Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andreofix píše:
@Aletheia Ty hvězdo, než zase začneš příště někoho veřejně obviňovat tak se aspoň zjisti pravdivé informacea nehraj si tady na to, že seš děd vševěd a všemu hrozně rozumíš když víš prd
holčičko mě to psal admin
takže už toho nech, akorát se ztrapnuješ. Jestli to teda víc jde…
@admin píše:
@lucenka Zdravím,
došlo ke zneužití stejného přístupu jinou osobou, proto jsem odblokovala. Smažu nick z diskuze o uživatelích.Monika
nechápu. Jakože k jejímu počítači sedl někdo jiný, kdo úplnou náhodou urážel ve stejné diskuzi jako ona ale ona to nebyla? ![]()
@jája428 píše:nad tím tu taky přemýšlím. a admin ji to věří?
no právě… Tak když už jsme u těch pohádek tak já jsem krásná vysoká blondýna s IQ 150 ![]()
@Aletheia píše:
nechápu. Jakože k jejímu počítači sedl někdo jiný, kdo úplnou náhodou urážel ve stejné diskuzi jako ona ale ona to nebyla?
Taky to nechápu, asi nějaká vyšší moc ![]()
@jája428 píše:aspoň někdo tu má vyšší ig
jistě, všechny jsme krasavice, inteligentní
![]()
(doufám že se admin vyjádří jestli to tak opravdu je, možná to jenom špatně chápeme
)
Tak zřejmě někdo nick opět zneužívá, páč charakter příspěvků se nezměnil ![]()
@Andreofix píše:
@Aletheia Ty hvězdo, než zase začneš příště někoho veřejně obviňovat tak se aspoň zjisti pravdivé informacea nehraj si tady na to, že seš děd vševěd a všemu hrozně rozumíš když víš prd
A pokud jí někdo zneužívá nick, tak snad je dospělá a umí si změnit heslo a líp si to zabezpečit (ale dost o tom pochybuju) ![]()
Hele holky doteď to byla jeste celkem sranda. Ale vy nemate zivot?? Ze neustale probirate me? ![]()
@Andreofix Pro mě to od začátku sranda nebyla. Docela jsi se tu do holek navážela, ale to už je jedno
Mně stačí, když v tom nebudeš pokračovat ![]()
@Amys Nezlob se na me, ale co tu ted delate vy? Myslim, ze tady po tom vasem odpolednim vykonu si nemame vubec co vycitat
ale jestli chcete probirejte me dal. Jsem rada stredem zajmu ![]()
@Amys Nezlob se na me, ale co tu ted delate vy? Myslim, ze tady po tom vasem odpolednim vykonu si nemame vubec co vycitat
ale jestli chcete probirejte me dal. Jsem rada stredem zajmu ![]()
@jája428 to uz neni moje povinnost. Vysvetlila jsrm to adminum. Nemuzete ale na jednoho cloveka svest vsechno zlo sveta. Tak to bohuzel nefungje. Mejte se damy