Mám jít na pracák, když jsem neudělala maturitu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1188
1.9.14 17:21

@neumisa No vidíš tak už to prostě nekomentuj a starej se o sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 17:22
@Andreofix píše:
@lucenka A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná a všechno toto je v první chvíli zajímalo. Proboha ženský, vy jste nikdy nebyly mladý??? :think: já samozřejmě nepodporuju žádný flákače, ale jako zdá se mi prostě že to přeháníte.

V 19 jsem byla natolik vyzrálá abych udělala maturitu levou zadní a mohla jít bydlet se svým partnerem. A měla jsem dobrý vztah s mamkou, že bych se nemusela na takovéto otázky ptát na diskuzním fóru určeném primárně pro maminky s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
1188
1.9.14 17:22

@Haku Máš pravdu, taky si začínám říkat, že mezi babama jako jste vy NAŠTĚSTÍ nemám co dělat. Tudíž se loučím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
1.9.14 17:23
@Andreofix píše:
@neumisa No vidíš tak už to prostě nekomentuj a starej se o sebe :)

jsme ve veřejné diskuzi, takže si budu komentovat, co se mi zlíbí, bez ohledu na to, kam všude mě pošleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 17:23

@lucenka Já se taky od svých 18 ti let starám sama o sebe a s rodiči nebydlím. Ale i tak nemůžu tvrdit, že můj mozek byl natolik vyzrálej abych nepotřebovala nikdy od nikoho poradit. To snad nebudu moct tvrdit nikdy - teda nevím jak ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 17:24
@Andreofix píše:
@Haku Máš pravdu, taky si začínám říkat, že mezi babama jako jste vy NAŠTĚSTÍ nemám co dělat. Tudíž se loučím :mavam: :mavam:

Nechci se te dotknout, jsi ted nejaka precitlivela, ale my bysme te mezi sebe ani nevzaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
1.9.14 17:25
@Amys píše:
@j.a.n.i1 Já jsem jí to tu psala. Speciálně kvůli ní jsem to hledala a dala i odkazy :nevim:

Jo, to jsem koukala, ale taky to bylo malinko zavádějící, i když je mi jasný, že ne úmyslně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 17:26
@Andreofix píše:
@lucenka Já se taky od svých 18 ti let starám sama o sebe a s rodiči nebydlím. Ale i tak nemůžu tvrdit, že můj mozek byl natolik vyzrálej abych nepotřebovala nikdy od nikoho poradit. To snad nebudu moct tvrdit nikdy - teda nevím jak ty :nevim:

Já se taky klidně na něco zeptám. Ale na diskuzním fóru pro maminky s dětmi bych se na toto téma neptala.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
@Andreofix píše:
@lucenka Já se taky od svých 18 ti let starám sama o sebe a s rodiči nebydlím. Ale i tak nemůžu tvrdit, že můj mozek byl natolik vyzrálej abych nepotřebovala nikdy od nikoho poradit. To snad nebudu moct tvrdit nikdy - teda nevím jak ty :nevim:

Já se taky klidně na něco zeptám. Ale na diskuzním fóru pro maminky s dětmi bych se na toto téma neptala.

• Citovat
  • Upravit
20777
@Andreofix píše:
@Amys To někdo tvrdil? Ale aspon nikoho nepoučuju o tom jak je jednoduchý najít si práci a že jsi hned lenoch když jdeš na pracák. Prosím vás baby. Podejte si ruce a odkráčejte všechny společně do zadních částí.

Ze slov A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná mi vychází, že teď už se za rozumnou považuješ ;) Proto ta nadsázka s dvacítkou ;) Jestli se teda můžu zeptat, kolik ti vlastně je (odpovídat, samozřejmě nemusíš)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
1.9.14 17:27

@Amys Ale rozhodně si byla, na rozdíl od ostatních k tématu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.9.14 17:27
@j.a.n.i1 píše:
Jo, to jsem koukala, ale taky to bylo malinko zavádějící, i když je mi jasný, že ne úmyslně ;)

To uznávám, ale snažila jsem se :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
1.9.14 17:28

@Amys Jojo, na rozdíl od dalších :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 17:29

@lucenka Já myslím, že diskuzí, který jsou trochu mimo je tu více nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.9.14 17:30
@lucenka píše:
V 19 jsem byla natolik vyzrálá abych udělala maturitu levou zadní a mohla jít bydlet se svým partnerem. A měla jsem dobrý vztah s mamkou, že bych se nemusela na takovéto otázky ptát na diskuzním fóru určeném primárně pro maminky s dětmi.

Tak já si teda myslim, že moje mamka by absolutně netušila, jak je to s příhlášením se na pracák kvůli tomu, aby za mě zdravotní pojištění platil stát… :-) A to máme vztah pěknej… :nevim:

Tu otázku chápu, já třeba dělám všechno proto, abych se na pracák vůbec hlásit nemusela, ale chápu, že ona to řeší… A nevidím na tom nic moc špatnýho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová