Mám jít na pracák, když jsem neudělala maturitu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7211
3.9.14 15:46
@Andreofix píše:
@Aletheia Ty hvězdo, než zase začneš příště někoho veřejně obviňovat tak se aspoň zjisti pravdivé informace :) a nehraj si tady na to, že seš děd vševěd a všemu hrozně rozumíš když víš prd :)

holčičko mě to psal admin :* takže už toho nech, akorát se ztrapnuješ. Jestli to teda víc jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
3.9.14 15:47
@admin píše:
@lucenka Zdravím,
došlo ke zneužití stejného přístupu jinou osobou, proto jsem odblokovala. Smažu nick z diskuze o uživatelích.Monika

nechápu. Jakože k jejímu počítači sedl někdo jiný, kdo úplnou náhodou urážel ve stejné diskuzi jako ona ale ona to nebyla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
3.9.14 15:51
@jája428 píše: :mrgreen: nad tím tu taky přemýšlím. a admin ji to věří? 8o

no právě… Tak když už jsme u těch pohádek tak já jsem krásná vysoká blondýna s IQ 150 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.9.14 15:54
@Aletheia píše:
nechápu. Jakože k jejímu počítači sedl někdo jiný, kdo úplnou náhodou urážel ve stejné diskuzi jako ona ale ona to nebyla? :think:

Taky to nechápu, asi nějaká vyšší moc :-D

• Citovat
  • Upravit
7211
3.9.14 16:01
@jája428 píše: :mrgreen: aspoň někdo tu má vyšší ig

jistě, všechny jsme krasavice, inteligentní :jazyk: :mrgreen:

(doufám že se admin vyjádří jestli to tak opravdu je, možná to jenom špatně chápeme :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.14 17:03

Tak zřejmě někdo nick opět zneužívá, páč charakter příspěvků se nezměnil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.14 17:22
@jája428 Mluvím o jejích příspěvcích tady. Pořád je to vedeno ve stejném duchu a to evidentně :lol:
@Andreofix píše:
@Aletheia Ty hvězdo, než zase začneš příště někoho veřejně obviňovat tak se aspoň zjisti pravdivé informace :) a nehraj si tady na to, že seš děd vševěd a všemu hrozně rozumíš když víš prd :)

A pokud jí někdo zneužívá nick, tak snad je dospělá a umí si změnit heslo a líp si to zabezpečit (ale dost o tom pochybuju) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.9.14 17:31

Hele holky doteď to byla jeste celkem sranda. Ale vy nemate zivot?? Ze neustale probirate me? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.14 17:36

@Andreofix Pro mě to od začátku sranda nebyla. Docela jsi se tu do holek navážela, ale to už je jedno :nevim: Mně stačí, když v tom nebudeš pokračovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.14 17:37

@jája428 Já asi nepochopila nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.9.14 17:41

@Amys Nezlob se na me, ale co tu ted delate vy? Myslim, ze tady po tom vasem odpolednim vykonu si nemame vubec co vycitat :)ale jestli chcete probirejte me dal. Jsem rada stredem zajmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.9.14 17:41

@Amys Nezlob se na me, ale co tu ted delate vy? Myslim, ze tady po tom vasem odpolednim vykonu si nemame vubec co vycitat :)ale jestli chcete probirejte me dal. Jsem rada stredem zajmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
3.9.14 17:47

@jája428 to uz neni moje povinnost. Vysvetlila jsrm to adminum. Nemuzete ale na jednoho cloveka svest vsechno zlo sveta. Tak to bohuzel nefungje. Mejte se damy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová