Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andreofix To jo, ale je rozdíl, když se tak nějak plynule uhne od tématu a když se tu máte potřebu hádat jak děti v mateřské školce…
@j.a.n.i1 Já jsem si ale přece nezačla.. Já jsem teda jen plynule reagovalo na už dávno rozjetou diskuzi ![]()
@kate02 píše:
Tak já si teda myslim, že moje mamka by absolutně netušila, jak je to s příhlášením se na pracák kvůli tomu, aby za mě zdravotní pojištění platil stát…A to máme vztah pěknej…
Tu otázku chápu, já třeba dělám všechno proto, abych se na pracák vůbec hlásit nemusela, ale chápu, že ona to řeší… A nevidím na tom nic moc špatnýho…
Tak moje by to nejspíš taky nevěděla, ale dala by mi nejlepší odpověď. Zavolej si tam.
@lucenka píše:
Tak moje by to nejspíš taky nevěděla, ale dala by mi nejlepší odpověď. Zavolej si tam.
Tak to se ale nemusí zakládat milion a jedna diskuze na téma „co po rodičáku, kdy se hlásit na pracák“ a co já vím, co ještě
Všichni ti lidi si tam můžou zavolat, tak tady se holt ptá holka, která má po škole…
Dívný mi to nepřijde, protože to částečně s „dětma“ ještě taky souvisí, ne?
![]()
@lucenka píše:
Což při informacích, které umí některé úřednice podávat, není jisté, že by byla nejlepší ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Což při informacích, které umí některé úřednice podávat, není jisté, že by byla nejlepší
A když si na ten úřad dojde osobně, tak ta úřednice najednou podá jiné informace? Nebo ji líp poradí ženy, které jsem na rodičáku a s daným tématem nemají nic společného jenom o něm něco tuší?
@lucenka píše:
A když si na ten úřad dojde osobně, tak ta úřednice najednou podá jiné informace? Nebo ji líp poradí ženy, které jsem na rodičáku a s daným tématem nemají nic společného jenom o něm něco tuší?
Když narazí na jinou úřednici, tak je to dost dobře možné…
A jestlilíp to je otázkou, někdy ne někdy ano, ale na netu je možnost vyhledávat a porovnávat informace, u úřednice víš houby, jestli je ta odpověď správná.
Dle mého je nejlepší na netu vyhledat informace a jít poučená na úřad. Tam už se pak člověk nějak dopátrá. Ale základ to chce mít, aby pak věděl, na co se ptát.
@lucenka Jo a tady třeba je krásná ukázka toho, co se taky na úřadě člověk může dozvědět - zde ohledně délky podpory v nezaměstanosti… 4. příspěvek a dořešeno o 2 strany dále, že podané informace nebyly pravdivé.
Precetla jsem si dotaz i diskuzi a musim dat za pravdu @Andreofix i @Adduše, nestacim se nekterym komentarum divit, soudit hned nekoho aniz bych ho znala a vedela o nem vse podstatny ohledne dotazu na ktery se pta, tak to je fakt sila..a mimo to…tohle mi jako urazka pripada
@Haku píše:
@Agnesita „na to se nikdo neptal“ no, to je uroven komunikace toto
A vzorna neni. Kdyby byla tak by nemusela na opravky.
Staci ztratit u zkousek jeden jediny bod a uz to clovek neudela, to podle me neni znamka toho zda je clovek vzorny nebo ne…to je fakt prehnany, asi jste vcera nekoukali na zpravy, ale maturitu neudelalo 20tis studentu…
@dudusto Myslim, ze se nemas za co stydet, ze vzorna jsi a drzim pesti at to toho 17teho udelas…pfuj pfuj pfuj ![]()
@Hanka79 píše:
Precetla jsem si dotaz i diskuzi a musim dat za pravdu @Andreofix i @Adduše, nestacim se nekterym komentarum divit, soudit hned nekoho aniz bych ho znala a vedela o nem vse podstatny ohledne dotazu na ktery se pta, tak to je fakt sila..a mimo to…tohle mi jako urazka pripadaStaci ztratit u zkousek jeden jediny bod a uz to clovek neudela, to podle me neni znamka toho zda je clovek vzorny nebo ne…to je fakt prehnany, asi jste vcera nekoukali na zpravy, ale maturitu neudelalo 20tis studentu…
(btw. je zablokovaná za ten druhý nick)
@Aletheia Ja jsem, ale o nikom nepsala, ze mi neprijde jako dospely a rozumny
jen proste nesouhlasim, kdyz nekdo o nekom neco pise a pritom ho vubec nezna a nevi jak se cela situace ma, nemam rada ukvapene zavery ![]()
@Hanka79 píše:
@Aletheia Ja jsem, ale o nikom nepsala, ze mi neprijde jako dospely a rozumnyjen proste nesouhlasim, kdyz nekdo o nekom neco pise a pritom ho vubec nezna a nevi jak se cela situace ma, nemam rada ukvapene zavery
a první příspěvek dámy ti přišel v pořádku, příjde do diskuze, nemá nic k věci a jenom všechny pozurážela? a pokračovala v tom celou diskuzi, i kdyby měl takový člověk názor k světu tak ho nebudu poslouchat protože ho neumí říct normálně. Asi jsi nečetla celou diskuzi ale dáma poměrně dost psala o ostatní i když o nich nic neví, tedy přesně to co ty odsuzuješ ![]()
ale tady šlo hlavně o vsuvku že si musela pomoct nickem aby mohla urážet a tím jsme přestala brát vážně cokoliv co napsala… protože je to ubohé.
@Aletheia píše:a někdo, kdo si založí duplicitní nick (šnekovic) aby mohl psát urážlivé komentáře ti příjde dospělý a rozumný? Mě ne a proto už k dámě Andreofix nemám co dodat
(btw. je zablokovaná za ten druhý nick)
jí to těhotenství nějak vlezlo na mozek ![]()