Mám jít na pracák, když jsem neudělala maturitu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101681
1.9.14 17:30

@Andreofix To jo, ale je rozdíl, když se tak nějak plynule uhne od tématu a když se tu máte potřebu hádat jak děti v mateřské školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 17:32

@j.a.n.i1 Já jsem si ale přece nezačla.. Já jsem teda jen plynule reagovalo na už dávno rozjetou diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 17:33
@kate02 píše:
Tak já si teda myslim, že moje mamka by absolutně netušila, jak je to s příhlášením se na pracák kvůli tomu, aby za mě zdravotní pojištění platil stát… :-) A to máme vztah pěknej… :nevim:Tu otázku chápu, já třeba dělám všechno proto, abych se na pracák vůbec hlásit nemusela, ale chápu, že ona to řeší… A nevidím na tom nic moc špatnýho… :nevim:

Tak moje by to nejspíš taky nevěděla, ale dala by mi nejlepší odpověď. Zavolej si tam.

• Citovat
  • Upravit
26093
1.9.14 17:36
@lucenka píše:
Tak moje by to nejspíš taky nevěděla, ale dala by mi nejlepší odpověď. Zavolej si tam.

Tak to se ale nemusí zakládat milion a jedna diskuze na téma „co po rodičáku, kdy se hlásit na pracák“ a co já vím, co ještě ;) Všichni ti lidi si tam můžou zavolat, tak tady se holt ptá holka, která má po škole… :nevim: Dívný mi to nepřijde, protože to částečně s „dětma“ ještě taky souvisí, ne? ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.9.14 17:36
@lucenka píše:
Tak moje by to nejspíš taky nevěděla, ale dala by mi nejlepší odpověď. Zavolej si tam.

Což při informacích, které umí některé úřednice podávat, není jisté, že by byla nejlepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 17:40
@j.a.n.i1 píše:
Což při informacích, které umí některé úřednice podávat, není jisté, že by byla nejlepší ;-)

A když si na ten úřad dojde osobně, tak ta úřednice najednou podá jiné informace? Nebo ji líp poradí ženy, které jsem na rodičáku a s daným tématem nemají nic společného jenom o něm něco tuší?

• Citovat
  • Upravit
101681
1.9.14 18:06
@lucenka píše:
A když si na ten úřad dojde osobně, tak ta úřednice najednou podá jiné informace? Nebo ji líp poradí ženy, které jsem na rodičáku a s daným tématem nemají nic společného jenom o něm něco tuší?

Když narazí na jinou úřednici, tak je to dost dobře možné…
A jestlilíp to je otázkou, někdy ne někdy ano, ale na netu je možnost vyhledávat a porovnávat informace, u úřednice víš houby, jestli je ta odpověď správná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.9.14 19:02

Dle mého je nejlepší na netu vyhledat informace a jít poučená na úřad. Tam už se pak člověk nějak dopátrá. Ale základ to chce mít, aby pak věděl, na co se ptát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
1.9.14 19:18

@lucenka Jo a tady třeba je krásná ukázka toho, co se taky na úřadě člověk může dozvědět - zde ohledně délky podpory v nezaměstanosti… 4. příspěvek a dořešeno o 2 strany dále, že podané informace nebyly pravdivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 10:01

Precetla jsem si dotaz i diskuzi a musim dat za pravdu @Andreofix i @Adduše, nestacim se nekterym komentarum divit, soudit hned nekoho aniz bych ho znala a vedela o nem vse podstatny ohledne dotazu na ktery se pta, tak to je fakt sila..a mimo to…tohle mi jako urazka pripada

@Haku píše:
@Agnesita „na to se nikdo neptal“ no, to je uroven komunikace toto :roll:
A vzorna neni. Kdyby byla tak by nemusela na opravky.

Staci ztratit u zkousek jeden jediny bod a uz to clovek neudela, to podle me neni znamka toho zda je clovek vzorny nebo ne…to je fakt prehnany, asi jste vcera nekoukali na zpravy, ale maturitu neudelalo 20tis studentu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 10:03

@dudusto Myslim, ze se nemas za co stydet, ze vzorna jsi a drzim pesti at to toho 17teho udelas…pfuj pfuj pfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
2.9.14 10:05
@Hanka79 píše:
Precetla jsem si dotaz i diskuzi a musim dat za pravdu @Andreofix i @Adduše, nestacim se nekterym komentarum divit, soudit hned nekoho aniz bych ho znala a vedela o nem vse podstatny ohledne dotazu na ktery se pta, tak to je fakt sila..a mimo to…tohle mi jako urazka pripadaStaci ztratit u zkousek jeden jediny bod a uz to clovek neudela, to podle me neni znamka toho zda je clovek vzorny nebo ne…to je fakt prehnany, asi jste vcera nekoukali na zpravy, ale maturitu neudelalo 20tis studentu…
:lol: a někdo, kdo si založí duplicitní nick (šnekovic) aby mohl psát urážlivé komentáře ti příjde dospělý a rozumný? Mě ne a proto už k dámě Andreofix nemám co dodat :mrgreen:

(btw. je zablokovaná za ten druhý nick)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 10:11

@Aletheia Ja jsem, ale o nikom nepsala, ze mi neprijde jako dospely a rozumny :) jen proste nesouhlasim, kdyz nekdo o nekom neco pise a pritom ho vubec nezna a nevi jak se cela situace ma, nemam rada ukvapene zavery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
2.9.14 10:14
@Hanka79 píše:
@Aletheia Ja jsem, ale o nikom nepsala, ze mi neprijde jako dospely a rozumny :) jen proste nesouhlasim, kdyz nekdo o nekom neco pise a pritom ho vubec nezna a nevi jak se cela situace ma, nemam rada ukvapene zavery ;)

a první příspěvek dámy ti přišel v pořádku, příjde do diskuze, nemá nic k věci a jenom všechny pozurážela? a pokračovala v tom celou diskuzi, i kdyby měl takový člověk názor k světu tak ho nebudu poslouchat protože ho neumí říct normálně. Asi jsi nečetla celou diskuzi ale dáma poměrně dost psala o ostatní i když o nich nic neví, tedy přesně to co ty odsuzuješ :mrgreen:

ale tady šlo hlavně o vsuvku že si musela pomoct nickem aby mohla urážet a tím jsme přestala brát vážně cokoliv co napsala… protože je to ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.9.14 10:15
@Aletheia píše: :lol: a někdo, kdo si založí duplicitní nick (šnekovic) aby mohl psát urážlivé komentáře ti příjde dospělý a rozumný? Mě ne a proto už k dámě Andreofix nemám co dodat :mrgreen:(btw. je zablokovaná za ten druhý nick)

jí to těhotenství nějak vlezlo na mozek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová