Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Haku já ti řeknu proč, protože jsem taky dlouho nemohla sehnat práci. a řeči stylu: A CO TAKHLE DO PRÁCE? mě totálně vyvádí z míry! někdy to prostě nejde i když chceš…
@Andreofix píše:
@neumisa Nenavážej se do mě laskavě a hleď si svýho.
A to od nekoho kdo se tu navazi do vsech s jinym narozem ![]()
@Haku Prosím tě, ty paní dokonalá. Chováš se jak nějaká 50ti letá zapšklá babka v letech co už nemá nic jinýho na práci než moralizovat dnešní mládež. Taková snad nikdy nebudu.
@Andreofix píše:
@neumisa Nenavážej se do mě laskavě a hleď si svýho.
nenavážím se, pouze ti objasňuji stav věci. Tebe se diskuze netýká. Nezakládala jsi ji, nemáš stejný problém jako zakladatelka, pouze tady házíš vulgaritami na všechny strany. Jediný, kdo by si mohl stěžovat, je zakladatelka. Ta však (narozdíl od tebe) komunikuje slušně, věcně a bez urážení se. Máš-li nějaký problém, zobni si pilulku a přestaň se plantat do diskuze, ke které nemáš co říct. A když už se míníš veřejně projevovat, chovej se slušně - pak se i ostatní budou chovat slušně k tobě.
@neumisa Tak mi nic neobjasňuj
nikdo se tě o žádný objasňování neprosil ![]()
@Andreofix píše:
@Haku Prosím tě, ty paní dokonalá. Chováš se jak nějaká 50ti letá zapšklá babka v letech co už nemá nic jinýho na práci než moralizovat dnešní mládež. Taková snad nikdy nebudu.
Jediny kdo se tady chova zapskle jsi ty. respektive neprimerene.Asi ti z toho tehotenstvi lehce blazni hormony jinak si tu tvou verbalni agresivitu nedokazu vysvetlit
Co se rozcilujes? A co je vubec zapskleho na tom, ze preferuji radeji pracovni pomer jak UP?
@Haku Ale vůbec nic, ale jestli sis nevšimla, tak jsem se ti asi před hodinou docela normálně snažila vysvětlit, že ne každýmu se ta práce podaří snadno najít.. A tys to tu na ni vybalila jak kdyby byla nějakej póvl, že si vůbec dovolila se dokonce zeptat, jak je to z pracákem. To mě prostě dokáže vždycky strašně naštvat. Ne každej je na pracáku dobrovolně. Ale ty evidentně jak kdybys byla z úplně jiné doby a nesledovala dění okolo sebe kdy je každej rád, že nějak existuje.
@Andreofix píše:
@lucenka A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná…
Takže teď ve dvaceti už rozum máš, jo
![]()
Holky klid, někde si posílit ego musí ![]()
Teda, na to, že zakladatelka zeptala dost jasně, tak se tu rozjelo 7 stránek plků a správnou odpověď si musela zjistit sama… a to, že není důvod se na UP hnát hned, stačí kdykoliv do konce září, protože to možná ani nebude nutné, buď pokud do konce září nastoupí do práce nebo se dostane na vysokou - to jde i s maturitou v září…
@j.a.n.i1 Já jsem jí to tu psala. Speciálně kvůli ní jsem to hledala a dala i odkazy ![]()
@Amys To někdo tvrdil? Ale aspon nikoho nepoučuju o tom jak je jednoduchý najít si práci a že jsi hned lenoch když jdeš na pracák. Prosím vás baby. Podejte si ruce a odkráčejte všechny společně do zadních částí.
@Andreofix píše:
To někdo tvrdil? Ale aspon nikoho nepoučuju o tom jak je jednoduchý najít si práci a že jsi hned lenoch když jdeš na pracák. Prosím vás baby. Podejte si ruce a odkráčejte všechny společně do zadních částí.
to je podle tebe slušné vyjadřování? I bych ti napsala, co mě zrovna teď svrbí na prstech, ale nestojíš mi za ban.
@Andreofix píše:
@Amys To někdo tvrdil? Ale aspon nikoho nepoučuju o tom jak je jednoduchý najít si práci a že jsi hned lenoch když jdeš na pracák. Prosím vás baby. Podejte si ruce a odkráčejte všechny společně do zadních částí.
Tak a stacilo! Prestan s urazenim. Jestli neumis diskutovat bez toho, abys byla sprosta, tak tu nemas co delat ty.