Mám 4 děti - šance na nový vztah?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
15.5.14 13:19
@Anonymní píše:
@Lili no, a já se naopak problémů nebojím, věřím že se to dá zvládnout, případně vyhledat pomoc..ale musí oba chtít. A uvažujem taky o společném mimču..časem..takže děti 4 :mrgreen:

ja se taky nebojim problemu jen si je proste nechci zamerne pridelavat :) to je cele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:19

@Lili však říkám že uvažujem..ne že nutně bude. Ale tak uvidíme. Už jsme dost staří a zkušení na to, abysme věděli co znamená mít rodinu.

• Citovat
  • Upravit
Menora
15.5.14 13:20
@zoidberg píše:
Tak někdo se možná najde, ale šance jsou malé. Já osobně bych 4 cizí děti živit nechtěl. Jedno bych uvítal, dvě by nevadily, ale čtyři je scifi.

Myslím, že jsi to napsal přesně tak jak to je.
Vždycky je nějaká šance, ale najít slušného muže ke 4 dětem, to už je opravdu klika.

• Citovat
  • Upravit
9006
15.5.14 13:20
@Anonymní píše:
@Lili však říkám že uvažujem..ne že nutně bude. Ale tak uvidíme. Už jsme dost staří a zkušení na to, abysme věděli co znamená mít rodinu.

jo ja taky uvazuju o BMW a vilce na marsu :) :) :) bylo by to krasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:21

@Lili všechno má své pro a proti, světlé a stinné stránky..některé problémy jsou vyváženy zas něčím jiným. Já si jsem vědoma toho co může být komplikované, kde můžou přijít problémy..ale to může přijít i v jiné situaci a s někým jiným, třeba i bezdětným.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 13:22

@Lili jo, bylo, ale když to nebude, nezblázníš se. Podobně to mám já. Chtěla bych ještě dítko, ale ne nutně. Když na to bude po všech stránkách, tak proč ne. Když ne tak ne.
Když na to budeš mít, tak si to BMW pořídíš (vilu na Marsu asi těžko)

• Citovat
  • Upravit
9006
15.5.14 13:22
@Anonymní píše:
@Lili všechno má své pro a proti, světlé a stinné stránky..některé problémy jsou vyváženy zas něčím jiným. Já si jsem vědoma toho co může být komplikované, kde můžou přijít problémy..ale to může přijít i v jiné situaci a s někým jiným, třeba i bezdětným.

S tim souhlasim, jen ja si myslim, kdyz tedy zvazim pro a proti, ze proti prevazuje, myslim pro zenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.5.14 13:24
@Anonymní píše:
@Lili jo, bylo, ale když to nebude, nezblázníš se. Podobně to mám já. Chtěla bych ještě dítko, ale ne nutně. Když na to bude po všech stránkách, tak proč ne. Když ne tak ne.
Když na to budeš mít, tak si to BMW pořídíš (vilu na Marsu asi těžko)

jo je to tak, mam problemu i tak dost proc si vedome privodit dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
15.5.14 13:25
@Lili píše:
no ano, to uz jsem od jednoho taky slysela, no mas deti to znamena ze je denne tepla vecere, svacinky tak tomu ale ja nerikam chlap to je dalsi deti a o adopci ja nestojim

Tak takhle jsem to vůbec nemyslel, ty musíš mít strašné zkušenosti s chlapama. Myslel jsem to z pohledu chlapa. Maminka většinou není zoufalka, která chce ihned oplodnit. Je mnohem zodpovědnější, protože má priority jinde než trdlování na diskotékách. Taky pokud je štíhlá po porodu, už asi štíhlá zůstane… atd… výhod je spousta.
A s tím vařením, no osobně si myslím, že chlapi to umí taky dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.5.14 13:26
@Lili píše:
takze by jsi se s potesenim dobrovolne starala o 4 deti?

Hele, je to jen úvaha, nejsem v té situaci, ale pocitově je mně bližší mít na starost svoje dvě děti a partnerovy dvě děti než situace, kdy mám své dvě děti a partnera bez dětí (případně jednou za 14 dní na víkend). Tak nějak mám pocit, že bych se nemusela cítit vděčná za to, že on se 24/7 otravuje s mými dětmi. Měla bych pocit, že ta práce a povinnosti jsou rozdělené pro všechny naše společné děti a není to jednostranné, že chlap přijde k dětem jako slepej k houslím. A to jenom podotýkám, že za současné situace bych se bez manžela o nás uměla dost dobře postarat, čili bych nový partner nemusel mít pocit, že byl vyhledán jako sponzor ženské, která se sama neuživí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:27

@Lili třeba proto, že když to nebereš jako problém, tak to problém není. :nevim: a i přesto že si můžeš být vědoma negativ, tak i ta pozitiva jsou důležitá. Fakt to vidím. Kamarádka si našla s jedním dítkem přítele, mladého (taky je mladá), svobodného, bezdětného..a skřípe to. Nechápe ji. Já tohleto neřeším..můj přítel ví jak to je, a takové problémy neznám co popisuje ona.

• Citovat
  • Upravit
9006
15.5.14 13:28
@zoidberg píše:
Tak takhle jsem to vůbec nemyslel, ty musíš mít strašné zkušenosti s chlapama. Myslel jsem to z pohledu chlapa. Maminka většinou není zoufalka, která chce ihned oplodnit. Je mnohem zodpovědnější, protože má priority jinde než trdlování na diskotékách. Taky pokud je štíhlá po porodu, už asi štíhlá zůstane… atd… výhod je spousta.
A s tím vařením, no osobně si myslím, že chlapi to umí taky dobře :)

chlap to umi dobre protoze to pro nej neni kazdodenni prace :) :) to by se mi taky varila, sobotni gulasek z plne lednice a byt slavna dalsi mesic :) :)

jo tak to jsem nevedela tohle: ze je potreba ze nikde netrajda, je stihla i po porodu no co dal? to jsou panecku dulezitosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
15.5.14 13:29
@Anonymní píše:
@Lili třeba proto, že když to nebereš jako problém, tak to problém není. :nevim: a i přesto že si můžeš být vědoma negativ, tak i ta pozitiva jsou důležitá. Fakt to vidím. Kamarádka si našla s jedním dítkem přítele, mladého (taky je mladá), svobodného, bezdětného..a skřípe to. Nechápe ji. Já tohleto neřeším..můj přítel ví jak to je, a takové problémy neznám co popisuje ona.

tak jasne v tomhle pohledu budete mit odlisne starosti, jeji kolousek nechape jesti starosti, a ty budes resit peci o dalsi dite, ex atd…, kazda jste nekde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:30

@zoidberg přesně tak to vnímám já..on ví že nehledám otce pro děti ani živitele (otce mají, a starat se budu muset vždycky hlavně sama o sebe, nechci být už na nikom závislá), nemusíme mít už děti, a už vůbec ne brzo (není mi 40), vím co můžu nabídnout a taky co očekávám. Štíhlá..no, po dvou dětech to jde, není to žádná hitparáda, ale on je nadšenej. Já zas vím jaký vztah mají s ex, a i to je pozitivní, vím že se dokáže domluvit, že nedělá problémy..díky tomu chápe že já musím být v kontaktu s otcem dětí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 13:33

@Lili jsme, ale u nás je ten vztah mnohem lepší, protože mám chlapa co má zkušenosti a ví co a jak po rozvodu, ví co znamená mít děti (kromě svého hlídává ještě sestře dvě děti)..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky