Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa No vidíš tak už to prostě nekomentuj a starej se o sebe ![]()
@Andreofix píše:
@lucenka A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná a všechno toto je v první chvíli zajímalo. Proboha ženský, vy jste nikdy nebyly mladý???já samozřejmě nepodporuju žádný flákače, ale jako zdá se mi prostě že to přeháníte.
V 19 jsem byla natolik vyzrálá abych udělala maturitu levou zadní a mohla jít bydlet se svým partnerem. A měla jsem dobrý vztah s mamkou, že bych se nemusela na takovéto otázky ptát na diskuzním fóru určeném primárně pro maminky s dětmi.
@Haku Máš pravdu, taky si začínám říkat, že mezi babama jako jste vy NAŠTĚSTÍ nemám co dělat. Tudíž se loučím
![]()
@Andreofix píše:
@neumisa No vidíš tak už to prostě nekomentuj a starej se o sebe
jsme ve veřejné diskuzi, takže si budu komentovat, co se mi zlíbí, bez ohledu na to, kam všude mě pošleš.
@lucenka Já se taky od svých 18 ti let starám sama o sebe a s rodiči nebydlím. Ale i tak nemůžu tvrdit, že můj mozek byl natolik vyzrálej abych nepotřebovala nikdy od nikoho poradit. To snad nebudu moct tvrdit nikdy - teda nevím jak ty ![]()
@Andreofix píše:
@Haku Máš pravdu, taky si začínám říkat, že mezi babama jako jste vy NAŠTĚSTÍ nemám co dělat. Tudíž se loučím![]()
Nechci se te dotknout, jsi ted nejaka precitlivela, ale my bysme te mezi sebe ani nevzaly ![]()
@Amys píše:
@j.a.n.i1 Já jsem jí to tu psala. Speciálně kvůli ní jsem to hledala a dala i odkazy
Jo, to jsem koukala, ale taky to bylo malinko zavádějící, i když je mi jasný, že ne úmyslně ![]()
@Andreofix píše:
@lucenka Já se taky od svých 18 ti let starám sama o sebe a s rodiči nebydlím. Ale i tak nemůžu tvrdit, že můj mozek byl natolik vyzrálej abych nepotřebovala nikdy od nikoho poradit. To snad nebudu moct tvrdit nikdy - teda nevím jak ty
Já se taky klidně na něco zeptám. Ale na diskuzním fóru pro maminky s dětmi bych se na toto téma neptala.
@Andreofix píše:
@lucenka Já se taky od svých 18 ti let starám sama o sebe a s rodiči nebydlím. Ale i tak nemůžu tvrdit, že můj mozek byl natolik vyzrálej abych nepotřebovala nikdy od nikoho poradit. To snad nebudu moct tvrdit nikdy - teda nevím jak ty
Já se taky klidně na něco zeptám. Ale na diskuzním fóru pro maminky s dětmi bych se na toto téma neptala.
@Andreofix píše:
@Amys To někdo tvrdil? Ale aspon nikoho nepoučuju o tom jak je jednoduchý najít si práci a že jsi hned lenoch když jdeš na pracák. Prosím vás baby. Podejte si ruce a odkráčejte všechny společně do zadních částí.
Ze slov A že zrovna každá z nás byla v 19ti letech hrozně rozumná mi vychází, že teď už se za rozumnou považuješ
Proto ta nadsázka s dvacítkou
Jestli se teda můžu zeptat, kolik ti vlastně je (odpovídat, samozřejmě nemusíš)?
@j.a.n.i1 píše:
Jo, to jsem koukala, ale taky to bylo malinko zavádějící, i když je mi jasný, že ne úmyslně
To uznávám, ale snažila jsem se
![]()
@lucenka Já myslím, že diskuzí, který jsou trochu mimo je tu více nemyslíš?
@lucenka píše:
V 19 jsem byla natolik vyzrálá abych udělala maturitu levou zadní a mohla jít bydlet se svým partnerem. A měla jsem dobrý vztah s mamkou, že bych se nemusela na takovéto otázky ptát na diskuzním fóru určeném primárně pro maminky s dětmi.
Tak já si teda myslim, že moje mamka by absolutně netušila, jak je to s příhlášením se na pracák kvůli tomu, aby za mě zdravotní pojištění platil stát…
A to máme vztah pěknej… ![]()
Tu otázku chápu, já třeba dělám všechno proto, abych se na pracák vůbec hlásit nemusela, ale chápu, že ona to řeší… A nevidím na tom nic moc špatnýho… ![]()