Mám jít na pracák, když jsem neudělala maturitu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
1.9.14 16:39

@dudusto Schvaluji..Držím palce u maturity :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.9.14 16:44
@dudusto píše:
No teda, nečekala jsem, že se ta diskuze takhle rozjede a obzvlášť takovým směrem :mrgreen: To jsem vůbec nechtěla..

Každopádně, dnes jsem na tom úřadu práce byla, a bylo mi řečeno, že mám přijít až s kopií mat. vysvědčení. Student sice jsem do 31.8., ale prý na to vše mám čas až do konce září. No a k těm komentářům typu, jak je možné že už dávno nepracuji, nemám práci sehnanou apod. - Od května do srpna jsem měla brigádu, a na pracák jsem se chtěla přihlásit, protože sama nevím co přesně bude, máme nějaké plány do budoucna s přítelem (zahraničí, možná podnikání apod.), ale to až bude více času. A práci si samozřejmě snažím také hledat, ale to vše chci až budu mít maturitu jistou.

:mavam:

tak si to přečtěte babizny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.9.14 16:51
@lucenka píše:
to by mě docela zajímalo, co ti tak úřad práce sežene :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 16:52
@Adduše píše:
tak si to přečtěte babizny!
Proc stale urazite?Ja to nechapu.Nikdo tady nikoho neurazil,krome vas,ktere urazi ty co maji jiny nazor.Jako baby jagy,babizny…To je tak na urovni materske skolky.
@Andreofix píše:
@dudusto No vidíš to, příště až budeš takovou diskuzi zákládat tak pro jistotu napiš i velikost spodního prádla nebo tě tu některý baby jagy ukamenujou :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
1.9.14 16:53

@Haku ty mlč, začala ses navážet a teď si hraješ na svatou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 16:53
@dudusto píše:
No teda, nečekala jsem, že se ta diskuze takhle rozjede a obzvlášť takovým směrem :mrgreen: To jsem vůbec nechtěla..

Každopádně, dnes jsem na tom úřadu práce byla, a bylo mi řečeno, že mám přijít až s kopií mat. vysvědčení. Student sice jsem do 31.8., ale prý na to vše mám čas až do konce září. No a k těm komentářům typu, jak je možné že už dávno nepracuji, nemám práci sehnanou apod. - Od května do srpna jsem měla brigádu, a na pracák jsem se chtěla přihlásit, protože sama nevím co přesně bude, máme nějaké plány do budoucna s přítelem (zahraničí, možná podnikání apod.), ale to až bude více času. A práci si samozřejmě snažím také hledat, ale to vše chci až budu mít maturitu jistou.

:mavam:

Super. Zahranici schvaluji, to je vzdycky skvela skola a clovek ziska rozhled ;) Drzim palce at maturitu zvladnes levou zadni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 16:54

@Haku Nezlob se na mě, ale hlavně, že teda ty seš ohromně na úrovni. Prvně si tady hraješ na kazatelku a děláš jak kdyby sežrala všechnu moudrost světa a teď tady ze sebe děláš nebožátko. Fakt radši mlč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.9.14 16:56

@Haku Neřeš to, někteří lidé si do pusy nikdy neuvidí :kytka: Co se rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 16:56
@Adduše píše:
@Haku ty mlč, začala ses navážet a teď si hraješ na svatou…

Jak mlc.Ja,na rozdil o tebe, jsem nikoho neurazela nadavkama.To je totiz pod mou uroven. Napsala jsem jen svuj nazor a to tak, ze to nikoho neurazilo.Ale ocividne to v tobe vyvolalo velmi negitvni reakci.Proc vis jen ty. Zakladatelka na muj nazor reagovala normalnim slusnym vysvetlenim jak to mela, ma a co planuje.Jeji reakc byla adekvatni, slusna a dospela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 16:57
@Andreofix píše:
@Haku Nezlob se na mě, ale hlavně, že teda ty seš ohromně na úrovni. Prvně si tady hraješ na kazatelku a děláš jak kdyby sežrala všechnu moudrost světa a teď tady ze sebe děláš nebožátko. Fakt radši mlč!

Ja nejsem zadne nebozatko.Jsem dospela zena.Na rozdil od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 16:58
@Amys píše:
@Haku Neřeš to, někteří lidé si do pusy nikdy neuvidí :kytka: Co se rozčilovat.

Pravdu mas :palec: Zvlastni, ze mou reakci vzala zakladatelka, ktere se tykala, uplne v pohode a vse rozumne dovysvetlila a tahle slecna se certi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
1.9.14 16:58

@Andreofix

prosím Tě, zklidni už se, vyskakuješ tady, jako by Ti někdo trhal krovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
1.9.14 17:01
@neumisa píše:
@Andreofixprosím Tě, zklidni už se, vyskakuješ tady, jako by Ti někdo trhal krovky.

Asi se ji to nejakym zpusobem dotyka. :nevim: Budtme empaticke a zkusme pochopit jeji rozbourene city :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
1.9.14 17:02

@Haku No ty jsi teda opravdu na úrovni, když jediný co umíš tak odepsat někomu, kdo se jen na něco zeptá jízlivou poznámku! Opravdu ti gratuluji! Kdyby fakt blbost fackovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
1.9.14 17:03
@Haku píše:
Asi se ji to nejakym zpusobem dotyka. :nevim: Budtme empaticke a zkusme pochopit jeji rozbourene city :hug:

odmítám být empatická k někomu, kdo si to nezaslouží. Mám za sebou hnusný den, tak té empatie nemám na rozdávání. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová