve, no ja se ani nedivim, je to priroda ta se moc osalit proste neda
Ale jako jasně, že je to složitější než když jsou oba svobodní, ale to neznamená, že to nejde, když jen vezmu naší rodinu…tak mamka vdova zůstala se segrou sama, táta se rozvedl, taky měl dceru…pak se seznámil s mamkou a jsou spolu přes 40 let a rodina jsme všichni dohromady a já jako jejich společný dítě prostě mám 2 sestry a odjakživa jsou pro mě vlastní! a nikdy nikdo nikoho neupřednostňoval
a náhoda neexistuje ![]()
Příspěvek upraven 15.05.14 v 08:23
Zakladatelko, najít slušného chlapa je problém asi pro všechny. Fakt je ten, že tvoje početná rodina leckoho odradí, ale to neznamená, že nikoho nenajdeš.
@zoidberg no tak když už píšeš o tý vysoký, tak by se spíš měli dětičky už taky trochu víc starat o sebe ne
když nic jinýho tak aspoň chodit na brigády, o tom, že existuje studium při zaměstnání, jak jsem studovala já ani nemluvim… pak třeba stipendia atd…ono totiž když se chce, všechno jde, bohužel pro většinu lidí je jednodušší si neustále stěžovat, že to nejde…no tak pak to vážně nepůjde ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 4 malé děti a jsem čertsvě sama, tak přemýšlím o budoucnosti… Našla jste něketrá s více dětmi nového partnera pro život? Bezdětného, nebo s dětmi? Jak se vám žije?
prosím o zachování anonymity, je to ještě hodně čerstvé a nechci to moc troubit do světa…
díky zakl.
Nač chlapa, je to další starost navíc
,nestačil by třeba milenec? Pokud vystačíš s penězma, dalšího hledat mi přijde zbytečné
,aspoň já bych to tak měla ![]()
@brumdinka píše:
@zoidberg no tak když už píšeš o tý vysoký, tak by se spíš měli dětičky už taky trochu víc starat o sebe nekdyž nic jinýho tak aspoň chodit na brigády, o tom, že existuje studium při zaměstnání, jak jsem studovala já ani nemluvim… pak třeba stipendia atd…ono totiž když se chce, všechno jde, bohužel pro většinu lidí je jednodušší si neustále stěžovat, že to nejde…no tak pak to vážně nepůjde
Tak ty dětičky jsou momentálně malé, ale většina chlapů uvažuje racionálně a hledí do budoucnosti. Ony ty náklady na takovou hromadu dětí jsou fakt šílené, už ani nelze mít běžné auto, ale mikrobus. ![]()
@zoidberg ale jo jasně..ale i ten mikrobus se dá sehnat levněji a kolikrát má menší spotřebu něž některé druhy běžných aut ![]()